Booking.com – 9

• 34 991
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Един въпрос, извън обмяната на кодове.
Бихте ли ми дали някаква връзка с буукинг - телефон, мейл... чат, каквото и да било. Търся вече половин час и се чувствам като идиот, защото нищо не откривам.
Миналата седмица имах 7 плащания чрез букинг, за 7 услуги, днес виждам, че са ме таксували 335 лв за нещо, което не знам какво е и откъде е дошло.

По-скоро мейл ми трябва. Телефоните от първа страница не ми вършат никаква работа, мога да отвися на тях с часове.

Чрез мобилното приложение става най-бързо.
Стигнах до това заключение след много нерви относно една резервация.

# 271
  • София
Аз се свързах най-лесно на българската линия в работно време - 02/9060903. Първо писах през приложението, но нямаше отговор за близо 24 часа и звъннах.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 21:05 от миленка_д

# 272
Здравейте! Може ли код за букинг?

# 273
  • Русе
Тонка, непременно пиши, какво сте уточнили за тези 335 лв.

# 274
Търся си код, ако може на лично съобщение.

# 275
  • Пловдив
Привет! Ще съм благодарна, ако някой има код за Booking над 50 евро, който няма да използва, да ми изпрати на ЛС HugBlush

# 276
Даден на Lara1

Здравейте. Тъкмо получих код за Букинг, валиден до 19.09 за до 100е. Ако има желаещи- ще го дам на първият писал.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 13:29 от Seeflower

# 277
  • Пловдив
Здравейте. Тъкмо получих код за Букинг, валиден до 19.09 за до 100е. Ако има желаещи- ще го дам на първият писал.
Писах Ви на ЛС Blush
П.П. Искрено благодаря на Seeflower Heart

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 13:59 от Lara1

# 278
  • София
Тонка, непременно пиши, какво сте уточнили за тези 335 лв.
Пиша, пиша, най-вече и вас за успокоя, че никой нищо не ми е взел. Blush Параноик съм, защото два пъти са ми източвали (не букинг) пари от картата.
Оказа се, че когато уж съм платила тези 7 услуги на 12 септември, парите само са били блокирани, а аз ги виждам като вече заминали от картата. Реално осчетоводяването е било няколко дни по-късно, и тогава отново ми се изписват тези суми като дръпнати. Тоест като пари нищо не липсва от картата ми, таксувана съм точно колкото трябва.

Аз всъщност успях да се свържа по телефона, но не с този бг номер, който започва с 02... Служителят не беше особено адекватен, но поне беше любезен. Grin Не ми свърши никаква работа, на следващия ден аз сама си навързах нещата, след като си принтирах банковото извлечение.

# 279
Ако някой има код , моля да ми прати.

# 280
Моля за код за букинг на лични! Благодаря!

# 281
Моля за код за Букинг. Предпочитам на лично съобщение.

# 282
  • София
Направих резервация по-рано днес, която съм платил изцяло с кредити. Час по-късно получих мейл с който от мястото за настаняване ме приканват да я канселирам. Свързах се с тях, имали грешка, голяма резервация от група и де факто нямали свободни места, нищо че в booking има.
Сега искам да разбера ако канселирам ще си получа ли кредита обратно ( имам опция за безплатно канселиране ).
Звъня на booking през опцията за приоритетно обслужване от самата резервация, но се включва запис да въведа номера на резервацията си. Е, къде го въвеждате? Аз виждам само опция през клавиатурата - там, където би било натиснете 1 за това, натиснете 5 за онова .... Въвеждам там, но нищо не се случва. Записът продължава " Въведете номер на резервацията си". ... И отново, и отново.
Моля за помощ, ако сте били в такава ситуация.

# 283
Мисля, че е коментирано, че се връщат кредитите. Обаче защо ти да канселираш, те да си канселират, тяхна е грешката.
Да ви кажа по моя случай дето ми окрадоха кредити😂 В чата букинг изобщо не ми отговарят, по телефон не съм ги търсила. Обаче тръгнах да оставям оценка на мястото, дето уж съм запазила и не може, понеже не съм се била явила. Значи това е още едно потвърждение, че е типичен случай на измама, и то от самото място, защото парите отиват при тях. И точно заради това ще се мъча по телефона да се свързвам със съпорта.
Телефонът за приоритетно обслужване безплатен ли е? Защото другия направо ме изхвърля мен.

Последна редакция: ср, 18 сеп 2024, 16:02 от m@ria

# 284
  • Berlin
На мен са ми връщали кредити, обаче те бяха част от плащането. Предполагам, че ще се върнат в акаунта. Нооо да, да откажат от мястото на настаняване, а не ти. Евентуално може да имат някакви неустойки от сайта, ако откажат те, не знам.

Общи условия

Активация на акаунт