Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 591
  • 761
  •   1
Отговори
# 735
Най-голямата награда е истинската любов, която ще намерят. Heart Eyes

# 736
Им нещо, което не мога да си обясня. Коцето, който напусна предаването и подкаста с него. Защо му беше нужно да наговори толкова много неща и глупости? Той беше изградил доста положителен образ и повечето хора го харесваха, защо му беше нужно да съсипе всичко ей така в един (два) подкаста? Бих била благодарна ако някой има адекватно обяснение на ситуацията.

# 737
Като цяло на никого не му отиват мигли, освен ако не са сложили преди ден-два, но това е лично мнение. Най-хубави са тези, които си слагаш сам и сваляш в края на деня, защото нямат време да се свлекат и да затворят окото.
Вие ме шокирахте с факта, че Елена е ходила на ДЗИ, докато е в предаването, не си давах сметка реално колко е малка.

# 738
Като цяло на никого не му отиват мигли, освен ако не са сложили преди ден-два, но това е лично мнение. Най-хубави са тези, които си слагаш сам и сваляш в края на деня, защото нямат време да се свлекат и да затворят окото.
Вие ме шокирахте с факта, че Елена е ходила на ДЗИ, докато е в предаването, не си давах сметка реално колко е малка.
Тя ми е набор (04) което значе че не си е взела матурата миналата година😅. Навърши 20 в предаването

# 739
Сигурни ли сте, аз мисля, че на 19 г. стана, но може да не съм разбрала...

# 740
  • България
Сигурни ли сте, аз мисля, че на 19 г. стана, но може да не съм разбрала...

На 19 е. Деца, които не са завършили гимназия, не бива да бъдат допуснати до участие.

# 741
Ленчето е 05-ти набор, стана на 19. Миналата година са били 04 абитуриенти, не тази.

# 742
Им нещо, което не мога да си обясня. Коцето, който напусна предаването и подкаста с него. Защо му беше нужно да наговори толкова много неща и глупости? Той беше изградил доста положителен образ и повечето хора го харесваха, защо му беше нужно да съсипе всичко ей така в един (два) подкаста? Бих била благодарна ако някой има адекватно обяснение на ситуацията.
За да не изглежда мухльо - прелъстен и изоставен от Теа. Опита се да гради образ на играч, само дето хич не му се получи. Егото го подведе.
Все по-неприятна ми става Николета. Много взе да се взема насериозно, чак повярва на малкия, че е кралицата на кокошарника. Той ѝ говори за сделка, тя брак намесва... На тези години ако така погрешно чете мъжете, не ще да е много умна.

# 743
Николета е много в мъжката си енергия и нормално отблъсква мъжете , които са си в своята. Може да привлече мъже с женска енергия, като Гош ( който е гледал КнИ 2 знае, че това си е факт) и Николай, Ивайло ми е балансиран, та има вариант и за там.

# 744
Според мен Николета е твърде директна както Йордан, а директните хора обикновено не четат намеци. Няма лошо да има доминиращи жени, както и по-кротки мъже, защото всички хора сме индивидуални личности, това всяка жена да е нежна, всеки мъж - алфа, е криндж. Обаче Николета за опита си, на 32 години, трябва да е научила да различава свестното от мазното. Всеки, който е гледал (за щастие го има) Гош, ще знае, че е за слава там и докато той самият стане на 30, има още доста възгледи да си смени, да не говорим, че може да стане като Божинката и Благо Георгиев и след 40 - незрял. С Ивайло ако пробва, няма да сгреши, макар че и той изглежда млад (знаете ли на колко е), е уравновесен тип, не виждам точно в него напъни да покорява прожектори и камери.

# 745
Може и да зариби с времето Ивайло, особено ако продължи да му внушава непомислени чувства към нея, но засега той все още държи дистанция. Според мен си е харесал друга.

# 746
Ленчето е 05-ти набор, стана на 19. Миналата година са били 04 абитуриенти, не тази.
Защото дава че има рожден ден докато е в предаването и си помислих ме става на 20. Не че има някаква разлика 20 и 19 едно  и също

# 747
Здравейте, реших и аз да споделя мнение за последните епизоди.
Да си кажа честно след епизод шест се бях отказала да гледам и бях доста разочарована от високите ми очаквания към продукция, която прави Неделчо..но изведнъж нещата много рязко се подобриха, монтажа няма нищо общо с първите епизоди и едно голямо евала, защото смятам, че Неделчо доста се е постарал след като се е вслушал в съветите и коментарите ни основно тук.
Та по същество
Първо да се изкажа за Йордан и Ина- наистина не можех да повярвам, че някой за толкова кратко време може да развие силни емоции, но колкото повече гледам, толкова повече Йордан ми изглежда напълно искрен.
Ина не искам да я хейтя, просто момичето е вътре за реклама, не иска въобще нови любови, т.к. смятам, че все още е емоционално свързана с бившия си мъж и цялото внимание на Йордан явно я отблъсна, т.к като цяло настройката й е съвсем различна.
Ники и Симона- ама толкова много си личи, че Симона грам не го харесва като мъж, тя за мен не харесва и Йоан, просто се опитва да си има две сигурни гривни и играе играта.Чесрно казано не ми се струва много натурално и поведението на Николай, но той като цяло е малко като робот.
Тази двойка ми е адски неестествена с две думи за мен там въобще няма двойка.
Стилияна- грам не я харесвам, има нещо доста отблъскващо в поведението й като цяло и някак в нея самата,но ми се струва като отлъчена и ми стана даже леко жал за нея в последния епизод.
Ивайло-много добро момче, за мен няма привличане към Николета, просто реши да остане в играта и за това тръгна към нея по този начин.
Николета - мисля, че е възможно наости все пак и Гош и Ивайло да са привлечени от нея, но за мен по скоро от адекватното й поведение, Ивайло го каза едно към едно, тя от всички там е единствената адекватна.
Гош-още не мога да преценя какво мисля за него, хем ми е леко симпатичен, хем леко противен....
Ирена-още нищо не видяхме от нея, освен на играта, стана ми мъчно за нея леко като се разплака.
И черешката на торта е последния епизод:
Симеон-момче много искащо да влезе в образа на лошото момче сваляч, но в същността си е добър и търпелив, все още не мога да преценя дали си падна по Теа наистина, или просто тя му беше много лесна , иска да играе и се закачи в тази история и....,Теа......харесвах я в ергена, но мисля, че това момиче има психологически и поведенчески проблеми (само мое мнение , никой не диагностицирам)
Емоционално крайно нестабилна, което примесено с доста алкохол става проблем.
Удара по Симеон-за мен нямаше грам преиграване от негова страна, даже вика му като го ритна беше неприятен за слушане и гледане, момчето се превиваше от болка , не мисля, че може да го изиграе толкова добре.
От Константин разбрахме, че тя явно има навика да посяга.
Честно казано още.повече ме фрапира моментът, че при този скандал и ритането тя май не беше пила- не че алкохола е оправдание, но все пак.
Очаквам, че Теа си тръгва- дали изгонена или по собствено желание незнам , но някак така ми се струва.
Толкова от мен, извинявам се, ако съм досадила.

# 748
Вчера гледах стори на Симона , после и на Ники -бяха в една и съща кола. След това зацелязах в отражанието на слънчевите очила на Симона -Ники.

# 749
Юхуу, наближаваме нова тема. Дано има анкета за и против изгонването на монстъра Теа.
Монтажът, този път, беше супер!
Хм, тук можем да поспорим. Отново прескачащи кадри, глави се преместват и прескачат, защото никой не се старае да слага пресечки. Непрофесионално и недопустимо е.  Например тук 52м12с.
В "Къщата" поне няма подобни простотии в този сезон. В миналите два - имаше.

Но поне в този епизод нямаше издънки със силна музика върху тих говор.

Общи условия

Активация на акаунт