📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 609
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Не мога да не се похваля, че онзи ден имах късмет и си поръчах адвента на Charly Wilde, заедно с книжната среща на сляпо. Книгата се сетих коя е, ама заради лъжичката се подхлъзнах да си поръчам 😁 Падна ми се с бисквитката 😁

А адвента ще стартирам от другиден, че колонката е разкрита за ден 1 и вече си я отворих 😁

Януарската кутия ще пропусна. Малко отгоре ми идва книгата "Минимализъм", отрупана с поредните чаша, несесер и читателски дневник (който лично на мен даже не би ми вършил работа в този му вид). Аз ако бях фен на минимализма, нямаше да се абонирам за всякаквите кутии, Ралица, извинявай 😀

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 11:59 от 3vcheto

# 556
  • София
От декември имам абонамент към Чарли , но много ми харесват предишните кутии. Понеже на мен също не ми хареса таз месечната книга, реших да се възползвам от опцията замени книга , не знам дали си запозната , но имаш право на една замяна в годината от конкретен списък + два пъти да си замразиш абонатемнта / да пропуснеш кутията -без спиране на абонамента./ което е доста удобно като опция.

# 557
Дойде кутията на Аморебокс и понеже за първи път поръчвам и нещата са ми интересни бих си ги използвала.

# 558
  • София
От декември имам абонамент към Чарли , но много ми харесват предишните кутии. Понеже на мен също не ми хареса таз месечната книга, реших да се възползвам от опцията замени книга , не знам дали си запозната , но имаш право на една замяна в годината от конкретен списък + два пъти да си замразиш абонатемнта / да пропуснеш кутията -без спиране на абонамента./ което е доста удобно като опция.

Знам, че мога да заменя. Ама като нито чашата ще ползвам, нито този несесер и читателски дневник. За едните пралини с малинка не ми се даваха поредните 42лв 😁 Тоя месец с адвента и с тайната книга ги компенсирам за януари 😁

# 559
И аз съм доволна от Amorebox. Поръчах най-вече заради серума на Yenges, тъй като цената му е около 50 лв., а така в кутията има още 4 продукта. Смятам, че в случая е супер сделка, но не знам дали ще продължа абонамента, тъй като взимам Белбокс, а те са много сходни. Имам чувството, че са на един собственик.

# 560
  • София
Ползвали ли сте го този серум Yenges? В момента съм с него, не помня в коя кутия беше. Ами, впечатлението ми е , че ползвам ароматизирана вода. Нямам усещане за никакво действие. Като цяло, козметиката от тези кутии хич не ми допада и мисля повече да не се подвеждам да купувам.

# 561
Ползвали ли сте го този серум Yenges? В момента съм с него, не помня в коя кутия беше. Ами, впечатлението ми е , че ползвам ароматизирана вода. Нямам усещане за никакво действие. Като цяло, козметиката от тези кутии хич не ми допада и мисля повече да не се подвеждам да купувам.
Има много хубави неща в кутиите, аз съм очарована от серума на Тита от Good box, на Кибрит специалните издания също са много добри и във всяко месечно издание има нещо, което си заслужава...

# 562
Днес си сложих от серума ,кожата стана мека,не е кой знае какво.Зависи от типа кожа ,а моята е мазна.Със серумите от Белебокс беше много добре,затова като видях ,че има серум в Аморе поръчах.Имам лека бръчка на челото ,която не личи много като почнах да ползвам серум последните 2 месеца.довечера ще пробвам останалите продукти и дали околоочния крем ще ми дразни като чета.

# 563
Ползвала съм серума преди години като ги пуснаха на пазара и много добре ми хидратираше кожата. Бяха и с друга опаковка. Този още не съм го започнала, но е много възможно вече да е различен.

# 564
Коледната You Are Worth It Box. На мен ми харесва много. Обожавам този тонер, продуктите на Ирен като цяло също много харесвам, този крем не съм пробвала обаче.

# 565
Ауууу... страхотна е ! Браво! 👌❤️

# 566
Не мога да не се похваля, че онзи ден имах късмет и си поръчах адвента на Charly Wilde, заедно с книжната среща на сляпо. Книгата се сетих коя е, ама заради лъжичката се подхлъзнах да си поръчам 😁 Падна ми се с бисквитката 😁

А адвента ще стартирам от другиден, че колонката е разкрита за ден 1 и вече си я отворих 😁

Януарската кутия ще пропусна. Малко отгоре ми идва книгата "Минимализъм", отрупана с поредните чаша, несесер и читателски дневник (който лично на мен даже не би ми вършил работа в този му вид). Аз ако бях фен на минимализма, нямаше да се абонирам за всякаквите кутии, Ралица, извинявай 😀
И аз си помислих, че би било лицемерно да поръчам кутия на тема "Минимализъм".

# 567
Коледната You Are Worth It Box. На мен ми харесва много. Обожавам този тонер, продуктите на Ирен като цяло също много харесвам, този крем не съм пробвала обаче.
Кремът е с необичайна консистенция - като желе е и срещаш съпротива, когато понечиш да топнеш пръста. В същото време съвсем малко количество покрива лицето, много ми харесва. Сигурно ще се пристрастя към японската козметика.

# 568
На мен лично Yenges са ми малко прехвалени и не оправдават цените си нито като действие нито като състав. Нищо УАу!

За Bellapierre не мога да се съглася. Познавам марката от около 10 години. Живяла съм в чужбина и са ми правили грим дори с нея. Където живеех беше може би малко по-малко популярна от Bare Minerals и една от много малкото тогава минерални грим марки. В последствие си ги открих и тук и вече сигурно 7 години ползвам BB крема с SPF20, без който не оставам (!!!!). Имам минералния фон дьо тен на прах, бронзант, руж, взимала съм си четките им и съм експериментирала с минералните пигменти. Честно казано не съм си взимала кутии с техните продукти май, но по простата причина че не са ми допадали типовете продукти (напр. сенки и спирали почти не ползвам). Предполагам ако заливат кутиите е може би защото дистрибуция в България имат, но не са достатъчно разпознаваеми.  Но не са кутийна марка.

# 569
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Възможно е да греша в преценката ми.
Специално за Щатите,ние се запознахме с Бела Пиер в Глосибокс и никъде другаде не са ги предлагали освен по кутиен канал за дистрибуция.
Помня червила,които гранясваха бързо. Пращали са бронзанти/хайлайтъри също.

Общи условия

Активация на акаунт