📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 337
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
О, пълно разочарование...

# 301
  • Пловдив
Включвало четири продукта. Марката не съм я ползвала, но видях, че е от нискобюджетните в златна рибка.

# 302
За да съществуват на пазара от толкова години, значи продуктите им се купуват и си имат своите си почитатели. Аз не съм от тях.

Преди време, пак покрай някакви кутии на Кибрит, се бях запалила дотолкова по идеята за безсулфатни шампоани, че поръчах от BNH и серията с кератин, и бонбонената терапия (имаше някога един розов антибиотик в течна форма - Еритран, на него мирише, ако си го спомняте), и крема за къдрици (с който така и не се спогодих - или нанасям много и косата става на клечки, или толкова малко, че нищо не приглажда, а моята е дълга и ужасно гъста, за жалост - с тънък косъм и чуплива и хвърчаща), и огледалния серум (нищо не правеше, да не говорим, че с тая консистенция като вода трудно се нанася, или поне аз не се справях), и серията за обем (да ме пита човек защо ми беше), и Bloom серията, цялата... Тя е единственото, което ми харесва и досега, по-точно - ароматът ѝ (ако беше картина, щеше да е тъжен акварел, на това бих оприличила) и душ гелът (обикновеният и концентрираният измивен продукт), лосионът за тяло - също, но не и останалите неща (шампоан, термозащитен крем за коса, маска...)

# 303
Аз много се надявах да има с Elfeya. Ще има още една специална с бг бранд, третата е ясна. Чудя се дали ще имат месечна за декември при положение, че ще има 3 специални. Началото на годината когато пуснаха специалните нямаше месечна за март. Когато започнат да разпращат ноемврийската предполагам ще се разбере, ако няма подсказка за декември.

# 304
Аз съм ползвала бонбонената терапия и добре ми беше за косата. Но тези стъклени ампули не ми харесват, защото всичко става в стъкла. И розовия крем ми харесва, но имам от него. Балсама , който пуснаха скоро не е нищо особено. Ми интересно ми е да видя, но едва ли ще взема.
Аз много се надявах да има с Elfeya. Ще има още една специална с бг бранд, третата е ясна. Чудя се дали ще имат месечна за декември при положение, че ще има 3 специални. Началото на годината когато пуснаха специалните нямаше месечна за март. Когато започнат да разпращат ноемврийската предполагам ще се разбере, ако няма подсказка за декември.
Ще имат най-много още една специална преди коледната. Предните години винаги са имали и месечна и специална. Тази година мисля, че ще е доста добра...

# 305
  • Пловдив
Аз ще си взема Wooden spoon, стига да е с нормална цена. Още се чудя за ноемврийската кутия. Доста кремове и серуми ми се събраха.

# 306
По назад в темата има коментар, че ще са общо 3 специалните с бг брандове едната е тази с BNH, другата ще е с Wooden Spoon и третата не се знае все още. Много се надявам третата да е с Elfeya.😍 За това се чудя при положение, че ще са 3 специални дали ще има месечна декември, дано да има защото специалните с BNH и Wooden Spoon почти е сигурно, че ще пропусна.

Последна редакция: вт, 22 окт 2024, 17:53 от melissa n

# 307
Някой взел ли е Amorebox? Исках да пробвам и пуснах поръчка, но сега виждам, че са ми изпратили 2 броя кутии и да знам поне какво има ако реша да ги взема утре?

# 308
Аз два пъти си взимах коледната серия от кутията с BNH защото миришеле на бисквитки

И серума и сладкото ми бяха добре, без овации, но добре

Само това бляскавото гелче така и не го ползвах.

# 309
Кутията на Cosmetics Bulgaria е вече факт. Леко са променили съдържанието от първоначално обявеното. Добавили са и околоочния крем на Д-р. Дерм. На мен ми харесва много. Обожавам в кутиите да има разбообразни продукти,  а не само за лице.

# 310
Страхотна кутия!!! Оля, благодаря, че сподели, защото ми е убегнала новината, че е пусната! Това, което ми харесва най-много е, че няма неща, с които човек най-редовно се презатрупва - като лосиони за тяло, кремове за лице, серуми. Всички продукти, като изключим може би дезодоранта и слънцезащитата, които са необходимости - останалото наистина си е човек да се поглези! 😍😍😍

# 311
  • Пловдив
Ще споделите ли мнения за Dr Derm? Като цяло нямам нужда от нищо от тази кутия, но са ми интересни впечатленията ви.

# 312
Имам слънцезащитния крем на Dr. Derm и на мен ми харесва. Случвало ми се е с други слънцезащитни продукти, ако нанеса близо до околоочната зона или ако се пипна по лицето и после си разтъркам очите, да ми залюти. От този няма такъв ефект. Лесно се нанася и не оставя бели следи. Не останах доволна от дезодоранта на Wooden spoon. Оставя и петна по дрехите.

# 313
You are worth it

(сега да си пусна и онова парче на Alphaville...)

# 314
You are worth it

(сега да си пусна и онова парче на Alphaville...)
И на мен ми се падна същият серум☺Чудя се дали да не го разменя или да си го оставя за себе си🧐

Последна редакция: ср, 23 окт 2024, 15:14 от Пламъче

Общи условия

Активация на акаунт