Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 503
  • 284
  •   1
Отговори
# 240
  • Bristol
Ей, момичета, какво е това време при вас! То не че тук е горещо, но в петък вън си суших прането, а с Ели правихме една дълга разходка с триколката. Днес пък с колелата излизахме всички. Няма снегове, дъждове ... По принцип ми прави впечатление, че в Бристол климатът е по-мек, от колкото в Лондон и Бирмингам например. А имам приятелка живееща в Bournemouth, там винаги е по-топло и слънчево от тук.
aniji, аз като чуя Хародс и  Money но определено ще погледна  Peace мерси!

# 241
На намаление имаше детски пуловерчета с флага на англия за около 20 паунда

# 242
мери...да с 3 НЕ Е лесно,като се има в предвид 4е тук бабите липсват Cry,аз пък бях ре6ила да имам 4,но след 3тото си промених мнението,толкова е трудно да отделя време на всеки  според нуждите му....е ако спе4елим от лотарията Grinning може и да помисля.
Да за подаръци е добра идея съвенири и стилно!

# 243
Nicole B.  bouquet,ти си направо герой.Не ,че не се оправям с две,но понякога ми иде да избягам:).Мери-ти си изобретателна личност и съм сигурна,че ще намериш подходящ подарък.Жоро и той ще ти подхвърли някоя идея.Аз пък днеска имах изпит и въобще не съм доволна от представянето си Close.Ще видим другата седмица резултата.

# 244
Гледате ли Dancing on Ice Мария и Дънкан току що бяха елиминирани

# 245
мерси arliin,и на мен колко пъти ми е идвало да избягам ,ама няма каде.. Simple Smileто затова 4есто си ходя до БГ,4е там се презареждам ,докато бабата си глези внуците аз обикалям половиния град със сестра си...ВАРНА,МОРЕТО ,СИНИТЕ ВЪЛНИ Hug,нали се се6тате?
ами вие англииски мами....от кои краи сте в България?
  дано с изпита ти не6тата не са толкова зле Thinking

# 246
Аз съм от Добрич.
arliin стискам палци за изпита/ще подшушнеш ли какъв беше/

# 247
aniji,ами то с теб сме си съседи ,варна-добри4 не е дале4.

# 248
Те нали някой казват че било по близо да отидеш до Добрич отколкотоп до центъра на Варна  Blush

# 249
  • Манчестър
Аз съм половин варненка...

# 250
i az polvin varnenka Grinning

# 251
ха,ха Simple Smileами другата половина какви сте newsm78

# 252
И аз съм морско чедо,ама от Бургас:).Изпита беше по English.

# 253
половин свищовлийка, половин варненлийка. Но родена и отгледана 13 години във Видин. Това прави ли ме цяла видинлийка? newsm78  Laughing

# 254
половин свищовлийка, половин варненлийка. Но родена и отгледана 13 години във Видин. Това прави ли ме цяла видинлийка? newsm78  Laughing
ами кадето ти е сърцето от там си. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт