Комплекс Аликанте град Сърница🛑⛔️

• 665
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте
Брат ми запазил апартамент в комплекс Аликанте в град Сърница и когато пристигнал му съобщили че апартамента бил зает и текущата вечер.Как бихте се почувствали ако пътувате 300км с дете и ви съобщят това нещо?
Абсолютна пародия.Хора ако не искате да останете на улицата след пропътувани стотици километри с деца, не резервирайте в комплекс Аликанте.
Бъдете здрави

Последна редакция: пт, 16 авг 2024, 16:43 от Georgi Iliev 694543

# 1
  • София
На всички резервации винаги изисквам писмено потвърждение,за да мога после да изисквам това,което са поели като ангажимент и да са ясни условията.
Ако има такова потвърждение може да поиска да му бъде намерено алтернативно настаняване при същите условия или да му бъдат възстановени пътните разходи.
При липса на писмено потвърждение на резервация аз лично не приемам,че имам такава.

# 2
Запазил не значи резервирал. Може само да се е обадил дали има свободен апартамент и към момента да е имало. Дайте подробности, иначе така просто метнато в пространството, нищо не значи

# 3
Добре, запазил, резервирал все тая.Когато пристигнал му казали че апарта бил зает и те се объркали.Започнали да му се извиняват и му предложили някаква стаичка която била супер малка.Професорите да не коментират много.Има резервация.Няма апартамент.Ясно ли е?

# 4
  • София
Т.е. не е имал писмено потвърждение с номер на резервация! И са му предложили алтернативно настаняване.
Доста арогантно отношение имаш към хората, които са обърнали внимание на темата ти!

# 5
Отговора ми беше насочен към nedy който изкривява действителността.И така да поясня отново, хотела сгреши.

Общи условия

Активация на акаунт