Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 548
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
А как е съдържанието в пейтриън, има ли нещо по-вълнуващо?

Иначе това е снимка на хората, които много си вайбват, явно. Grinning Честно, ако не бяха слуховете, че Теа си тръгва рано, щях да си помисля, че това са финалните двойки, за мен са едни от най-безскрупулните от жадните за известност.
Скрит текст:

Постепенно качват неща (днес 5 клипа). Като цяло са кадри, които са изрязани от редовният епизод и са неща, които по- скоро излагат участниците. Теа е много нетърпима, не се ува достатъчно в епизодите от нея явно. На един клип преди малко гледах как Йордан каза откровено на Симеон, че нея не би я пипнал даже. юирен новата водеше някакъв разговор с Ивайло един вид да играе, но той доста препазливо подходи и я остави без отговор.

# 721
В защита на Неделчо ще кажа, че той спомена как са внимавали да взимат хора, които не са тъпи или лоши, но нищо не е споменавал за луди.

# 722
Симона е жена с голямо его, прекомерно, като се видя на миналия съвет само защото Елена искаше да даде гривна на Николай, тя подпали. А Елена може да е искала, защото Николай е достоен за сега мъж, просто да не напуска играта, а не за да са двойка. И аз не смятам, че Симона е привлечена от Николай, в живота такива жени обикновено се привличат от такива като Йоан, Йордан. Обаче ако чисто стратегически му каже да играят, няма да е източник на толкова внимание към нея. Тя иска всички да я харесват, това не е само за играта. Иска мъжете да падат в краката й. Затова симулира, Николай може и да е залитнал, просто си е обран младеж.

# 723
Да, да, ще я разнася по съдилища. Grinning Пичът си знае каква е откачалка и продължава да й се вре.

Не само, те ще се засичат в следващите формати, които ще се нароят. Защо да си реже клона? Може да се окаже, че в следващото риалити ще са комбина.

# 724
Такааа, изгледах го.

Първо, кофти ми е за Николета. Познавам такива жени в реални живот. За себе си съм достигнала до извода, че те не могат да пращат правилни сигнали на мъжете. Тоест, когато искаш един мъж за приятел - говориш му по един начин, когато го искаш з анещо повече - по съвсем друг. Поне това са моите наблюдения. Аз с човек, който харесвам, няма да седна да си говоря за любовните му терзания, кой харесва и такива глупости. Не ми харесва поведението 'и, елементарно е, но със сигурност не е лош човек. Обаче, колкото и кубици да сложи, колкото и яка мацка да е, като тръгва с това да се държи като 'братле' на мъжете - много трудно ще стане.

Теа не смятам да я коментирам, наистина не виждам смисъл. Все едно ми е за нея, досадна е и агресивна, на моменти има някакви попадения, но това е човек, който живее в паралелна вселена.

Гош...и за него ми е все тая. Никога не съм имала негативни чувства към него, не го виждах и като много деен или дразнещ в Къщата, тук пък съвсем. Пълен филмар е, ама пък това не ми пречи чак толкова. Не мисля, че си отиват с Николета, по-скоро с Ина.

Не съм сигурна, че Ирена измами, беше странно ситуация, не мисля, че продукцията беше права, ние нищо не видяхме. Йоан е много зле, както обикновено.

Елена изглежда болна.

Срещана на Николай и Симона беше сладка, но жена като Симона не е за един мъж. Противно на повечето мнения, за мен тя харесва Николай, в него намира галантния послушник, който търси. Лошото е, че иска хем това, хем някой, който да обръща маси от ревност за нея, хем някой мускулест, като Йоан. И да не е с Николай, нейните очички винаги ще шарят и ще търсят признание от околните мъже, това са си вътрешни комплекси, за да търсиш непрекъснато одобрението от околните.

Монтажът, този път, беше супер!

# 725
Какво и правеха на Ирен ръцете вмъкнати отзад , да не би да и е било студено и да ги топли. После сама каза , че под еуфория може и да не се е усетила ,  но не било нарочно.
Хер Флик от Гестапо - можеш да ме целунеш. Всъщност това е проба , до колко и се подчинява и я слуша , не желание за близост. С Йоан , също и светват очите , понеже държи да показва че е обожавана от мнозина , че и все следи кой как я гледал. И как се очаква да я награби Ники , като има излъчване на фелдфебел . Доста смели мъже биха се спекли .
И Симеон ми харесва и Гош не ме дразни

# 726
И за мен проблемът не е, че Ники не е привлечен от Симона, а че тя го респектира (даже плаши) с поведението си и не смее да прекрачи границите ѝ.
Мисля, че дори Йордан нямаше да смее много да ѝ налита.

# 727
Между другото, само аз ли мисля, че Гош изпързаля Николета?
Целият им разговор ми се видя много манипулативен - тя да не общувала с други, той заслужавал най-доброто, тя била най-доброто. Ама преглътна солено, когато тя заприказва за семейство.

Стори ми се някак жестоко, много манипулативно, и дори ми дожаля за леля Ника.
Гош я вижда, че тя не е харесвана сексуално от мъжете , а само приятелски (мъжете ѝ се кефят на характера). На мен тя самата ми се струва несигурна от този факт, въпреки,че се опитва да го скрие. Съответно е лесно да бъде подмамена с малко повече красиви приказки и изманипулирана.

# 728
Според мен от влезлите вътре, Тея е единствената с по-висок хонорар, защото вече е била в едно риалити и то национална телевизия. Затова я държат и я толерират - да избият инвестицията, защото тя е като панаирджийска мечка.

Иначе е емоционално нестабилна плюс алкохолно зависима. Тя и затова през 10 минути си сменя мнението и като цяло не знае на кой свят е.

Смятам, че или ще я изгонят, или ще я привикат на разговор, който също ще заснемат, тя ще преживее поредната драма, ще се тръшка, тюхка и т.н. Мисля, че и хората вътре не я търпят и я избягват, но нямат избор.

# 729
  • Варна
И за мен проблемът не е, че Ники не е привлечен от Симона, а че тя го респектира (даже плаши) с поведението си и не смее да прекрачи границите ѝ.
Мисля, че дори Йордан нямаше да смее много да ѝ налита.

Ами как да смее, като видяхме онази как се разфуча.

За мен Симона ми е една идея по-пухкавата версия на Алекс Богданска от Али експрес. Без грим не е уау красавица, а симпатична и млада жена. За красива в лице намирам Стилянчето, но там пък всичко отива по .... заради излъчването, годините и държанието.  Елена също има потенциал да стане още по-хубава. Ина с тези джуки и мигли ми е груба, а съм сигурна, че естествена е била нежна в лице. Николета има хубави черти, но с тези татуси ми е много мъжествена. Без шарениите, миглите и тя ще е по-добре.

Данчо не би търпял Симона и това си пролича на церемонията като я попита винаги ли при най-малкото си тръгва.

# 730
Като каза мигли, тези на Ники са ужасни и ми иде да хвана и собственоръчно да 'и ги махна. Мегаобемът просто е трагичен...

# 731
Такааа, изгледах го.

Първо, кофти ми е за Николета. Познавам такива жени в реални живот. За себе си съм достигнала до извода, че те не могат да пращат правилни сигнали на мъжете. Тоест, когато искаш един мъж за приятел - говориш му по един начин, когато го искаш з анещо повече - по съвсем друг. Поне това са моите наблюдения. Аз с човек, който харесвам, няма да седна да си говоря за любовните му терзания, кой харесва и такива глупости. Не ми харесва поведението 'и, елементарно е, но със сигурност не е лош човек. Обаче, колкото и кубици да сложи, колкото и яка мацка да е, като тръгва с това да се държи като 'братле' на мъжете - много трудно ще стане.

Теа не смятам да я коментирам, наистина не виждам смисъл. Все едно ми е за нея, досадна е и агресивна, на моменти има някакви попадения, но това е човек, който живее в паралелна вселена.

Гош...и за него ми е все тая. Никога не съм имала негативни чувства към него, не го виждах и като много деен или дразнещ в Къщата, тук пък съвсем. Пълен филмар е, ама пък това не ми пречи чак толкова. Не мисля, че си отиват с Николета, по-скоро с Ина.

Не съм сигурна, че Ирена измами, беше странно ситуация, не мисля, че продукцията беше права, ние нищо не видяхме. Йоан е много зле, както обикновено.

Елена изглежда болна.

Срещана на Николай и Симона беше сладка, но жена като Симона не е за един мъж. Противно на повечето мнения, за мен тя харесва Николай, в него намира галантния послушник, който търси. Лошото е, че иска хем това, хем някой, който да обръща маси от ревност за нея, хем някой мускулест, като Йоан. И да не е с Николай, нейните очички винаги ще шарят и ще търсят признание от околните мъже, това са си вътрешни комплекси, за да търсиш непрекъснато одобрението от околните.

Монтажът, този път, беше супер!
Гледах някои от необработените кадри, които пускат и там споменаваха, че отива на матури и стискаха палци, та  затова и отсъстваше от единия ден, после изглеждаше все едно е плакала и е тъжна, възможно е да е болна а може и стреса около ДЗИ да се е отразил.

# 732
  • Варна
При Ина също не й отиват миглите.

# 733
Да, ама те не ми се набиват толкова в очите, защото има малко лице и много неща по него, които ме разсейват, пък при Ники е по-продълговато и ми вадят душата. Grinning

# 734
  • София
Никой не е с хонорар. Боже, как ги надценявате. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт