Умопобъркваници и мистерии - 5

• 13 942
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На мен ми липсват две неща, които се намират в ляво от златния ключ.
На мен ми липсва само първото нещо, второто го открих, загасвайки лампата.
Някакво колие, с различни по цвят плочки е.
Но първото на редичката какво е? newsm78

Кой ще помогне? Praynig

# 346
  • София
Някоя нова игричка?

# 347
Какво се прави с компа? Пише ми нещо за цветовете на дъгата и какво после? А четката за прах къде е ? Имам ичервен ключ,който нищо не отключва  #Cussing out
Май червеният ключ е шишенце, пълно с нещо като машинно масло, но пак нищо не прави.

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 11:05 от мама_знае

# 348
Мама знае, четката е върху закачалката до вратата.
Помогнете с ключовете - къде са? Имам само сребърен.

# 349
Златният ключ излиза, като се измете котешката тоалетна (в дясно от купичката с храна и вода на котката) с това, което прилича на метличка.

# 350
 newsm03, Здравейте и аз се жключих трябват ми още 3 предмета,къде намерихте цифрата 7?

# 351
  • София
Някой да е отворил червената кутия?

# 352
  • София
Втори ден й се мъча на тази кутийка! #2gunfire #Cussing out ooooh!
Никой ли не й знае кода?! Опитвах с всички възможни начини на получените цифри, комбинирани с "огърлицата", която е на втория ред; на цветовете на дъгата и цифрите, на какво ли не .....  #2gunfire
Но преди тази огърлица има още нещо, което не съм намерила и явно, че там е "ключа от бараката"!

# 353
Втори ден й се мъча на тази кутийка! #2gunfire #Cussing out ooooh!
Никой ли не й знае кода?! Опитвах с всички възможни начини на получените цифри, комбинирани с "огърлицата", която е на втория ред; на цветовете на дъгата и цифрите, на какво ли не .....  #2gunfire
Но преди тази огърлица има още нещо, което не съм намерила и явно, че там е "ключа от бараката"!

Радостинче и аз се мъча над тази кутия но немога да намеря още три предмета  newsm78

# 354
намерих най накрая цифрата 7,остана ми само едно не6то което е преди огърлицата а то можеби се намира във 4ервената кутия помагаите  newsm12 smile3514 smile3515 newsm61

# 355
Ехо  newsm17 някой играели помагайте  Praynig  Praynig   Praynig

# 356
  • София
Направо ме амбицира тази игра!  ooooh!
Но червената кутия не мога да отворя! #Cussing out Sick

# 357
  • София
Аз мога да ви кажа кода от кутията, но изобщо не мога да разбера къде се въвежда Close Close и следователно все още не съм отворила червената кутия.

# 358
Ами кажи, де Simple Smile. Въвежда се, като кликнеш на кутията и ти дава кафеникаво поле, като кликнеш на него, започва да мига курсора...

# 359
  • София
Ами кажи, де Simple Smile. Въвежда се, като кликнеш на кутията и ти дава кафеникаво поле, като кликнеш на него, започва да мига курсора...
кода е 2376124
А номера е че листчетата с числата се подреждат по цветовете на дъгата. Червения цвят е също 3 и се взима от часовника на стената Shocked
Обаче има едно условие което е на японски йероглифи и е под standing on the rainbow, когато се отвори файла на компа. Условието е че от всяка цифра трябва да се извади 1...и затова вместо 3487235 е горния код
Добре че са русначетата, а извода е да не се захващаме с непреведени японски игри...

Общи условия

Активация на акаунт