📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 540
  • 726
  •   1
Отговори
# 720
И аз ще пропусна Кибрит. Още повече, че серумът, който имам  на марката, не ме впечатли. И цената не е ниска, за тия пари могат да се купят 2 продукта на Виши напр., които в момента са с 30% намаление по аптеките. Продукти, от които имаме нужда, а не пълнежи. А и всички покрай празниците сме натрупали запаси.

# 721
Определено кутията на Yenges не е нещо особено.
Дано февруарският Кибрит да е по-интересен.

# 722
И аз ще пропусна кутията на Yenges, имах надежда, че ще е с интересни продукти, но от обявеното съм чувала добри отзиви само за колагеновия спрей за лице. От другите неща нищо не ми трябва, а и от януарския bellebox имам крем за тяло на Yenges.

# 723
Какъв е разкритият продукт за февруарския bellebox ? В моята кутия от януари sneak peek флаера липсваше

# 724
Още не е разкрит... Знае се само, че ще е на Fenty beauty.
Какъв е разкритият продукт за февруарския bellebox ? В моята кутия от януари sneak peek флаера липсваше

# 725
Скучни са ми напоследък кутиите. Бих взела куия с някакъв по-различен продукт, например маска за устни, пачове за очи, крем за бюст, нещо антицелулитно, ампули/серум за коса  или каквото и да е различно. Но не пак крем за лице, крем за тяло,серум, маска за лице.
Щакам да видя какво ще е нещото на Fenty
все пак😎

# 726
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз лично не съм впечатлена от Фенти,имам няколко неща,които са ми изпратени в кутия на ФабФитФън.Името е познато,заради маркетинкова стратегия.
Явно нещо не правят продажби,щом са опряли до бюти кутии.

Пропускам българската кутия.И аз дебна за нещо интересно.Миналото лято се прибрах в Бг и имах 5 неотваряни кутии.Много обичам да ги отварям за изненадата.

НОВА ТЕМА:  https://www.bg-mamma.com/?topic=1732736

Последна редакция: пн, 20 яну 2025, 19:53 от Adoralova

Общи условия

Активация на акаунт