Шестокласници 2025/2026

• 20 915
  • 450
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не мога да поискам присъединяване. Дава ми, че страницата я няма, а в същото време позната е в нея.

# 121
Здравейте, по кой учебник работят по математика?

# 122
Архимед

# 123
Витанов

# 124
Не мога да поискам присъединяване. Дава ми, че страницата я няма, а в същото време позната е в нея.
Ами поискайте от познатата да Ви добави Rolling Eyes

# 125
Затишие е настанало в темата Simple Smile Никой не казва как се адаптират новите петокласници. При моето петокласниче нещата за сега са много добре, ново училище, нови приятели, нови учители. Като че ли бързо се адаптира. Минаха всички входни и само не ТП нещо не могла да направи както се е очаквало и има 5, по останалите явно все пак е имала някакви знания от началното училище, колкото и да се съмнявах (особено по английски, където класната го водеше и почти нищо не правеха) и се е справила отлично, останаха да чакаме резултати от история и музика. До сега най-трудно ѝ е било по ЧО заради многото дати и не очаква повече от 5 и на входното. Започнаха и текущите изпитвания вече, за сега най я притеснява географията и историята. И по двете учителите изпитват на дъската да разказваш и задават въпроси по старите уроци, а тя се панира, ако някой я прекъсне, та сме се разбрали уж, когато се чувства най-подготвена да вдигне ръка по желание да я изпитват, вместо по нежелание да я изберат. Много действаше при кака ѝ, сега ще видим при нея. По английски съм силно впечатлена от учителката, която през цялото време им говорела на английски и само като видела по погледите, че нещо не разбират от граматиката го обяснявала на български. Дано се задържи така, че не ходи на външни школи/уроци и разчита само на каквото научи в училище.

# 126
Моето диване никак не стартира добре. Липсва му организация, забравя някои домашни, обърква други.
По математика беше много добре до миналата година, абсолютен отличник, а сега се дъни жестоко.
Кара я през просото, не мога да смогна вечер да преглеждам и обяснявам. Поначало не мислех да го правя, защото и досега не съм, но ще изпусна положението, ако не се включа.
Та като цяло - натоварено е и ми е леко притеснено от този фалстарт.

# 127
И при нас са зле нещата, някаква адска разсеяност и 0 способност за съсредоточаване.

# 128
Мойто момиче добре тръгна, но все още не са върнали всички входящи. Тъй, че може и изненади да има.
Трудно е в пети клас. Тука лъсват всички липси. Както казваше една позната- ще видите как шестицата е петица, а госпожата до 4 клас ги е подпирала яко. Но това е- растат децата.

# 129
  • София
аз съм доволна от детето.
до миналата година входните все бяха 4 или 5, после се нормализираха нещата.
тази година изненада, натръшка шестици, само по бел петица.
ама учителката до 4 клас беше строга, не ги оставяше с ненаписани домашни, пропуските се оправяха бързо и може би затова е свикнал да си следи нещата.

# 130
Аз да чукна на дърво,добре се справя, като го знам каквъв е разсеян.
На входящите има петици и шестици. Само една тройка по компютърно моделиране разваля цялата работа Laughing

# 131
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Аз съм много доволна от моето.Плюс при него обаче е, че никога не е ходил на занималня, а е учел сам у дома.Всички входни са му отлични - дори без нито една грешка.даже вече регистрира и първото устно изпиване по история, а именно да разкаже урока.Засега всички учители го хвалят,но и майка му сериозно му е промила мозъка, че трябва да остави в учителите отлично първо впечатление и защо е важно това.За щастие още ме слуша и се влияе.Дано и занапред е така!

# 132
На моето дете през целия четвърти клас говореха учителите колко ще им е трудно в пети, колко ще е различно, как ще им падне успеха,как на учителите вече няма да им пука, голям стрес беше за децата и даже за част от родителите в класа. Почти всеки ден се налагаше да повтарям на Пипи, че това не е вярно, давах и брат й за пример, как се справя без шок и ужас, много ми беше писнало от това нещо. Сега тя видя, че не е страшно и е спокойна, щастлива, справя се.
Захарче, и аз като теб така говоря за първото впечатление Smile

# 133
  • София
На входните има петица по човек и природа. Като ѝ видях работата, какви елементарни неща е сбъркала, ми се дорева.
Иначе има някакъв голям регрес, домашните едва си написва (бааавно бааавно от мързел), рядко успява да си научи уроците за другия ден. Попълваме празнините в събота и неделя. И не сме успели да ги попълним.
Изобщо не е влязла в ритъм

# 134
  • София
И моята трудно влиза в ритъм. На входните нива има 6ци, като изключим по музика, където има 4ка. Всъщност още чакаме оценката по математика. Там може и да се е поизложила, защото не разбрала условието на някаква текстова задача.

Голям проблем е с домашните. Не иска да седне да ги пише. Сяда вечер, когато е вече уморена и заспива над тях. Мързи я. Бясна съм и ще променям тактиката към нея. Трябва да я стегна повече, ако ще и с цената на мира вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт