📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 64 599
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Пишете им да видим какво ще кажат, но това не е ок. Ако случайно е печатна грешка би било редно да са написали поне в листчето с описанието на продуктите, но според мен не е печатна грешка щом е премълчано... Да не говорим, че има коментари с въпроси за шампоана и балсама от януарската кутия колко милилитра са и не отговарят на никой.....
Случвало ли ви се е от Кибрит да получавате преетикирани продукти (и с потенциално изтекъл срок на годност)?

# 601
Случвало ли ви се е  Кибрит да получавате преетикирани продукти (и с потенциално изтекъл срок на годност)?

Пишете им да видим какво ще кажат, но това не е ок. Ако случайно е печатна грешка би било редно да са написали поне в листчето с описанието на продуктите, но според мен не  печатна грешка щом е премълчано... Да не говорим, че има коментари с въпроси за шампоана и балсама от януарската кутия колко милилитра са и не отговарят на никой.....
Случвало ли ви се е от Кибрит да получавате преетикирани продукти (и с потенциално изтекъл срок на годност)?

Случвало ми се е, но от друга кутия, в печата със срок на годност годината беше заличена и отпечатана друга година. От тогава ограничих много поръчките на кутии. Пък и се пренаситих.

# 602
Коя кутия, спомняте ли си?

# 603
  • София
Не ми се е случвало, но си признавам и че не гледам срока на годност (което ще поправя вече, благодаря за предупреждението!). Те пък толкова явно с тая лепенка отгоре, търсят си го направо.

И аз нещо се разочаровах от Кибрита последния път. Видяхте ли GoodBox? Как ви звучи? Гледам много са доволните тук от техните кутии, чудя се дали да не си насоча 43те лева за месечни козметични глезотии към тях Blush

# 604
Погледнах въпросните P.Lab Beauty - френска марка,създадена през 2016 от някаква си Марион С.
Дори цялото й име не изписват и сложили фотошопната снимка на симпатична жена в поза рекламирам пръстени и гривни.
Поредната измислена марка със съмнителен произход. Не казвам,че продуктите са скам,може и да са хубави,но тези неясноти към клиентите,дразнят.Нито адрес,а като контакт дават само имейл.

# 605
Skon на мен не ми допаднаха толкова с изключение на един продукт, та тази кутия не съм я поръчвала. Въпрос - този срок върху самото бурканче/флаконче ли е директно напечатан или върху етикет, който е залепен върху контейнера?

Това, което си мисля, че е възможно да се е случило е да са поръчани примерно 200000 такива опаковки напечатани директно върху контейнера, а да не са напълнени всички и просто да използват тези празни опаковки и да пълнят в тях продукт от по-нова партида, което да обяснява преетикетирането. Тук го играя просто адвокат на дявола. Опитвам се да не мисля най-лошото.

# 606
Коя кутия, спомняте ли си?
Не помня от коя кутия, тогава поръчвах по няколко на месец и събирах продуктите заедно по вид, но ми стана неприятно, продуктът беше олио за тяло на българска марка със сухи цветя в шишенцето.

# 607
За мен последните месеци единствено БГ бокс дръпна напред. Не си спомням да съм намирала в някоя кутия продукт с изтекъл срок, но си спомням случай с лист маска, на моята оставаха около 2 седмици до изтичане на срока.

# 608
Продуктите на P.Lab Beauty и друг път са присъствали в кутиите на GoodBox. Нямам спомен обаче да са ме впечатлили с нещо уау. По спомен бяха с хубави аромати.

# 609
Продуктите на P.Lab Beauty и друг път са присъствали в кутиите на GoodBox. Нямам спомен обаче да са ме впечатлили с нещо уау. По спомен бяха с хубави аромати.

Много е забавно как са "Любимите П. ЛАБ" а съм сигурна, че 90% от хората не си ги спомнят :p

# 610
И аз не съм впечатлена от P.lab, шампоана и балсама на Milanesi също не бяха нищо интересно за мен преди, сега още по- малко.
От януарските кутии само БгБокс ме интригува. Кремът на Thracian е супер, особено за стидено време, много го харесах преди. Хем е богата грижа, хем не мазнее и не тежи.
Маската на Brno пък ми е много любопитна, защото се влюбих в серума на марката, който беше в предишна кутия на Бг Бокс. Като апликация и усещане беше като крем, но истински впечатлена оставах сутрин, когато си докосна кожата (ползвах го вечер).
Напълно споделям мнението, че те имат най- голям прогрес и продължават да подържат тръпката.

# 611
Thracian може да са хубави, но в сайта им липсват формулите на състава на продуктите, а при толкова богат избор на козметика , не рискувам да купувам на сляпо.

# 612
Ribozyme, какво ти отвърнаха от Кибрит за срока на годност на продукта на Скон?

# 613
Thracian може да са хубави, но в сайта им липсват формулите на състава на продуктите, а при толкова богат избор на козметика , не рискувам да купувам на сляпо.
От миналата година в декември ската кутия имаше крем за лице с помпа, мирише не мн ок, но чак сега от месец и нещо го ползвам сутрин и е супер. Бързо попива и не оставя мазно, а кожата ми е комбинирана и само зимата ползвам крем за лице. Имаше и крем за ръце, още не съм го и ползвала..

# 614
Гледала съм съставите на част от продуктите на Yenges , няма нищо интересно в тях. На редовна цена не бих ги взела, защото не си заслужават. Така в кутия бих пробвала и то от любопитство. Сега в беллето ще има мляко за тяло и пачове - ще ги пробвам. Но за мен рекламата им е много и  то само някакви кифли..

Общи условия

Активация на акаунт