Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 514
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Привет британски мами!
Извинявайте, че се намесвам в темичката брутално и ви отклонявам от вашето ежедневие .
Ние, немските мами,известни със знаменитото си чувство за хумор, провеждаме една кампания!
Една от немските мами се е кандидатирала за Мис Клюкарник! Молим за вашия глас!

Прилагам снимка на нашата фаворитка

Моля, гласувайте за Тризначката!http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174011.0
Е, кажете сега, не си ли струва да гласуваш? Три цици са това , не е шега!

Благодарим ви за подкрепата!  Laughing
Хайде отделете няколко минутки и гласувайте, а като дойдете в Германия ше почерпим с вурст и бира! Mr. Green

# 196
Привет от снежен Бирмингам:).Зимата май за последно напомни за себе си/а може и да не е за последно newsm78/.Направо не мога да повярвам наистина.Това съм го виждала в Б-я,но не и тук.Явно наистина времето се променя.ОХ....................и честит Mothers day  bouquet.

# 197
Честит ден на майката на всички, които го празнуват.
Роси, по прогноза снега при нас трябва да дойде утре  Simple Smile А днес е много ветровито и дори преди малко валеше град, а сега пече слънце. Вчера бяхме на рожден ден на едно детенце. В Брюстърс беше партито. Много хубаво си поиграха децата и Алекс не искаше да си тръгва, а вечерта заспа бързо-бързо. То такова скачане и лудуване беше....
Искам да питам майките, чийто деца се казват Алекс. Ако случайно искате табелка за вратата на стаята с името на детето имам една, която подарявам. На нея пише "Alex's room". Ако някой прояви желание мога да я  снимам, за да видите как изглежда и ако ви харесва я пращам. След като поръчахме нашата ни я изпратиха, но в малко по-различни цветове от тези, които искахме. След това изпратиха и тази, която всъщност искахме, но казаха, че можем да задържим предишната. Един вид като бонус понеже объркали цветовете първоначално. Така че имам една в излишък сега и ми е жал да я хвърля.

# 198
  • ENGLAND
Eхе Роска, и ние сме в Бирмингам, ама от другата страна, но при нас сняг няма. Още рано сутринта е грейнало едно слънце, но пък духа яко. По едно време за няколко минутки заваля град, хем вали, хем слънце грее.
Мойто слънчице вчера ме зарадва с картичка и един голям букет цветя. Едва го държеше, но не искаше помощ. Направо се разплаках като ми го даде, удари ми една звучна целувка и на български каза "мами, обичам те".
И добре че вчера си го изпразнувахме, че днес рано, рано съседа ни събуди, разбили ни колата. Всъщност счупили единия страничен прозорец и взели радиото и СД-то. То повече от10 паунда няма кой да им даде като го продадат, ама поразиите дето направили са много повече. Мъчили се да изкъртят стъклото и дано не се наложи цяла врата да сменяме. Добре, че не се сетили за кар сита. Но в СД-то остана лЮбимия диск на Ели с песнички, знаеше наизуст коя след коя е. Сега ще се озорим да търсим същия. Голям подарък ни направиха за деня на майката. А уж живеем в добър квартал.
Дано вие имате положителни емоции днес. честит ви ден на майката.

# 199
Дорет съжалявам за това което вио се е случило и дано застрахователите ви изплатят щетите без проблеми.
Честит празник на тези които празнуват

# 200
Здравейте английски мами,
май месец се местим в Англия и понеже искам да приготвям сама храната на детето, искам да ви попитам къде там продават екологично чисти плодове и zеленчуци? Благодаря  Grinning!

# 201
Здравейте английски мами,
май месец се местим в Англия и понеже искам да приготвям сама храната на детето, искам да ви попитам къде там продават екологично чисти плодове и zеленчуци? Благодаря  Grinning!

Таня, във всички супермаркети продават органик плодове и зеленчуци.  Simple Smile

# 202
Здрасти Таня.Само да добавя,че органик плодове и зеленчуци можеш да намериш и по частните магазинчета.Аз лично купувам от няколко такива.Хората са производители и си имат магазини където предлагат продукцията си.Даже съм хвърлила око и на една ферма където предлагат пресни яйца.А до Бирмингам има едно вилно селище и там има страхотно магазинче.Купували сме от там сладка разни са опаковани в красиви стъклени буркани и със специална хартия отгоре.Някой разбра ли ме за какво пиша:)?

# 203
Здрасти Таня.Само да добавя,че органик плодове и зеленчуци можеш да намериш и по частните магазинчета.Аз лично купувам от няколко такива.Хората са производители и си имат магазини където предлагат продукцията си.Даже съм хвърлила око и на една ферма където предлагат пресни яйца.А до Бирмингам има едно вилно селище и там има страхотно магазинче.Купували сме от там сладка разни са опаковани в красиви стъклени буркани и със специална хартия отгоре.Някой разбра ли ме за какво пиша:)?
Да, да, аз разбрах. Особено за сладката. Ммм, вкусно.
Също се сетих, че в нашия град всеки петък има пазар, на който местните производители продават органик продукцията си.  Така че, Таня, има много места, от които може да се купуват екологично чисти плодове и зеленчуци, а и много други неща.

# 204
  • Bristol
arliin, извадихте ли шейната  Laughing При нас е ужасно ветровито, иначе е слънчево.
Doret, създали са ви работа с тази кражба Sad Викахте ли полиция? Ако си спомняш името на диска с песничките, можеш да пуснеш един сърч в Амазон. Там книги и СД-та всякакви има и са на по-ниски цени.
tanja33, освен екологично чисти плодове и зеленчуци има меса, брашна, овесени ядки, млека, хляб и какво ли още не  Crazy Както arliin е казала, можеш да пазаруваш и от ферми около вас или онлайн.
А аз каква картичка получих от сина за деня на майката  Heart Eyes Написал я веднъж на английски и втори път на български. Цитирам буква по буква:
Цитат
На: Мама
Честита Майки Ден
Много Lибов: Георги
ххх
Написал го е абсолютно сам  Heart Eyes Баща му като видя, го попита, защо не се е консултирал с него първо. Обаче на мен така повече ми харесва  Hug Спретна ми и едни палачинки и кафенце за закуска Wink
Вчера се сдобих и с ново колело, на което да монтирам седалка за Ели. Обаче Жорко много го хареса, не мога да се вредя от него  Twisted Evil

# 205
  • Манчестър
Честит ден на майката на всички, които го празнуват.
Роси, по прогноза снега при нас трябва да дойде утре  Simple Smile А днес е много ветровито и дори преди малко валеше град, а сега пече слънце. Вчера бяхме на рожден ден на едно детенце. В Брюстърс беше партито. Много хубаво си поиграха децата и Алекс не искаше да си тръгва, а вечерта заспа бързо-бързо. То такова скачане и лудуване беше....
Искам да питам майките, чийто деца се казват Алекс. Ако случайно искате табелка за вратата на стаята с името на детето имам една, която подарявам. На нея пише "Alex's room". Ако някой прояви желание мога да я  снимам, за да видите как изглежда и ако ви харесва я пращам. След като поръчахме нашата ни я изпратиха, но в малко по-различни цветове от тези, които искахме. След това изпратиха и тази, която всъщност искахме, но казаха, че можем да задържим предишната. Един вид като бонус понеже объркали цветовете първоначално. Така че имам една в излишък сега и ми е жал да я хвърля.

Здрасти
Моя син е Алекс. Ако никои друг не изяви желание,а и на теб ти е жал да я хвърлиш............

# 206
чЕстит Ден Майки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes на всички вас!!!

Мери,колко е искрено и сладко!!! Трогателно дори.

Аннамерси за предложението към Алексовците. На нашата сме изписали от 4 дървени, много весели букви името АЛЕКС.
Дорет, съжалявам много. Кажи има на тези да дойдат на нашата улица- освен колелета и тротинетки колите се държат отключени Laughing Laughing

При нас времето беше приятно -слънце, с леки превалявания, нолекое ветровитичко.
Ани, честит празник на патерица  bouquet

Лека седмица на всички   bouquet

# 207
Anna,  arliin, м_е_р_и,
благодаря ви   bouquet!

# 208
  • UK
Ей къде се загубихте ?  Grinning
Кажете сега какво стана с Дънкан и Мария? Аз не отварям мсн нещо и не съм в течение с новините от кралството.
Също мъжът ми ми каза, че Сали Кларк е починала- жената, която беше обвинена за убийството на 2 от децата си. Стана ми много тъжно,спомням си като я оправдаха как и се възхищавах, че е намерила сили да живее. Аз сигурно щях да полудея.

# 209
Маймунка, пуснах един параграф за Сали Кларк в подфорума, родители, загибили децата си.
Днес цял ден ми е ревливо, което е тъпо, защотото това не е моя болка. Сали е (оф, беше) жена на един мой колега. Не искам да си представям кошмара, обаче мисълта ми все натам блуждае.

Общи условия

Активация на акаунт