Диви и красиви - онлайн риалити (тема 3)

• 36 565
  • 761
  •   1
Отговори
# 30
  • Stockholm
Още не съм го изгледала, но много се изкефих на Йордан, който се опитва да ѝ бие шута на Ина. И тя веднага започна да лавира. Значи съм била права, че нарочно го провокираше, за да се прави на интересна.

# 31
Той Йоан и със Симона няма да издържи. Ще преспат веднъж два пъти и всичко замина. Тя и на него ще му се сопне, или той на нея ще й каже няма да ти говоря и айдее. Да, Данчо го даваха със Стелияна, ама щом той отговаря в инстаграм, че е влюбен може и да е Ники. Мн е близък и с нея

Нищо не разбрах. Кой бил влюбен и в кого ?Simple Smile

# 32
"Ние сме мъже на място, не ходим да се мазним на жените", ама "Аре да играем заедно" - повръщам!
Йоан нямаше да говори със Симона, ама отиде баба за огънче Smiling Imp
Как си хапе долната устна после, а Симона:

Супер съмнително се размачнаха за един епизод всички Thinking
Стиляна малка цупла, отсреща й Симона "аз съм го надраснала това държание" и бам, в Йоановата ръкавичка. Търсеше си повод тя.

Самодоволната физиономия на Йоан...искам да я размажа с кубинка!

Наумка бейбе Satisfied

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 22:34 от Baraka

# 33
Преди 2 дни имаше въпрос към Данчо Влюбен ли си в момента? И той каза да, или е Николета, или е съвсем друго момиче.

# 34
Най-накрая епизод ,който ми хареса.
 На Теа първо и е палаво, а после сяда на раздумка и опознаване 😂
 Срещата беше по мой вкус и аз бих се забавлявала много,но Инчето с кисела физиономия прецака всичко.Данчо - никаква чуваемост. Нещо ми направи впечатление- Ина постоянно говорила за бившия...Интересно.Хубаво направиха,че се разделиха.
 Симона си намери повод да спинка при Йо.Ако обаче двамата трябва да делят едно огледало ще е интересно😉 ,нищо че иска дете от него.
 Стиляна забравих как изглежда трезва.
 Коцето -ще ми липсва начина му на изразяване и трезвата му преценка.

# 35
  • България
Напълно ще ви сразя, но шаврантия или не, Теа ми е най-красива от всички. На останалите, махни им грима и джуките - нищо не остана. Както и циците. Симончето, колкото и да ги вири тия цици, като ходи с шортички навсякъде, става пределно ясно, че не набляга много на спорта. На началните снимки бая е глътнала корема. Няма лошо, просто с това самочувствие се очаква някаква впечатляваща визия.

На мен Теа ми е от най-неприятните на вид в предаването: отвратително дълги пирги, които приличат на разтеглени вълнени конци и постоянно премята, като се разрошва. Очна линия, която е прекалено издължена и стига почти до веждите й, нелепа е. Джуки, очертани с молив извън обема, гланцирани с блясък до припадък. Чалгаджийките се носят по-класно и изискано. Не можеш да имаш вид на о.....к, да се държиш по този начин и да искаш обществото да те уважава.
В тялото харесвам най-много Елена. Много хармонично телосложение има, личи си, че тренира. В лицето с грим Симона е най-красива. Стиляна може да мине за красавица, но е прекалено неженствена, джаста-праста, говори завлачено и се държи пиянски.

# 36
На мен много ми хареса опознавателният разговор в началото. Симеон разказва за връзката с братовчедка си, а Теа обяснява как от 15 г. до 20 г. имала само сериозни връзки, обаче оттогава насам не й се получава и тя няма идея защо.

# 37
Благодаря за темата 🌺
Не са добри стратези участниците, мислех, че Симона е играч, но и тя е скука.

# 38
Йордан казва в началото на епизода: “какво ли са ни приготвили от Макарон бг”, хахахаха…. Най-естествено казаната реплика на света Grinning

P.s  Ина - ужасно същество!

# 39
  • София
Хубаво стана, че се разкачиха един от друг хора, които видимо не си подхождат и не се чувстват добре заедно.
Николай не знам дали би стоял повече със Симона. Тя се държи с него като че ли ѝ е длъжен за нещо, но след днешното ѝ откровение, че би предпочела да има дете от Йоан.... не знам какъв мъж трябда да е, та да продължи да се бъде двойка с нея.
Мислех си, че след толкова разделени двойки в днешния епизод все някое от момичетата ще даде гривната си на Коцето и той ще остане. Надявах се. Не че и него го виждам заедно с която и да е от тях. Ама Йоан да остане, а Коцето да си тръне - не ми се искаше.

Йоан и Симона са си лика-прилика. Надути и празноглави. Ама няма да се вземат, защото - както някой писа - няма да се разберат за огледалото.

# 40
Николай е длъжен на Симона, разбира се. Все пак тя го е удостоила с привилегията да се докосне до нейната перфектна, идеална, божествена, ненадмината личност.

# 41
Йоан ме уби в този епизод как позира за камерата.
Скрит текст:
В тази сцена монтажът беше 10/10. Като индийски сериал. След като Симона му каза, че има химия, той придъвква устна, дават нея и той пак придъвква устна, пак тя и накрая небрежно поглежда надолу 😂😂😂

И тук ми стана много смешно как позира отново.
Специално за вас се старах на тия гифове. Жалко, че не можах да обхвана цялата индийска сцена, но беше дълга, както подобава. 😂😂😂
Накратко моите коментари:
Симона само чакаше Йоан да каже колко я харесва и веднага намери повод да се скара с Николай. Него не го харесвам, но ми стана жал в тази сцена.
Елена, уж, обяснява, че не пие, а и в предния епизод, и в този, на съвета, беше подобаващо почерпена.
На Стиляна и Ивайло нишката я изтървах. Кога се разбираха, кога вече не могат да се търпят. Иначе ми хареса това, че той говори с нея преди церемонията. Спокойно можеше да си замълчи, за да си гарантира оставането.
Коцето ми стана симпатичен и ще ми липсва. До последно се надявах нещо да стане и да го спасят.
Ина иска да го играе недостъпна и да я гонят. Йордан пак love bombing. Някой по-горе хубаво каза: прегаря нонстоп емоционално и си излива емоциите върху нея. Не си пасват като двойка.
Чакам с нетърпение да видя Симеон към Елена ли ще се придържа, или към Теа. Не би ме изненадал да се ориентира и към друга дама.

Последна редакция: ср, 14 авг 2024, 23:05 от BerryBoo

# 42
  • София
Ахаха, да - Йоан как прехапва устничка.... Какъвто е мургав и с перчем - от Боливуд няма да го върнат. Длъжен е да опита да пробие там! Simple Smile

# 43
За мен Ина иска да остане в играта и да има екранно време, но не иска конкретно Йордан да я гони. Притесни се, че се е прецакала. Езикът на тялото й е достатъчно красноречив. Изражението на лицето, реакциите, тя дори не му се усмихна, не се отнесе с него приятелски, изтръпва, като я докосне, има даже известно отвращение. Изпитваше задоволство само когато му поднесе вазата с надпис "BFF", защото знаеше, че ще го нарани.

# 44
Ина дразни, но сама си каза, че на фона на агресивния и незрял подход на Йордан тя излиза кривата и така ще е и занапред. Та явно има опит с манипулатори, но неможе да се изрази кое как. За разлика от Симона, която ще изнесе от 10 кладенеца вода да си върви по нейната си логика и повечето мъже просто няма да й противостоят, а ще козируват, както и Николай, даже й се извиняваше. Тези отношения са толкова интересни, защото лъсваме колко сме незрели хората и до какво води това. Супер се вижда на повечето им разговори, всеки нещо вещае, другия или не го разбира, или е в собствен филм и изобщо не стига дотам да разбере другия. Ивайло е супер, ако успее да се съхрани и да не се поддава на тъпи женски номера, ще е чудесен за семейство.
Йоан самодоволен изведнъж много го захаресваха, нищо, че е далеч от мъж на място, нищо че се караха, така е и в живота, един си имаш послушко в къщи, ама те влече към несретника с тялото.
Теа и Симеон са уникална двойка, той ще я нарича тъпа, тя ще го шляпа, после ще се плющят и така до следващия влязъл мъж или жена..

Общи условия

Активация на акаунт