Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 680
  • 271
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
абе Михайлова твоя синковец да няма Рожден ден днес? пише 3 години на ленти4ката пък отпред пише че е роден на 20.02.2004 г.  Thinking
или трябва да смениш лентичката  newsm78

# 136
  • Между гори и планини
Момичета, ако знаете от кога търся темата...и чак сега ви открих   ooooh!
Не можах да изчета всичко, че стана късно и ми се приспа  smile3507
Надявам се утре времето да е хубаво, слънчево и без вятър, за да се разходим до Морската.
Лека нощ от мен!

# 137
абе Михайлова твоя синковец да няма Рожден ден днес? пише 3 години на ленти4ката пък отпред пише че е роден на 20.02.2004 г.  Thinking
или трябва да смениш лентичката  newsm78

Лентичката трябва да смени  Joy Laughing
Или и днес отивам да ям торта Mr. Green

# 138
  • Откъм Варната
Gerito честит рожден ден

# 139
Здравейте , понеже вие сте вече имате опит искам да ви попитам какви кошари имате , понеже незнам тия дето имат скрин отстрани са по плитки и вътрешните размери са 130/70 а такъв матрак има ли , моля споделете мнение ? Благодаря предварително !!

# 140
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН GERITO.

# 141
kler,в магазините има матраци за всякакви кошари. Нашата е на 28 год (стара чанта,ама лачена). И вуйчото, и баткото са пораснали в нея. Сега баща ми смени матрака и го направи да се вдига почти до горе, за да не се навеждам първите 4 месеца, което си е голямо облекчение. Скрин си поръчахме отделно, много по-голям от монтирания към леглото и пак не ни стига.Дъската за повиване е в долния край на креватчето,закрепена м-у таблата и пръчките.
Малките легла просто се ползват по-малко време. Големият ми син спа в него до 6 год.възраст, можеше и още, но се преместихме на др.място. Каквото и да си купиш, важното е да ти харесва на теб и да ти върши работа. Успех!

# 142
  • Откъм Варната
kler и ние трябва вече да вземем креватче на бебо, че сме с бебешко легълце, а то скоро ще стане малко, затова прерових интернет магазините за да видя горе долу какво има на пазара и като отида да купувам да не се лутам като муха без глава, ето един сайт за матрачета  http://www.junio-bg.com/index.html?p=matraci само дето няма цени

# 143
  • Варна
http://images12.snimka.bg/001546288-big.jpg ето я наща кошара - 120/60 - за по-нататък имаме легло единичка Wink
http://images12.snimka.bg/001546289-big.jpg ето го скринчето - 80/40 - и не ни стига  ooooh!

щях да забравя, ЧРД gerito и Сминсчо  bouquet

# 144
Честит рожден ден Гери 

# 145
Честит Рожден Ден на Герито newsm51 newsm51 newsm51

Абе незнам защо така се е получило newsm78 ама ще гледам да си оправя лентичката Peace

DVV абе ядети се на тебе торта ама няма Mr. Green айде да мине и тоз месец и пак ще ядеш торта даже две Mr. Green

# 146
ЧРД, СМИНСЧО !   

ЧРД, ГЕРИ !

Много усмивки, много щастие, много късмет и всичко най-хубаво ви желая! 

bouquet   bouquet   bouquet

# 147
Ч.Р.Д на Герито!!!Да ни е жива и здрава!!!Много късмет,щастие и любов!!!

# 148

DVV абе ядети се на тебе торта ама няма Mr. Green айде да мине и тоз месец и пак ще ядеш торта даже две Mr. Green

Две торти само за мен  Mr. Green Много ще са ми ама щом даваш Laughing

# 149
  • Варна
аз не съм на диета wavey
ако ви е трудно,подайте насам тортата eat

Общи условия

Активация на акаунт