Booking.com – 9

• 34 916
  • 734
  •   1
Отговори
# 450
На мен снощи ми се случи цената да се промени няколко пъти. Сумата беше 620 лв, имаше опция да се плати след 15 дни, тогава цената стана 680 лв. След като разбрах каква е работата, предпочетох да платя в момента, тогава пък цената стана 635 лв. Тези допълнителни 15 лв били "такса обслужване", за пръв път срещам такава такса. Но платих, защото беше крайно време да резервирам, а и ми трябваше апартамент с трансфер от летището.

# 451
Здравейте, имам нужда от код за Букинг. Моля, пратете ми на лично, ако получите и не ползвате. Благодаря предварително!

# 452
Момичета и момчета,да ви се намира ненужен код?

# 453
На мен снощи ми се случи цената да се промени няколко пъти. Сумата беше 620 лв, имаше опция да се плати след 15 дни, тогава цената стана 680 лв. След като разбрах каква е работата, предпочетох да платя в момента, тогава пък цената стана 635 лв. Тези допълнителни 15 лв били "такса обслужване", за пръв път срещам такава такса. Но платих, защото беше крайно време да резервирам, а и ми трябваше апартамент с трансфер от летището.

Пишете за коя държава става дума поне..., защото май за Гърция имаше някаква нова добавена такса от тази година..., иначе цената може и да играе, ако гледате в лв, а цената на мястото за настаняване е в друга валута, която варира спрямо лева..., е, не би трябвало чак такава разлика да има, ама си правя разни предположения

**даже ако цената например е в евро, но вие гледате в лв, има разлика ако плащате в евро(с банков изчислен курс) или изберете да платите в лв..., тогава Букинг взима такса превалутиране, която виждате само при плащане

# 454

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 18:23 от ladybg

# 455
Не разбрах какво искате да кажете с това
И двете са еднакви цени, с данъците включени

# 456
Ами цената е с разбивка. “включва” , а не “отделно”.
Долу цената си е вашата, не ви вземат повече.
И на горния скрийншот е “включва данъци и такси”

# 457
Не бях публикувала погрешка последната снимка.Там цената вече става 985€  с отново включен данък.
Нали е включена тази такса в първоначалната цена, защо пак я слагат отделно? Объркана съм.
Последните две снимки не са скрийншот, защото букинг не позволява.

# 458
Да, странно е. Първо 903, после 909, после 985. Горе изрично си пише, че таксите са включени в сумата от 903лв.
Сега като гледам, последната сума е с включени тези 81.89, които Букинг плаща.

# 459
Дайте линк за мястото

# 460
https://www.booking.com/Share-Ijy1bZq
 С всички хотели, които търся е така.Въпреки,че цената е с безплатно анулиране,остава същата, само ако платя веднага.

# 461
Вие не сте чекнали Плащане сега, затова цената е такава

# 462
Последното е разликата която “букинг плаща”
При мен е абсолютно същото.
Ако се чекне плащане сега се връзват числата.
Просто безплатно анулиране не е равно на отсрочено плащане

# 463
Най-вероятно отстъпката важи само при плащане веднага.

# 464
Най-вероятно отстъпката важи само при плащане веднага.
Точно така е.

Общи условия

Активация на акаунт