Пижо и Пенда на гости в Кралството-тема 6

• 23 356
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Честито на половинката   bouquet Аз ще си сръбна шампанско за негово здраве  Grinning Аз си избрах утрешния ден от Март, понеже имаме годишнина  Sunglasses. Днес е много хубаво времето и тук.
Ще стягаш ли трапеза по български или ще караш по инглиш на ресторант  Peace аз винаги съм била за второто

# 91
  • ENGLAND
Да мина да се разпиша, че каквото слънце е грейнало след малко сме запрашили нанякъде. Аз си избрах 7 от март и снощи като гледах прогнозата си мислех колко ли съм дъждовна, а то сбъркали нещо.
Аниджи, честито на половинката ти.

# 92
arliin бъркаш се нещо аз не съм качвала снимки ти май имаш предвид снимките на Bec
И при нас днес е слънчево и аз си избрах този ден от месеца защото днес си имам рожденик и да ви почерпя по случей случката
или може би  с любимото шампанско на половинката Да ви е сладко
#
Грешката е моя Embarassed-объркала съм никовете.Честито на половинката ти:)

# 93
  • ENGLAND
Забравих да пиша. Ако някой не е видял,  тази седмица Лидл е зареден с гръцки стоки. Вчера мъж ми се върна с локум и халва, също като българските. Който ги обича да хуква към Лидл.

# 94
  • Bristol
aniji, честит ти рожденик   bouquet Купила ли си му подарък  Flutter
Мерси за инфото, Дори!
Вес, снимките са супер, никога не ми омръзва да се наслаждавам на този град  Peace
maimunka, дали е от зодията или късмет от баницата, но определено така е тръгнало  Mr. Green Надявам се няма да има проблем с визите! Решили сме да ходим до Флорида. Кацам с децата в Палм Беач, там имам една приятелка, при която ще остана 4-5 дни и след това с кола отивам към Орландо за 10 дни. Много се притеснявам как ще се оправя самичка, но пък ми е мерак да видя тази част на света! Съпругът ще е в Тексас и ще се присъедини към нас последните 4 дни  Rolling Eyes После от Орландо ще се приберем. Пътуването съвпада с Великденската ваканция на Жорко.
Да ти кажа гърците са си мързеливи, не ме учудва ако забележителностите са затворени. Да знаеш и че работното време понякога е от 8ам до 2пм например. Аз така целунах вратата на една крепост в Нафлио Sad Още не мога да го преживея! Отделно внимавайте с такситата, като видят чужденци и се самозабравят понякога. Точно един приятел се оплака, как един таксиджия 2 пъти го е прецакал в Атина по маршрут, който той всеки ден пътува и знае цената. На втория път просто му дал колкото реално е цената, гръкът го изпсувал, нашият му скокнал, до полиция се стигнало  Crazy Добре че е изпуснал нервите точно пред хотела и охраната се е намесила да го защити.

# 95
Благодаря на всички
Не съм му купила все още защтото той иска да му купя часове за летене,но иска сам да си избере време и място.Това ще стане сигурно след 2-3 месеца.Обещала съм му и някой друга риза от Next.Купих му и скрач картс-3бр.и му казах че ако спечели над 100 паунда си прибирам картите ако е под 100 да си ги държи Mr. Green

# 96
maimunka,аз съм била в Гърция точно по Великден.За самия ден със сигурност мога да кажа,че магазините им бяха затворени./че и на следващия:)/Дано са отворени местата,които искаш да посетиш.За по-голямо инфо се обърни кам гръцките мами.Ако имаш възможност иди на Коринския канал/дано правилно го изписвам/-невероятна гледка.

# 97
  • UK
Арлийн, до Солун близо ли е този канал?Ние ще сме с кола и ако е близо защо не и без това нищо няма да работи  Mr. GreenАз имам познат, който живее там,а и питах гръцките мами-до 2 часа във вторник нищо не работи. Празнуват хората.
Аниджи, трапези не стегам  Grinning Ама и на ресторант няма да ходим, защото аз съм в София. Предполагам баща ми ще ни заведе всички по случай 8 март  Grinning
Мери, супер! Чакаме снимките.

# 98
maimunka нямам идея на колко е от Солун.Надалечко е.Ето ти малко инфо за канала:
http://www.aroundgreece.com/zulu-bungy/
http://www.galenfrysinger.com/corinth_canal_greece.htm
http://www.aroundgreece.com/corinth-canal-peloponnese-greece.html

# 99
Тръгнах да търся темата и докато стигна до нея то мина около час. Grinning

честит 8ми Март за утре.  bouquet
Ако правите нещо ви пожелавам приятно изкарване.

честит Рожден ден на полвинката на Андиджи,
честита годишнина на Маймунка.
Обичайте се и бъдете здрави.

Днес и при нас времето беше разкошно. Ранно лято или късна пролет, което и от двете да е, ако може така да се задържи няма да има грешка.

Мери, голямо пътешествие сте запланували и то с две деца. Евала ти на спокойствието. Жорко е големичък та ще може да ти помогне с Ели.

Анна
, моята поръчка дойде здрава и читава.  Heart Eyes Вие получихте ли си вашата?
Арлийн, аз много обичам да си сменям прическите. Обикновено всяко подстригване е свързано с коренно различна прическа, но косата си ми е естествения цвят.
Доре, ти какво направи с твоята прическа?

Последна редакция: ср, 07 мар 2007, 23:49 от miravmbd

# 100
И ще гледаме лиДънкан и Мария тази събота,че ITV-то май бая са я оплескали

# 101
Мира, поръчката е налице вече  Simple Smile Определено съм доволна и пак ще поръчваме от сайта. Значи в понеделник направихме поръчката и днес пристига.
Роси, да пратиш снимка с новия цвят. Сигурно ще е супер. Аз много обичам червени коси, самата аз до скоро бях такава, но вече ми омръзна и от няколко месеца съм кестенява. Сега гледам да го докарам до по-светлокестеняво и ония ден си купих пак боя. На картинката изглежда добре. Ще видим на главата ми как ще е.
Някоя от вас следи ли Мюзик Айдъла в България? Аз не го пропускам . Такива екземпляри има, че се скъсвам от смях всяка вечер.  Grinning

# 102
Анна и аз направо не мога да повярвам, колко бързо пристигна - и първия, и втория път.
Вафлите са пресни, локума не съм го пробвала.
Нямаше голям избор на ракия, но съм благодарна, че въобще има.
Някой не е ли пил виното, което предлагат и по специално Мавруда?
Така ми се пие мавруд, но не ми се дават 7 лири, за вино, което не би ми харесало.

Опитах се да гледам Мюзик Айдъл, но  двамата младежа като че ли се опитват да копират Ант и Дек. И въобще цялото шоу е толкова идентично с английското, което е разбираемо де. Стори ми се някак си много неестествено.

# 103
Някой от вас има ли Булсатком има ли специални изисквания за прикачване и колко ви струва.Имам желание догодина да си инсталирам обаче искам само две програми дане ми де смеете ей искам БТВ и Планета скромна съм нали Mr. Green

# 104
  • Манчестър
Някой от вас има ли Булсатком има ли специални изисквания за прикачване и колко ви струва.Имам желание догодина да си инсталирам обаче искам само две програми дане ми де смеете ей искам БТВ и Планета скромна съм нали Mr. Green

Аз имам Булсатком...няма някакви специални изисквания. Трябва ти декодер и карта от БГ. Плюс сателитна чиния поне 80 см,наи-добре 1 м,за по голяма пак става,но ще ти трябва planning permission от кансъла. Моята е 1 м и рядко се губи сигнала,само при много ветровито време.Ако чинията е по малка от 80 см рискуваш при наи-ситния дъжд да си без сигнал. Причината е,че Булсатком е на сателита Хелас и УК се пада почти накрая на 80-те см.......
Декодер можеш и от Булсатком директно с картата да си вземеш. Имаи предвид,че трябва да е на адрес в БГ,официално нямат лиценз да бъдат продавани зад граница.
Имат HBO,Диема Екстра(много футбол) и Синемакс - но се плащат допълнително. Ако предплатиш за една година(пакета без тези трите) имаш 2 месеца фри.Не мога да ти кажа колко е на година ,мъжа ми го плаща тази година,но около 100-120 лири мисля,че беше платил....

Общи условия

Активация на акаунт