Кафяв цикъл

• 535
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте!
Моля за вашето мнение.
С приятеля ми от 1 година правим опити за бебче. Миналия септември имах биохимична бременност с голям кръвоизлив и това продължи около 10 дни.
Този месец ми дойде много странен цикъл.
Попринцип всеки месец усещам кога точно ще ми дойде, но този месец ми закъсня с 1 ден обаче  нямах никакви индикации, че ще ми идва. Просто влязох до wc и разбрах. Нямах абсолютно никакви болки в корема, а при мен те са редовни всеки месец. Странното, което забелязах този месец е, че през цялото време цикъла ми беше кафяв- почти черен и, че продължи 7 дни. Попринцип ми е 4-5 дни, като първите два са най-обилни. На някоя от вас дали ѝ се е случвало такова нещо, защото много се притеснявам?

# 1
  • София
А лекарят ти на какво мнение е? Той каква причина посочи?

# 2
Утре имам час за лекар, но реших да питам и тук, защото сърцето ми ще изкочи от притеснение

# 3
Утре имам час за лекар, но реших да питам и тук, защото сърцето ми ще изкочи от притеснение

Здравейте, имам същият проблем от два месеца можете ли да споделите, какво ви е казал доктора

# 4
Здравейте. Имам много странна ситуация с цикъла. Попринцип цикъла ми е между 5 и 6 дни , като миналия месец спря на 4тия ден, а този месец на 3
За мен това е много странно,защото никога не ми е вървяло само 3 дни. Като дори на третия ден започна да ми прецапва кафеникаво. Да вметна само че сме от бебеправещите и не знам дали това има някаква роля

# 5
Цикълът често се променя, когато почнат опити за бебе. Сигурна ли сте, че е цикъл, а не зацапване или кървене по време на бременност?

# 6
Ами попринцип мисля че да,защото точно на тази дата трябваше да ми дойде и първите два дни си беше червено както при цикъл но третия ден много странно спря и започна кафеникаво течение

Общи условия

Активация на акаунт