Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 630
  • 761
  •   1
Отговори
# 180
След, като изгледах подкаста с Коцето, вече се съмнявам някой да е влязал за любов там. Коцето много се увъртя в нещата, които каза. Аз не му вярвам. Разочаровах се съвсем друго впечатление оставяше в предаването.
Значи Георги си има гадже, Коцето и той, Стиляна явно също. Ивайло страда за бившата си, Ина за бившия си. Йоан, Симона да се покажат колко са най най.
Николай, Йордан, Елена и Николета ако са за любов с кой да се мачнат по между си?

# 181
Наистина ли вярвате, че Йордан е там за любов? Негова приятелка инфлуенсърка го навива да влезе в което и да е шоу. Накрая се спират на това и той малко преди влизането си къса с последното си гадже, с което преди няколко седмици са били в Париж. 🙄😬🙈😹

# 182
Аа, много моля, доста хора са вътре за любовта...към алкохола.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 15:40 от Meddyy

# 183
  • България
Неделчо и Мишо оправдават насилието и агресията на Теа с емоционалност. Теа счупила две чаши в Коцето. Дъно!

# 184
Наистина ли вярвате, че Йордан е там за любов? Негова приятелка инфлуенсърка го навива да влезе в което и да е шоу. Накрая се спират на това и той малко преди влизането си къса с последното си гадже, с което преди няколко седмици са били в Париж. 🙄😬🙈😹
Значи и Йордан отпада за любовта. Тогава Неделчо какво се напъва да обеснява как ги били подбрали, колко ги избирали за единственото до сега предаване за любов 😁 Те даже в Ергена успяват да вкарат поне няколко заблудени, дето вярват, че ще срещнат “принца” там. А тук нито един няма, ужас 🫢😉

# 185
Неделчо и Мишо оправдават насилието и агресията на Теа с емоционалност. Теа счупила две чаши в Коцето. Дъно!
Тъкмо и аз това щях да коментирам. Било част от нейния характер. Доообре. Коцето правилно си казва, че е най-ужасният участник.

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 15:40 от Alucard

# 186
Коцето и Йордан, които и в предаването, и сега отвън са близки, работят в една и съща фирма, като IT-та, но не знаели. Разбрали след предаването. Знаел, че са колеги, но не са се питали. Няма ли да ви е странно една седмица 24/7 да живеете с ваш колега и да не го питате къде работи? Какви са тези хора и за какво си говорят изобщо? Ако това не е поредната лъжа, де.

# 187
Леле... Коцето се самоуби с този подкаст...
Хората бяха настроени много положително към него. Продукцията му беше направила разкошен едит. И накрая да се изложи така.... Проблемът дори не е, че си е намерил приятелка, а как започна да лъже, маже, върти, отклонява въпросите, променя темата. Накрая от няма и къде, както искал да защити Теа, така започна да обяснява колко много пиела и каква била. Супер жалко поведение, оплете се в лъжите си.

Иначе към продукцията: подкастът този път беше на топ ниво. Дано Неделчо участва във всички разговори с отпаднали. Дори и Мишо харесах. 😂😂 Моля ви поне за подкастите с участници, да си бъдете двамата.

# 188
Неделчо обясни, че са държали никой от участниците да не е прекалено тъп, или прекалено лош и са искали да избягат от сеира. И дори да има сеир, той да е свързан все пак с любовните отношения. Похвално все пак, че се стремят към това.

# 189
Не съм го гледала още тоя подкаст, но нях убедена за Коцето. То му личи от 100 км, не знам хората какво му се връзват.

Евентуален спойлер ⏬

Скрит текст:
А за Теа и Симеон ви казах. Той е организатор на партитата й (или странно как случайно съвпадат имената и града. Освен това тя в едно стори, което мисля, че е след снимането на предаването, е писала, че е обвързана. Мисля си, че са заедно в някаква степен 😀 Дали истински, дали само сексуално, дали бизнес. Може и те да е трябвало да са голямата изненада.

# 190
На мен Коцето от началото не ми харесва. Имам чувството, че под маската на арт персоната има един хладен егоист. Интересно ми е вие как сте го "усетили", защото нещо в него ме отблъсна, но не мога да определя какво.

# 191
Коцето малко се овъртоли на този подкаст, ама наистина ли някой смяташе, че той е хлътнал по Теа. Изглежда ми абсурдно...нищо такова нямаше. Каза го и самата Теа на сцената с ваната, че се държи с нея като с всички други жени. Според мен, тя му беше просто интересна.. После пък ако тя имаше дилема и се чувстваше зле когато избра между двамата, е само защото Коцето като човек и допадаше и както каза, той беше музиката. Не знам водещите какви ги говорят за любовната мъка на Коцето, слагане на рога и изоставяне...нищо такова нямаше за мен.
Само дето планът на Коцето с неговите обяснения стана едно голямо мазало, ... Но затова, че не е имал чувства към Теа, аз като зрител, му вярвам. Неделчо и Мишо чак казаха, че цяла България страдала с Коцето...

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 15:42 от friends

# 192
Наистина ли вярвате, че някои от тези участници е влязъл с мисълта, че ще намери любовта в това предаване? Повечето от тях имат връзка извън предаването, и са влезли да станат по-популярни или разпознаваеми, че дори и "инфлуенсъри". Щом и Коцето е бил с връзка преди самото предаване... то може сами да си направите изводите. Разбира се, може в самия процес на предаването някой с някого да се е харесал, но за мен всеки един от участниците е влязъл с основната цел да е по-популярен и разпознаваем от преди.

# 193
Коцето беше влязъл да си направи реклама. Не смятам, че е бил с приятелка или е имал някаква стратегия. Избра си Теа, за да не трябва да задълбочи взаимоотношенията си. Но Теа много го удари по егото като си легна със Симеон и няколко пъти го предпочиташе пред наш Коце.

# 194
Лошото е, че всички са влезли за реклама и да станат известни.. гледала съм в чужди формати как някой си избира с кого да е двойка по броя на последователите в инстаграм, за да му се вдигнат неговите след това...

Общи условия

Активация на акаунт