Деца осиновени преди 1989 г.

• 4 584
  • 56
  •   1
Отговори
# 45
Т.е. като изплаче и не може да с множество несъвместими с живота болести?
Не може на медицинския персонал да им е ясно веднага колко малко ще живее.

# 46
За хората може да са някакви странни твърдения, но членовете на семейството всеки от тях, по някакъв начин има усещания, особено майката.
Направете си констелации.

# 47
и аз бях гледала доментален филм за Америка за доктор,който продава бебета,така че надали и при нас няма да е имало такава практика.След 2000г. не помня кога точно имаше семейство от Бургас,което твърдеше нещо подобно,бяха дали шум на този случай,но не помня подробности

# 48
Здравейте аз съм със същата история като вашата версията ви се потвърждава имам някъде брат

# 49
Напълно реално е. Много от вас прилагат представите си за сегашната действителност и пишат ли, пишат.
Въобще не се е стигало до осиновяване, направо са оформяли, че новата майка е родила.
Сега същото се практикува в България срещу тежки суми.
Тогава са смятали, че вършат хуманен акт и са се радвали на подаръците, а сега получават тежки суми.
Като родих последното дете 2005 г.  постфактум осъзнах, че сред лежащите в болницата родилки    лежи нераждала скоро жена.  По времето, когато бяхме заедно ми беше много зле, болките бяха силни след секциото и едва по-късно осъзнах, че тя раждане със секцио (както ни каза) не беше преминала, а вип- стаята се зае само за един ден от родилка, която след няколко часа си тръгна. Никой не я видя, но стаята се освободи веднага. Аз чаках за тази стая, но беше заета за една нощ само.
Светът е това, което е, но идеята, че нещо се прави от благородни подбуди окрилява този вид престъпления.
Не се смейте на пишещата и не и давайте безумни обяснения, а се благодарете, че не ви се е случило.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 12:57 от Deborana

# 50
  • Пловдив
По какво се разбира, че не е раждала скоро?
В някои западни държави стандартно ги изписват за един ден.
Жена, която е родила по естествен път без усложнения, може спокойно да стане няколко часа след това. Ако не е и загубила много кръв, че да и се вие свят в първите дни, може без проблем да бъде изписана и да се самообслужва. Защо не би се възползвала докрай от ВИП-престоя в болницата, е отделен въпрос, но мен например са ме изписвали по-рано след секцио, на трети ден. Дъщеря ми я прехвърлиха тогава в друга болница и аз, потисната и уплашена, нямах никакво желание да стоя повече от минимално налагащото се, макар и в частна болница с добри условия, но сред майки с дечица без съмнения за проблем (слава богу, и при нас сериозните диагнози се разминаха, да ми е живо и здраво детето, но тогава още не знаех какво ще се окаже). Възможно е нещо такова да се е случило. Само казвам.
Хората правят какви ли не неща за пари (едни мъчат до смърт котета, други подменят деца), но за да се направи в болница, трябва много хора да са замесени, което не ми изглежда правдоподобно в наши дни.

# 51
Жена над 43 год. три часа след секцио се опъва по дължина с кеф и разкършва в леглото при пресни шевове като се има предвид, че се режат, а после зашиват, 7- 8 пласта, в т.ч. матката.
В същото време млада жена, която никой не видя, си тръгва една нощ/ няколко часа след секциото, заплатила за ВИП стая.
"И един мармот завива.... "
Е, няма такъв филм.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 12:17 от Deborana

# 52
Често като няма места в болниците слагат жени, които лежат за задържане, при родилките. Понякога и по други причини ги слагат - например за лесен достъп до лекари.
Не виждам логика в това, ако ще правиш измама, да лежиш в болницата. Много по-лесно е да ти подправят документите.
Мисълта ми е, че може и да е било каквото сте си помислили, а може и да не е било.
Има много жени, които не искат да стоят в болницата след раждане и подписват документи, само и само да ги изпишат. Има и доста жени, които ги подтиска такъв престой.

Аз бях така опъната с кеф след секцио. Направиха ми го по нов метод, при който не се разрязват мускули и други тъкани, които причиняват силната болка..Щадящ. Изобщо не ме боля. Ставах, лягах, докато другите пъшкаха. Обикалях коридорите и си носех бебето.

# 53
Радвам се за Вас, Пролет.
Имам три пъти секцио.
Не познавам човек, скочил от Реанимация 2- 3 часа след операцията и разхождащ се спокойно с бебе на ръце ( 3 - 4 - 5 кг. ), ама щом казвате.

Но говорим за преди 20 години и за жена над 43 г.
Мааалка разлика.

Вкарвате лежане за задържане и всякакви измишльотини, за които никой не споменава, а ясно казах веднага след секцио.

Последна редакция: нд, 23 мар 2025, 12:58 от Deborana

# 54
Е, колко ясно сте казали е друг въпрос. Това, че нещо не сте го видяла и преживяла, не значи, че не съществува.
Аз по тази логика може и за вашето дете да се усъмня, дали е ваше, понеже преди 30 години какво е ставало... Може да са дали вашето дете, пък на вас друго по-болнаво... Ама не виждам да сте хукнали за ДНК анализ.

# 55
Е, колко ясно сте казали е друг въпрос. Това, че нещо не сте го видяла и преживяла, не значи, че не съществува.
Аз по тази логика може и за вашето дете да се усъмня, дали е ваше, понеже преди 30 години какво е ставало... Може да са дали вашето дете, пък на вас друго по-болнаво... Ама не виждам да сте хукнали за ДНК анализ.
Не съм хукнала, защото съм си осигурила външен лекар - свидетел, по време на секциото.
Парен каша духа.
В лични спорове с Вас няма да влизам. Свободна сте, да се съмнявате.

# 56
Здравейте казвам се Магдалена Йорданова и аз имам осиновен брат роден е на моята рожден ден асъм родена на .03.06.1998.г маиками беше го родила във град Плевен. Но го е дала за осиновяване имам още 2 сестри и един брат.. как мога да го издиря знам че осиновен във град Плевен от за можни хора но както знам името мое променено 🥺

Общи условия

Активация на акаунт