Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 542
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Вчера гледах стори на Симона , после и на Ники -бяха в една и съща кола. След това зацелязах в отражанието на слънчевите очила на Симона -Ники.
Е, предаването още тече, предстои зрителско гласуване, нищо чудно и да е стратегия. Много ще бъда учудена, ако от този тюрлюгювеч излезе двойка, хеле пък точно тези.

# 751
Монтажът, този път, беше супер!
Хм, тук можем да поспорим. Отново прескачащи кадри, глави се преместват и прескачат, защото никой не се старае да слага пресечки. Непрофесионално и недопустимо е.  Например тук 52м12с.
В "Къщата" поне няма подобни простотии в този сезон. В миналите два - имаше.

Но поне в този епизод нямаше издънки със силна музика върху тих говор.

По-скоро визирах, че започнаха да ни показват моменти, които са важни са сюжета, а не да се чудим. За другото - може, но на мен не ми прави впечатление. :д

# 752
  • София
Утре ще има извънреден лайф

# 753

Това за шоу ли го казва, може наистина нещо да е излязло от тези...

# 754
Абсурд! Ако се е получило, официално ще им пиша, за да се извиня за лошата си преценка. Grinning

# 755
Утре ще има извънреден лайф

И къде ще е този извънреден лайв? ИГ или тубата?

# 756
Този лайв какво ще реши занапред в предаването и какво е станало сега, че да е извънредно, много са хаотични тия хора, а такива заявки даваха..
Гледах Коцето на подкаста с един господин с  брада, съвсем ме издразни. Мисия била играта му, не лъжел, всяко нещо, което посочи го рационализира удобно да звучи  и да е добрият. Явно Коце психология си учил, но има работа по теб, с приемането на някои неща, защото в живота такава мисия да влезеш да заблуждаваш и колегите, и " шефовете", пък да са добре и отвън роднините, че и гаджето, и племеницата, няма как да е реално. И вълкът сит, и агнето цяло, нема такъв филм, разочароващото не е, че си го направил, а как го интерпретираш и рационализираш да си сух в това, но няма да стане. Аз изобщо не съм мислила, че си се вълнувал от Теа, то беше очевидно, но странното за всички беше, че не изглежда да ти пука, а държиш всички да мислим, че ти пука за нея. И това с разказването кой колко пил, ми не е спортсменско, малко като момченце на 7 вижте, вижте тия тука са лошите, за да изпъкнеш пак ти колко си над тях и да ти ръкопляска някой. Като цяло, трудно се доверявам на такъв типаж, защото винаги ще скрие важни неща, които мисли, за да се държи дружелюбно и приятелски.

# 757
Много внимание му обърнахме на него. Да се радва на 5-те минути слава. Някои хора не разбират кога е моментът да се заявят и кога е по-добре да се смирят.

# 758
Да, това е подкаста на Недялко Андреев (брадатият водещ, който говори на доста неприятен диалект), неадекватен, не знае кога какви въпроси да зададе, оставя си Коцето да си води монолозите, има места, на които да го прекъсне, защото казва интересни неща, да пита за подробности, той явно кара по някакъв предварителен сценарий с въпроси... много слабо интервю беше това. Друг подкаст с въпросния Недялко не бих гледал.

# 759
Аз чакам момента с Йоан, е там ще се четат и запетайките тук, убедена съм, но да видим кога ще е. Теа ако може да си ходи и да не й дават думата, най- добре, но трябва избиване на парите..

# 760
В подкаст Неделчо говореше с гост и обсъждаха някаква изтекла информация от къщата на инфлуенсърите от стори на някой участник и тогава той спомена, че не може да повярва че е станал такъв гаф, и че той техните участници (заедно с екипа си) много изкъсо ги слядят, така, че това със Ники и Симона мисля, че е ПР тип Ергена всеки качва сторита в негова изгода без те да са определящи за сюжета на предаването.

# 761

Общи условия

Активация на акаунт