Бели приказни облаци плуват, омайни мартенски дни се редуват - Варна (17)

• 13 661
  • 271
  •   1
Отговори
# 150
  • Откъм Варната
Аз пък от утре отказвам сладкото и газираното, да видим как ще ми се отрази на фигурата

# 151
аз не съм на диета wavey
ако ви е трудно,подайте насам тортата eat

Тя да ги даде ,а пък аз ще си ги разделя с вас Mr. Green Само на Калито няма да дам тя е на диета Whistling Grinning

# 152
Аз тия дни съм все навънка и така ми се оправи настроението...Simple Smile И понеже съм една грижовна майка вчера изведох невръсната си рожба в Морската, но когато дойде време да яде установих, че съм взела всичко друго, но не и храната и  #Crazy Е такова бягане към къщи не е имало  Joy
Я да попитам тия шезлонги къде ги има и колко струват?

# 153
  • Откъм Варната
...Е такова бягане към къщи не е имало  Joy...

Малиии, че не си и близко, аз в сряда съм в Аспарухово, ще звънна, ако пак се отложи гостито ще съобщя

# 154
Честито на рождениците!!!   bouquet

Малее, откога не съм влизала и що теми сте изписали.

Майчета, искрено ви благодаря за пожеланията по случай рождения ми ден  Hug. Аз почти не намерих време през изминалия месец за посещение тук. Хващам се да чета какво сте изписали.

# 155
[i]Iva-bebe,[/i]нашия шезлонг го купихме от Хипото за 48 лв., без пари направо! Има възглавничка, много степени и гривна с играчки. Всъщност ти го виждаш на снимката.
Кажете ми, щом д-р Райков е в чужбина, къде,при кого да заведа човечето за краката и за кривата тиква. Ако някой има идея да ми даде и телефон. МерсиЧ

# 156
Аз тия дни съм все навънка и така ми се оправи настроението...Simple Smile И понеже съм една грижовна майка вчера изведох невръсната си рожба в Морската, но когато дойде време да яде установих, че съм взела всичко друго, но не и храната и  #Crazy Е такова бягане към къщи не е имало  Joy
Я да попитам тия шезлонги къде ги има и колко струват?

Ау милата другия път звънкай ,ние сме на фризовам но все пак няма да бързате ooooh! Винаги имам поне една доза в повече Peace
Нашия шезлонг ни е подарък -купуван е от Хипото ,цена незнам мужду 60-70лв е  Thinking

# 157
  • Варна
нашия шезлонг го купихме от Хипото за 48 лв., без пари направо! Има възглавничка, много степени и гривна с играчки.
че то наистина без пари бе! и аз съм ги гледала се от 60лв нагоре  newsm78

ето ви снимка на едно малко слон4е  Heart Eyes
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=2320264

# 158
Честит Рожден Ден Gerito!

Iv4ok аз ще водя малката при Др.Живков в Майчин дом, записани сме за 19.03.
 Преглежда само понеделник.

Verginity аз ползвам кошница, много е удобна, става и за колата/столче и за в къщи

# 159
DVV  и ние сме на Фризовом...другия път ще звънкам ама дай телефон за аларма  Joy Шегата настрана ама ме хвана яд, че на това хубаво време се прибрахме, защото съм заплес.  #Cussing outЗамалко да се престраша да питам някой непознат дали няма 2-3 лъжички АМ излишни. newsm78

А ако ви се забавлява погледнете тук  hahaha http://www.byebe.com/?a=&c=&l=bg

# 160
Леле голям смях,ако знаете как трябваше да изглежда моето дете.С едни големи очи,и сбутилка Кардю.Хахаха

# 161
Virginity,много готини са станали снимките от летния театър.
Ще трябва да си сменя аватара,но няма да е сега,няма време

# 162
  • Варна
Здравейте мами! Искам да ви попитам кога вашата лекарка ви взе скрет от влагалището и имали ли сте оплакване от лек сърбеж и течение?

# 163
  • Откъм Варната
На мен ми излезе това бебе, ама Митака няма нищо общо, може би второто

caisa аз през цялата бременност имах течение, и с какво ли не го лекувах и мина чак като родих

# 164
  • Варна
на мен ми излезе ето това (за косматото поне познаха  Joy )

caisa на мен ми взеха секрет в 8ми месец мисля...или в 9ти ли беше  newsm78
течение имах през цялата бременност, и преди това имах , и все още имам, оказа се че имам раничка на шийката и докато не я изгоря,няма да спре Angryе,поне се успокоих че не са гъби  Peace
смятам да я ликвидирам другия месец     smile3508
но ако има сърбеж,на гъбички ми прилича  Thinking кажи на гинеколога си, предполагам ще ти изпише Polygynax  Wink

Общи условия

Активация на акаунт