Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 510
  • 284
  •   1
Отговори
# 255
аз и до сви6тов сам ходила преди години,а във видин сме кумували с мъжа ми Simple Smile

# 256
Видин Heart Eyes
На кого сте кумували във Видин?

# 257
  • ENGLAND
Eхе, много сте се разприказвали. Grinning Аз тия дни така и не мога да се добера до компа.
Никол, добре дошла. Поздравления за дечицата. Наистина извън Лондон е голямо спокойствие. Пък и лекари се търсят навсякъде. Хайде идвай при нас. Само дето приятели българи тук не можеш да намериш. В Бирмингам има много, но бягат един от друг като попарени, плЮят се и клЮкарят. Не е като в Лондон.

# 258
Дорет оправихте ли се с колата

# 259
Мери, то светът каквото глобално село е станал, човек може бая да се озори да измисли неща, които в Европа/Америка не се намират. Ако друго не се сетиш, и те са почитатели на твърдия алкохол, можеш да потърсиш някое рядко single-malt шотланско/ старо уиски.

Ъхм, ето ви една случка от този уикенд, която е малка илюстрация за една черта от сборния характер на туземците. Значи  с майка бяхме в Париж, лесно и просто оттук се ходи. Влакът на връщане си потегли нормално от Париж, вървя, вървя и като влезнахме в тунела по Ламанша, се счупи. Ни напред-ни назад, не се знае какво става, по едно време на първа охлювска взе да се изтегля назад, казаха, че ще трябва да отидем до Кале, оттам до Лил, то отне сто часа, и, стовариха ни на Лил, висяхме посред нощ с часове в една чакалня, после висяхме на километрична опашка пред хотелите, където имаше места, към 2.30 се настанихме, към 5 станахме, защото ни бяха казали в един колко си да се явим на гарата, там пак няколко часа на опашка, някакъв малоумен митничар беше решил за 3 път щателно да провери паспортите, преди да се качим на влака от Брюксел. Та така. През цялото това време спътниците около нас бяха невероятно спокойни, цивилизовани, весели. Как пък един не се намери да се разтюхка, разпсува и затръшка, не знам. Търпеливо и цивилизовано племе (или поне народа около нас).

# 260
  • Bristol
Леле Алиса, доста сте попътували  Crazy Представям си какво е чувството да ти спре влакът в тунела под Ламанша  Sick На мен метрото в Лондон, като спре между 2 спирки и ми става зле...
За подаръците е така, всичко можеш да си купиш, затова и съм пред такъв проблем. Явно на момчето ще нося екип на английския национален, въпреки че не знам дали ще влезе в употреба  Thinking за родителите и аз се чудех да взема някоя местна напитка, но мъж ми реагира бурно, че и там имало такива  Crazy Още съм в чуденка. Освен да награбя шоколадови яйца на Cadbury, със сигурност там от този производител нямат нищо  Laughing

# 261
Мери, ако е по тази тема, Великден, и шоколадови яйца на Green&Black може да нямат (това са производители на (предимно) тъмен органичен шоколад, ингилизки).

Уф, да, мандахерцахме се ужасно, и си беше шубе да ти се чупи влака в тунела.

# 262
Алиса, това с влака не звучи добре  Crazy Добре, че сте се прибрали накрая. Аз имах подобна история с един отложен полет с Аър БГ по Коледа (в голямата мъгла), да не ти казвам тълпата родни пътешественици как реагира  Mr. Green Ама, забравя се.

Аз се разсеях, и забравих да кажа, че купонът на вече две-годишната ми кифла беше СУПЕР. Хлапетата прекараха добре; ние - също. Абсолютният хит бяха сапунените балони, които раздадох на всяко хлапе  Flutter Заровиха се в играчките на Мариана, всеки си хареса по нещо, мир и любов  Simple Smile И най-важното - тя беше много щастлива; всичко разбира вече.

Ето фотоси:
http://misholina.multiply.com/photos/album/51

# 263
Eхе, много сте се разприказвали. Grinning Аз тия дни така и не мога да се добера до компа.
Никол, добре дошла. Поздравления за дечицата. Наистина извън Лондон е голямо спокойствие. Пък и лекари се търсят навсякъде. Хайде идвай при нас. Само дето приятели българи тук не можеш да намериш. В Бирмингам има много, но бягат един от друг като попарени, плЮят се и клЮкарят. Не е като в Лондон.

[/quoteMeрси много Doret Simple Smileмного пъти сам го 4увала това за българите,4е всеки гледа да се пази.явно сам късметлиика ,но при нас няма  такива проблеми,сигурно за6тото пове4ето са тук от 10-15год.семеини са Peaceа и само жените са от българската 4аст Grinning събираме се редовно по къ6тите или в някои от българските ресторанти(ве4е станаха около 4-5)...само там могат да ни търпят с цялата сбир6тина от дец #Crazyа

# 264
 във видин бяьме кумуве преди доста време на боби и доби Simple Smile

# 265
Никол,където и да отидете е важно да сте щастливи в семейството:).Българите сме си българи и в Лондон и в Бирмингам .........и на Луната.Има и черни и бели овце като при всички.Щом си имате добри познанства,то те ще си останат такива.Нямам предвид мимолетни запознанства,а приятелства,доказани във времето.Лично аз имам няколко добри приятелства завързани точно тук,в Бирмингам и те вече си продължават години.

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 20:13 от Дивиана

# 266
  • Bristol
misholina, я какво парти си спретнала! Много сладки са дечицата! В крайна сметка какви игри организира, освен сапунените балони?
Да те питам, ти сама ли подстригваш госпожицата или я водиш на фризьор? Харесва ми как е оформена косата й  Peace Замислила съм да заведа моята на фризьор следващата седмица...  newsm78
Каквато и националност да са хората, гледам да подбирам тези, с които контактувам. Няма как всички да сме с еднакви интереси и разбирания, нито пък сме перфектни Wink

# 267
Мишолина, много хубави снимки, да е жива и здрава малката. Ах, този крокодил съм го виждала в кулинарния под-форум, на мен не ми се простират дотам заложбите, браво че си го докарала.
А от Eurostar ще получим по един безплатен билет до Париж за компенсация, така че имаше нещо да ни успокои накрая. Тамън на 50-тия рожден ден на Европейския съюз стана случката със счупения европейски влак.

Арлиин, к'ъв тоя ореол, пипам, нищо няма. От замърсения въздух ще да се привижда.

# 268
Ще дават Списъка на Шиндлер след малко по ИТВ3, ако ви се гледа. От няколко седмици си мисля за него и как ми се гледа и ето сега- като по поръчка.

Много сладки дечица- бонбончета. Да ги схруска човек.

Мери, честито писмо и бъдещо заклеване.  Grinning

Алиса- какво приключение. Предполагам си се почувствала в къщи, т. е в Лондон с тази авария. Ако и лондонското метро раздаваше гратис билети всеки път, когато накараше пътниците си да страдат от неудобство, както Юростар-а...ехееее....  Grinning

# 269
Мери, водя я на фризьор. Тя няма много коса (засега  Mr. Green, надяваме се), и не се налага много често (оставили сме и бритона да расте), ама за оформяне - изравниха я, изрязаха бебешките неравни къдрички отзад, сега си расте що-годе с форма.

Радвам се, че ви харесаха снимките; игри много организирани нямаше (защото не ми остана време да увивам пакети); имах боя за муцунки, ама не стигнах до нея. Те си играха много: един голям влак, който се бута с крака; от тези мокрите фулмастери, които пишат с вода; детската кухня; строител. Едни готвиха, други рисуваха, похапнаха, ЕДИН час надуваха сапунени балони - голям смях и гонене падна.

Общи условия

Активация на акаунт