Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са вашите мисли за коледните подаръци?
Как мога да пътувам от летище Гетуик до Виктория с помощта на Travelcard?
Трябва ли да се регистрирам като детегледачка, за да работя селф?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са вашите мисли за коледните подаръци?
-
Как мога да пътувам от летище Гетуик до Виктория с помощта на Travelcard?
-
Трябва ли да се регистрирам като детегледачка, за да работя селф?
-
Какво да правя, ако бебето ми има проблеми с храненето?
-
Води ли докторът бебето или се консултира само с помощта на здравен посетител?
А в градината всичко ми е на луковици. Ако знаете как прекрасно са цъфнали сега нарцисите. Докато бях в Бг пък са цъфтели кокичетата. Като се затопли малко, отивам в B&Q и купувам вече готови цветя, само изпитани видове. Е понякога пробвам и някой нов вид
и между другото с една приятелка сме решили да се поразходим и разсеем от ежедневието
Днес направихме една поръчка от бг магазина. Дано да останем доволни. Предполагам, че до края на седмицата трябва да пристигнат нещата. Мира, за колко време ви ги доставиха на вас? В сайта пише от 2 до 4 дни. Така ли е?
Да видим всички тези бутилки дали ще пристигнат здрави.
Като порасне Алекс още някоя друга година и това може да стане.
В Лондон изкарахме чудесно, единия ден дори почти не валя дъжд

. И нито мърда, нито говори.. ужас. Колко ли часа прекарва така??? Но сигурно това им е елитна служба, както пред президентството в София може би?
Az sashto sam zaplanuvala edno coast to coast pateshestvie,no mai niama da e tazi godina. Tazi godina na nashata zodia mnogo pat i se ochertava
а искам да отида това в подписа ми го намерих от кюкарника преди време превежда ти името на японски и ти казва какво означава
или може би с любимото шампанско на половинката