Къщата на инфлуенсърите - Тема 6 (сезон 3)

• 41 603
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Вуйчо, вземи да я научиш тази риалити терминология най-после. Изгледай всички епизоди на Надкаст за домашно и ще се изпитваме после. Grinning

# 616
Да бе, да ги изгледа и после ще повтаря "Какво е макарон бг" и на сън. Преди малко пуснах последния надкаст с Ронси... Неделчо, ако пак каже "идеалният подарък" и "идеално за подарък", ще му е за първи път Grinning
Не подминаха и играта "На кого колко му е дълъг", като Неделчо взе тотално да изпростява вече, Валерия му сядала редовно на Янков и му знаела размера. Абе Нидиелчу... пазѝ някакво реноме, какви са тези приказки?

# 617
Подиграваме се, ама първият подарък, за който се сещам, е Макарон, нищо, че още не съм купувала от там. Grinning

# 618
Аз съм купувала, даже повече от веднъж. Лесно се поддавам на манипулация. Grinning

# 619
  • Paris
Аз Ронси я слушах и при Перси, и в канала на мъжа ѝ и споделям мнение, че е адекватен коментатор. Играта ѝ в предаването беше тотално мазало, отделно правеше и гаднярски коментарчета, а за капак не можа да гостува в подкасти заради бременността и да се защити, та на зрителите им остана много лошо чувство за нея.

П.П. Гледам, че вече и нашите коментари в отговор на новия потребител са заметени, много достойно, че си ги изтри.
Доста коментари по темата са изтрити, вкл. и моят защо така, като не са се нарушавали правилата на сайта?

# 620
Хах, за да не излезе, че си говорим сами.

# 621
Мда, трият се коментари, не само заради спорове или конфликти, а и заради офтопик или скрита реклама.  Преди седмица си говорих с модератор (по повод смяната на една анкета) и ми станаха ясни някои неща, които не знаех до този момент:
Скрит текст:
Не може да се публикуват линкове към подкастове с интервюта. Тълкува се като реклама и опит за популяризиране на съответния Ютюб/ИГ/Тикток канал и набиране на последователи.
Може само, ако са линкове към официалния канал на съответното предаване (на което е посветена и темата). Например в тази тема: всичко, което е в канал Pavel Kolev & Icaka.
Това доста ни вързва ръцете, но...  правилата не ги измислям аз.

Стана въпрос и за скритите анкети горе, понеже казах, че има доста оплаквания, че анкетите не се виждат и много хора дори не разбират за тях. Откакто анкетите са скрити, гласуват поне с 50% по-малко хора, трябва изрично подсещане и подканване.  Но отговорът беше, че много натоварвали страницата, особено, ако има повече опции за отговор. Обмислят се обаче някакви промени. За мен това е огромeн минус. При обичайно гласуващи 300-350 души примерно, изведнъж... едва 100-150 гласуващи, след като ги скриха през пролетта , това в няколко теми го забелязвам. И не само аз.

Последна редакция: сб, 31 авг 2024, 11:19 от diziler

# 622
Скрит текст:
Честно казано и аз пропускам анкетите, точно защото не са ми пред очите, но го отдавам ниската ми форумна култура.

# 623
Точно за анкетите много ме е яд. Защото колкото по-голяма е извадката, толкова по-добре. От пролетта насам гласуванията са спаднали наполовина, именно заради тази промяна.
А всички знаем, че когато видиш нотификация за нов коментар в съответната тема и кликнеш, то те препраща директно на новия коментар, а не в началото на страницата най-горе, където е анкетата. Трябва да си скролваш безцелно, да си четеш темите, за да виждаш анкетата на всяка страница. Мен лично не ме товареха.

# 624
Неделчо емоционално е застинал в гимназията, нормално да го забавляват размери и посядвания в скутове.

За анкетите - със смесени чувства съм, защото преди наистина падаше голямо скролване, но сега лесно се пропускат, особено на мобилно устройство.

Ако линковете са вградени в текст, пак ли се считат за реклама?

# 625
Е не знам, не съм питал за скрит текст. Но идеята явно е да не си трупа някой популярност, на гърба на форума... (без да си е платил). Това в скобите аз си го добавям. Просто така ми се струва.

# 626
Вуйчо, вземи да я научиш тази риалити терминология най-после. Изгледай всички епизоди на Надкаст за домашно и ще се изпитваме после. Grinning

хахахахахха това ми хареса, ще има матурата на инфлуенсърите 🤓

Когато споменаваха синхрон, аз си мислех че говорят нещо за на Жорката плуването 😂 😂

Кефят ме Надкаста, ама малко се филмират с тези работи според мен, а другите предавания не ги гледам. Доста мои авери обаче гледат Игрите, а Сървайвър го гледах като малък, имаше една Маргото на която и бяха напомпани по 900 атмосвери едната 🤪  А един мой авер му показах една реклама на Ваня и Евгения Джаферович и той ми вика тази беше в Сървайвър и верно беше тя 😂.

Знам че участваше в игрите после и нещо не я харесваха

# 627
То хубаво, ама реално много от коментарите са по повод на точно тези канали. БГ-МАМА  разчита потребителите да създават съдържание, за да има още повече четящи и включващи се в темата. И нали рекламодателите да бръкнат повече в джобовете си.

# 628
И аз не разбирам логиката. Коментарите на всякакви реакции правят темата по-съдържателна и по-интересна за четящите, съответно прекарват повече време в нея.

# 629
Със сигурност се трият много мнения, които нито са конфликтни, нито са реклама. Понякога ми се струва, че никой не чете, а само симулира някаква дейност. Дано ми прочетете коментара, преди да го изтрият. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт