Умопобъркваници и мистерии - 5

• 14 007
  • 493
  •   1
Отговори
# 225
  • София
А как се подреждат топчетата?

# 226
Имали някои при тв.немога да разбера кода за да изляза

# 227
Имали някои при тв.немога да разбера кода за да изляза

абе Момичета Честит Празник   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet   bouquet

# 228
  • България Сливен
разместваш ги по стълбчетата и се появяват стъпала. А с телевизора как се действа?

# 229
  • България Сливен
И от мен Честит празник на будните играчки! newsm51

# 230
  • София
И от мен честит празник   bouquet
Как се разместват тези топчета? Та те ни искат да застанат върху кубчетата. Веднага се връщат.

# 231
за топчетата заставаш пред всяко и слагаш топ4ето и така докато ти се получи сталба,а за тв. 1-во вземаш от кутията после щепсела свързвашги и го пускаш в контакта и после зациклих  newsm78  newsm78  newsm78

# 232
niakoi razbrali koda v koridora s tv.  newsm78  #Cussing out  #Crazy

# 233
ЕХО някои минали го този коридор?

# 234
# 235
Всяко топче отговаря на определено стъпало. Подредете ги така, че да получите стълбичка. За да поставите топчето на дадено кубче, трябва първо да застанете до самото кубче.

# 236
ами бута6 едната дъска и после се връ6та6 от където влизаш и обикаляш буташ др. дъска и маи 3-пъти обикаляш и така 4акамви на коридора с тв.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ !!!
от къде се обикаля? къде да се върна?

# 237
И от мен честит празник.Моля ви някой подробно да ми обясни как да мина коридора с падащите мостчета.Къде се връщам и откъде обикалям???

# 238
Ок разбрах.Двата цвята на вратат трябва да са еднакви,за да те пусне да минеш от другата страна.

# 239
това на двете мостчета където са вдигнати едно срещу друго ли? и аз ги направих еднакви , но... трябвало да се върнеш ...
готово -минах

Последна редакция: чт, 08 мар 2007, 12:00 от magi_77

Общи условия

Активация на акаунт