Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 306
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
  • Bristol
Ей, как сте се разприказвали!
Аз не съм голяма цветарка, но имам много цветя в къщи и в градината, специално подбрани са  Laughing Колко съм уморила докато стигна до този набор от растения, бедна ви е фантазията! Тези в къщи издържат по 3 седмици без вода Wink А в градината всичко ми е на луковици. Ако знаете как прекрасно са цъфнали сега нарцисите. Докато бях в Бг пък са цъфтели кокичетата. Като се затопли малко, отивам в B&Q и купувам вече готови цветя, само изпитани видове. Е понякога пробвам и някой нов вид Wink Имам магданоз в градинката, имах и босилек, но много се услажда на охлювите  Rolling Eyes Мъж ми има мерак да гледа зеленчуци, но мястото е малко и каквото може вече съм го окупирала с моите цветя  Mr. Green
Следващият понеделник ще ходя в Лондон за интервю за щатска виза  Crazy и между другото с една приятелка сме решили да се поразходим и разсеем от ежедневието Wink Тръгваме рано сутринта и се прибираме късно вечерта  Laughing

# 76
Мира, и моите любими са тези дайджестив на Маквитис, само че с млечен шоколад. Сега обаче до Великден никакви такива.  Simple Smile Днес направихме една поръчка от бг магазина. Дано да останем доволни. Предполагам, че до края на седмицата трябва да пристигнат нещата.  Мира,  за колко време ви ги доставиха на вас? В сайта пише от 2 до 4 дни. Така ли е?
Anna, и аз вчера поръчах от магазина. Миналия път доставиха поръчката много бързо. Направих я в Събота, ако не се лъжа, и я получихме във вторник.
Този път освен ракийката (две бутилки, втората за подарък на комшийте) поръчах и Загорка Grinning Да видим всички тези бутилки дали ще пристигнат здрави.
Аз не знам дали ви казах тук, но комшийте ми дадоха домашна ракия Laughing  Ня тях им я носят в бутилки от кока кола от Гърция Laughing И понеже на Нова година стана въпрос за това, което аз пиех при наздравицата та се отвори на дума. Неведоми са пътищата господни- намерих съмишленици за трапеза на две крачки от нас.  Ще ни идват на гости на ракийка  другата седмица.
Вчера пък, в един чарити шоп какво да видя - керамична кана за вино -тип троянска. Като гювечетата. Как е попаднала там, един Бог знае. като гювечетата, които си купих от друг чарити магазин. Не се стърпях и я купих за Българския ми кът в кухнята. Такова нещо не е за изпускане Grinning

Мери, как ти завиждам за Лондон. Много ми се ходи- ама без дете. Ей така да се моткам и шлая без целно по улици, барчета, кръчмета, ако има някой концерт... Sad Като порасне Алекс още някоя друга година и това може да стане.

Визата ще я вземеш. Къде мислите да ходите?  Аз като съм отскачала до Лондон за ден съм взимала нощния автобус, пристигам там много рано, моткам се цял ден и хващам късен автобус за на връщане. Но вие сте по= лесни с транспорта, връзките и разстоянията.

# 77
  • ENGLAND
Добро утро момичета! Днес е пекнало такова слънце, само дето мен ме чака много работа. Снощи духа такъв вятър, че ми отвя греен хауса, събори го де. Всички саксии са разсипани. В 11 вечерта спасявах каквото мога. Сега гледам повечето са оцеляли, само трябва пак да ги засаждам в саксийките. Преди два вечера сънувах абсолутно(иу ми пак изчезна) същото, как духнал вятър и отвял греен хауса и аз събирам саксийките си, и то по тъмно. Като станах разказвам на мъжа ми кво съм сънувала, а той само се усмихва. Ама снощи хич не му беше до смях като си спомни за съня. Сега ми е поставил задача да сънувам, че печелим от лотарията Laughing
Мери, и мойте нарциси са цъфнали,стахотно е, а оцеляха след снощната буря.
Мира, няколко саксии с цветя съвсем ще променят градинката. Друго си е да си пиеш бирата в красива обстановка през лятото.
Хайде чао, че саксийките ме зоват.

# 78
  • E-CLM & CH-VD
Maми от острова, благодаря още веднъж за инфото за влаковете, спестихме си малко пари.   bouquet В Лондон изкарахме чудесно, единия ден дори почти не валя дъжд  Mr. Green. Ето малко снимки от Лондон, въпреки, че, предполагам повечето от вас виждат тези неща всеки ден Whistling Peace

Лондон

# 79
Maми от острова, благодаря още веднъж за инфото за влаковете, спестихме си малко пари.   bouquet В Лондон изкарахме чудесно, единия ден дори почти не валя дъжд  Mr. Green. Ето малко снимки от Лондон, въпреки, че, предполагам повечето от вас виждат тези неща всеки ден Whistling Peace

Лондон
A теб защо те няма на снимките Blush

# 80
  • E-CLM & CH-VD
Aaaaa, има ме  Mr. Green на цели 2 снимки - с гарда и на меридиана.. но напоследък не се снимам често, тъй като съм доста напълняла откакто отказах цигарите, и докато не си върна предишните кг, избягвам да се снимам  Tired

# 81
Я издай ти ли си с кестенявата коса  Thinking

# 82
  • E-CLM & CH-VD
Я издай ти ли си с кестенявата коса  Thinking

Същата, от плът и кръв  Mr. Green. Съжалих го това момче - гарда - за 10-те минути, когато бяхме там, в тази тъмнина под свода, толкова светкавици от снимки обра, че сигурно очите му плачат за преглед  newsm78. И нито мърда, нито говори.. ужас. Колко ли часа прекарва така??? Но сигурно това им е елитна служба, както пред президентството в София може би?  newsm78

# 83
  • UK
Vesss kade ti haresa nai-mnogo? Niamam kredor dnes ta shte pisha na shliokavica  Grinning
Meri, haide razkazvai kakvi sa planovete za USA  Sunglasses Az sashto sam zaplanuvala edno coast to coast pateshestvie,no mai niama da e tazi godina. Tazi godina na nashata zodia mnogo pat i se ochertava  Grinning Nie shte hodim v Garcia bash sled Velikden kogato se okaza che nishto ne raboti  Rolling Eyes
Aniji, otdavna se kania da te pitam tova nad podpisa ti snimki ot Japan li sa ? Razkazi ni neshto   Grinning

# 84
Каде изчезна този Кредор много неудобно така
За съжаление не съм била в Япония  Cryа искам да отида това в подписа ми го намерих от кюкарника преди време превежда ти името на японски и ти казва какво означава

# 85
Вес, ти кога успя да отидеш и да се върнеш?

Дорет, Ние на патиото имаме саксии. Нали разправях как мъжа ми и свекъра само садят присаждат той като дойде на гости. Но то от парзалки, басейни, трамплини и саксии няма място къде да се обърнеш, Патиото ни не е чак толкова голямо. (градината ни е на два етажа) Rolling Eyes
Доре, ти да не живееш в нашия край? Снощи  и днес е абслютно същото. Малкия по блуза днес се е разхождал от едно място до друго цял ден.

Аз отивам да приготвям вечерята, че тази вечер имам среща, на която трябва да водя протокола. А как мразя Close

# 86
Добро утро момичета! Днес е пекнало такова слънце, само дето мен ме чака много работа. Снощи духа такъв вятър, че ми отвя греен хауса, събори го де. Всички саксии са разсипани. В 11 вечерта спасявах каквото мога. Сега гледам повечето са оцеляли, само трябва пак да ги засаждам в саксийките. Преди два вечера сънувах абсолутно(иу ми пак изчезна) същото, как духнал вятър и отвял греен хауса и аз събирам саксийките си, и то по тъмно. Като станах разказвам на мъжа ми кво съм сънувала, а той само се усмихва. Ама снощи хич не му беше до смях като си спомни за съня. Сега ми е поставил задача да сънувам, че печелим от лотарията Laughing
Мери, и мойте нарциси са цъфнали,стахотно е, а оцеляха след снощната буря.
Мира, няколко саксии с цветя съвсем ще променят градинката. Друго си е да си пиеш бирата в красива обстановка през лятото.
Хайде чао, че саксийките ме зоват.

Sloji go nazavet green house-a za da ne go sabarq vqtara.

# 87
Dobro utro ot slan4ev Birmingham.Tuk e napravo prolet,ama da vidim kolko dalgo shte prodalji.Shto taka naistina s toq kredor newsm78.V4era zakarah kakata na pre-school i s malkata se razhojdahme dva 4asa i polovina:).Kupih si strahotna vineno-4ervena boq i dneska sam s nova viziq.Beshe mi omraznalo da se gledam s tiq svetli kosi.Meri moga samo da ti zavijdam za razhodkata iz London.(.Da ti e jiv i zdrav sapruga,4e shte gleda decata.Aniji snimkite ti sa mnogo hubavi.Lek den ot men.

# 88
 arliin бъркаш се нещо аз не съм качвала снимки ти май имаш предвид снимките на Bec
И при нас днес е слънчево и аз си избрах този ден от месеца защото днес си имам рожденик и да ви почерпя по случей случката
или може би  с любимото шампанско на половинката Да ви е сладко

# 89
  • UK
Честито на половинката   bouquet Аз ще си сръбна шампанско за негово здраве  Grinning Аз си избрах утрешния ден от Март, понеже имаме годишнина  Sunglasses. Днес е много хубаво времето и тук.

Общи условия

Активация на акаунт