Избор на електрическа лира за баня .

• 1 026
  • 1
  •   1
Отговори
Здравейте .
Търсих из форума подобна тема , но или не открих или са много стари . За първи път ще си купувам и използвам подобен уред. Принципно срещам мнения ,че това не е уред за отопление на баня , но други пишат ,че някои лири затоплят банята. Банята е 3.3 м2 и ако успява да я затопля (освен кърпите) – супер.
Проблема е ,че въобще не мога да се ориентирам , кои марки правят читави лири за баня , не откривам каквито и да е отзиви.
Моля ви , да споделите , кои марки и евентуално модели си струват. Като цяло знам ,че Atlantic и Airlec са добри в конвекторите , предполагам ,че и лирите им ще са добри. Интересуват ме също така и марките  Pax (понеже вентелатора ще е на същата марка) , както и марката Tedan ми е интересна (9 години гаранция , а имат и доста евтини модели с тази гаранция).

# 1
По отношение на ефективност на отоплителните тела изобщо има само една главна характеристика - мощността. При лирите няма някакви разлики в конвекцията, значи гледаш да е по-мощна и толкова. И да има ограничаване на температурата все пак, защото за разлика от уредите свързани към топлофикация електрическите могат да изгарят дрехи, ако са нисък клас.

Общи условия

Активация на акаунт