Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 510
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • ENGLAND
Тук сме, тук сме  Laughing
Дънкан и Мария останаха трети, не можаха да изиграят болерото. Киран и Мелани спечелиха, макар че по оценки бяха трети, но гласуването си каза думата. Другата събота казаха, че ще има гала представление и там Дънкан и Мария  ще покажат тяхното болеро.
За Сали Кларк не бях чула, но мъжа ми каза, че е чел в новините.
Днес беше един необичаен ден. Сутринта като се събудихме имаше сняг, грейна слънце и за десетина минути снега изчезна. Беше слънчев и тих предиобед. Но следобед стана направо ужас, като задуха един ураган, три-четири пъти валя град, а като поспре грее едно слънце. Много ненормално време беше.

# 211
Като спомена Алиса, че и едно ревливо да се присъединя.

ЗА Сали Кларк. Снощи чух по новините. Не мога да си представя какво е преживяла тази жена. Спомням си случая от преди няколко години. Не пожелавам на никого да преживее и най- малка част от това, което родители загубили децата си преживяват.
Вчера - в неделя сутринта -сънувах, че Алекс изчезва и не могат да го открият. Мъката и болката, която преживях в съня си така ме разстроиха, че два дена вече не мога да се освестя. Cry Cry Cry

Темата на Ади ме разстрои, майка ми не е добре, този сън, сънят ми миналата нощ... нещо всичко това ми идва в повече Confused

# 212
Някой да е срещал по аптеки или магазини продукти за коса на PHYTO ?

# 213
# 214
arlin,мерси и аз ги гледах он-лайн ,но не съм много сигурна дали са в годност и предпочитах от магазин да ги взема  ,а и да се консултирам с продавач,затова попитах.Но май не са популярна марка тук. newsm78

# 215
Macoball,аз съм ги гледала някъде,но наистина не се сещам къде ooooh!.В Boots ли беше или в някоя от тези вериги,където продават продукти на билкова основа newsm78.Сега като излизам ще погледна и дано видя някъде,та да ти кажа къде да търсиш.Все пак пробвай и онлайн да си поръчаш.Не мисля,че ще са с изтекла годност.

Последна редакция: чт, 22 мар 2007, 13:35 от arliin

# 216
Пробвах Boots,проверих и частните аптеки в района,,няколко  фриз. салона -нищо.Май така ще стане само он-лайн.

# 217
emi sdraveite i ot men o6te edna UK -BG mama,radvam se 4e vi otkrix :)vapreki 4e ot niakolko dena trudno sam stanala ot komputara #Crazy,vse ne6to pi6a ,vse ne6to 4eta,da ne istarva ne6to,ama use6tam 4e po4vam da minavam granizata  :oops:satova 6te triabva malko da ponamalia sedeneto tuk.no predpolagam 4e pove4eto sa bili taka v na4aloto.....

# 218
Здравей Никол и добре дошла в нашата тиха островна темичка. Ние тук по английски си хрутуваме, всеки се е покрил в къщата си, за да не се наложи да поздрави случайно съседа, майтапя се Simple Smile
Не е чак такова положението.
Просто сме по резервирани и мъдри Simple Smile
Принципа ни е- сто пъти мисли, един път кажи Grinning

Уелкъм  bouquet  bouquet  bouquet

# 219
Macoball:
Selfridges.

# 220
  • Bristol
Привет NICOLE и  welcome Не само в началото сме били така, но и сега продължаваме да сме пристрастени към форума  Embarassed
Как е в Лондон? От кога си тук?

# 221
Здравей NICOLE и добре дошла при нас.Незнам дали има някой по пристрастен към този форум от мен. PeaceНадявам се да ти хареса при нас

# 222
 Hug Hugкакво хубаво посре6тане....благодаря на вси4ки мами които ме забелязаха.тук сам от по4ти 6 год.и все в тази лудница лондон,така ми се иска някаде по спокоино ....6те видим какво 6те стане.
     (има ли някои от изто4ен лондон Rolling Eyes)

# 223
Остави този Източен Лондон ако искаш спокойствие ела при нас/Дерби/няма българи,няма лудница спокойствие Peace

# 224
 ako зависи само от мен тръгвам веднага Laughing...но нали знае6 зависи и от работа и т.н.но ако има работа за лекари на локум идваме..(.не е са мен Laughingса мьжа ми) ,,каде се намирате то4но...за6то не.

Общи условия

Активация на акаунт