📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 619
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
Аз я имам тази маска, само че от bellebox в абонаментна кутия. Случи ми се и на мен при едно ползване да е доста течна, но я разклатих добре и се оправи.
Не става с разклащане - бълника се и това си е. И в хладилник слагах, да се стегне и да се посгъсти, не, не и не. Но благодаря за отговора! Повече няма да я поръчвам.

# 706
Здравейте! Някой има ли отзиви за кутията на Good Box peptide 8. Виждам, че и преди е пускана и си търся вече по-сериозна козметика с анти-ейдж ефект.

# 707
Кибрит са загатнали за нова кутия:

В коментарите пишат, че ще е с  Yenges. Аз май не съм ползвала техни неща. Нямам поне спомен.

# 708
Тези Peotid Pro8 са на Doctors Formula UK. Не съм доволна от другите им продукти. Проучих бранда. Продават ги в Англия по телевизията главно (в Линкедин може да се види). Проверих адресите на фирмите им. На единият адрес има цяла сграда, която е счетоводна фирма, на вторият адрес има ресторант, на третият има някакъв shopping center, мисля че имат сергийка там , съдейки по снимките. Проучих ги като цяло и не ми се виждат сериозен бранд. Продават се и в Амазон. Казала съм си, че няма да поръчвам повече измислени брандове. Бих си взела нещо за Nuxe за тези пари.

# 709
Най-вероятно ще е Yenges, защото още преди НГ потвърдиха в коментар, че ще има тяхна кутия. Аз съм ползвала няколко техни неща от кутии - спрей за тяло, прозрачен гланц за устни и мляко за тяло. Доволна съм и от трите. Млякото беше в януарския Белбокс, заедно с техни пачове за очи, но не съм стигнала до тях. Имам и техен серум за лице, за който съм чувала добри отзиви, но и до него не съм стигнала.

Кибрит са загатнали за нова кутия:

В коментарите пишат, че ще е с  Yenges. Аз май не съм ползвала техни неща. Нямам поне спомен.

# 710
Аз пак пробвах маската на Mazillo от кутията на Pick and Dazzle, но явно при мен е проблемът - за мен си има силна миризма. Иначе прави кожата по-мека, но честно казано реалната й цена не мисля, че си заслужава. Не е лоша, но нищо уау.
Разочаровах се и от скраба за тяло на Cocosolis. По принцип харесвам и ползвам продуктите им, особено спрея за коса и антицелулитното олио, които имат уникален аромат, но скрабът въобще не ми допадна. Първо, не мирише на шоколад и карамел, а просто на кафе и второ, правейки разлика с този на Zoya, например, не оставя кожата толкова мека и гладка.
Чакам Bellebox да разкрият продуктите за февруари и може би ще си подновя абонамента.

# 711
  • София
Аз да се оплача от Charly Wilde - втори месец пускат несесер в тая кутия. Нали минимализъм беше бре, Ралице....защо ни отрупваш с едни и същи глупости... Минах на book only там.

Иначе ми пристигна първата pick and dazzle кутия. Шампоанът е приятен, скрабът за скалп също, въпреки че на мен ми мирише на мая за хляб Grinning
За кокосолис имам големи очаквания, ще видим. А лосиона за тяло на Елфея лично на мен много ми харесва и като аромат, и като усещане на кожата, много бързо попи и после дълго остана нежна и хидратирана. Даже и на детето дадох да се поглези Grinning

# 712
И не Ви притеснява, че на второ място, след вода, в спрея за коса на Кокосолис най-много се съдържа денатуриран алкохол?..

# 713
  • София
И не Ви притеснява, че на второ място, след вода, в спрея за коса на Кокосолис най-много се съдържа денатуриран алкохол?..

Ами не, не ме притеснява Simple Smile

# 714
Някой получил ли е Insomnia box за януари?
Обмислям да се абонирам за книжна кутия за майка ми.

# 715
Някой има ли отзиви от този лифтинг крем на Шимани? Заслужава ли си или е поредното увлажнение без друг ефект Simple Smile

# 716
# 717
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Марката била българска. За първи път ги чувам и виждам. Подбора на продукти обаче ми харесва и съм на тази фаза,че една от вас тук да каже "Уау,каква чудесна кутия" и веднага поръчвам.
Внимавайте какво пишете. Smiley

# 718
За просто хидратиращ крем 59 лева е много....
Нещо цените им веднага ме отказаха
Поне да беше нещо по-специално като състав този крем

Тоника изглежда интересно, мляко за тяло скука, спрейче за тяло с карамел и ванилия ще е адски сладък тежък аромат, съдейки по обичайно такивата... Не знам, не съм впечатлена

# 719
Аз пропускам... Тук само колагеновата вода ми е интересна и миста за тяло... Надявах се на новия серум, ако го имаше вместо крема сигурно щях да се изкуша...

Общи условия

Активация на акаунт