колко време след теста ходихте на лекар

• 2 466
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
  • В Сънландия
Аз отидох чак към 12та седмица.Имаше хора, които бяха против бременноста ми(майката на любимият ми) и се притеснявах, че може да има натиск да направя аборт от нейна страна.Исках при всички положения, да е наясно, че промяна няма да има с моята бременност и директно и занесох изследванията от гинеколога, като предупредих любимият да не казва, на майка си че съм бременна(полудявахме с него само при мисълта за бебчо,а тя щеше 100% да иска аборт)

# 61
Отидох 2-3 седмици след теста, защото гинеколожката ми беше в отпуска, но и се обадих.

# 62
2 месеца.

# 63
Аз ходих след 2 седмици, но просто защото докторът ми беше на море. Иначе направо не ме свърташе и сигурно щях да ида веднага, след като видях двете чертички Crazy.
Но имай предвид, че в началото не се вижда кой знае какво, така че ако проявиш търпение и изчакаш, ще си по-доволна от резултата от прегледа  Peace

# 64
  • Стара Загора
Отидох веднага след като теста излезе положителен.

# 65
Едва изтърпях нощта да мине, изобщо не успях да мигна, но аз не спях от около седмица преди това добре. На сутринта веднага отидох на гинеколог, дори бях половин час преди лекарката да се появи и слава богу, че имаше свободен час!  Simple Smile

# 66
  • Mediterraneo
2-3 седмици след теста. Бях в седма г.с.

# 67
  • Самоков
Отидох на лекар още на следващия ден, след като си направих теста. Бях в 4г.с., нямах търпение да чакам повече време.

# 68
  • София
2 дни.

# 69
  • Русе
Честито и от мен!
Аз ходих на лекар след около седмица

# 70
Първия почивен ден,но пък направих теста късно.

# 71
5 дни след като направих теста.Имаше почивни дни(ок. 24 май) и не можах да отида веднага.А нямах търпение Grinning

# 72
Направих си теста в деня в който трябваше да ми дойде - беше положителен, веднага отидох на лекар, беше съвсем в началото и дока ми каза да ида след седмица отново  Grinning

# 73
Отидох седмица след като разбрах новината. Бях 7г.с.

# 74
Отидох веднага след положителния тест. Важно е да се изключи възможността за извънматочна бременност! 
Желая ти успех!

Общи условия

Активация на акаунт