Booking.com – 9

• 34 998
  • 734
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Това ми е мейла от booking / noreply@booking.com :

# 286
  • Berlin
Ок ми изглежда. Simple Smile
За телефонния запис, пробвай да сложиш # или * и после номера на резервацията, макар че по принцип би трябвало да работи.

# 287
Кредитът ще ви го върнат,не се тревожете ,нали сте в срока за безплатно анулиране? Ако е така, според мен,анулирайте и не си губете времето и нервите. Може да пробвате и да се свържете чрез връзката "обслужване на клиенти" в самата резервация. Но не очаквайте отговор бързо.

# 288
Щом сте в срока за безплатна отмяна, отменяйте я и ще ви върнат парите. Аз отказах в последния ден почивка, платена с кредит от Букинг и пари от кредитна карта. Още на следващия ден всичко беше възстановено откъдето си беше, даже си направих друга резервация в друг хотел. Заради това удобство винаги резервирам с безплатна отмяна.

# 289
Здравейте! Търся си код за booking, ако някой разполага, ще се радвам да ми драсне на ЛС. Благодаря! Hug

# 290
Rebel, Номера на резервацията го има в потвърждението и в самата резервация

# 291
  • София
Rebel, Номера на резервацията го има в потвърждението и в самата резервация

Да, благодаря ти, знам това.
Питането ми беше когато се набира 0800... и се включва оператор с институция да въведем именно този номер, как аджеба да го въведа. Директно цифра по цифра нищо не стана, пробвах с # или * отзад като един вид да потвърдя че съм готов, но също нищо не стана.
Видях съвета да пробвам с # или * отпред, утре ще пробвам и това и ще пиша ако стане.

# 292
Евентуално проблема може да е телефона, да не отговарят точно тоновете. Може да пробваш от компютър със Скайп или нещо такова и набираш от клавиатурата или с дух телефон...

# 293
Някой ако има код, който няма да използва. На лични, благодаря!

# 294
  • София
Евентуално проблема може да е телефона, да не отговарят точно тоновете. Може да пробваш от компютър със Скайп или нещо такова и набираш от клавиатурата или с дух телефон...
Нито скайп имам, нито друг телефон. Ако не успея да се свържа утре сутринта, директно ще канселирам от линка в мейла и ако върнат кредита, върнат. Ако не, здраве да е! 63 лева са за 3 нощувки, не е много да ги мисля чак толкова.
Ще пиша в темата ако се случи нещо, все ще е полезно на някой в конкретна ситуация.

# 295
До момента съм говорила само с оператор по мои казуси и винаги съм го диктувала.
Иначе получавах точно такъв мейл, като твоя, в началото ме усъмни да не е фейк заради различния нюанс на синьото, та се обаждах да проверя през тях ли е изпратен. Потвърдиха.
Но не бях с кредити, само кода ми изгоря..

# 296
  • София
До момента съм говорила само с оператор по мои казуси и винаги съм го диктувала...
А как се свърза? Не ти ли се включи оператор с инструкция да въведеш кода и въобще да не се осъществява по-нататъшна връзка докато не го въведеш някакси?
И на кой номер това? 0800 ли? Или 02?
С 02 днес нямах никаква връзка - директно с набирането и прекъсваше, още преди да се е чул какъвто и да е сигнал или включил запис.

# 297
На 02 нещо си, беше преди месец, тъй като беше по-специфичен случая реших да се обяснявам на български.
Мисля че имат работно време обаче до 17 часа.
Всъщност ще си проверя в справката на телефона, че сега се разколебах..

# 298
Доколкото знам връщат кредитите, но нямам личен опит.

# 299
  • София
И 08001194467 също е български.
А на 02.. съм звънял в 15:27 ч, трябва да съм бил в работното време, но въпреки това ме изхвърля сякаш е набран несъществуващ номер.

Общи условия

Активация на акаунт