📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 359
  • 726
  •   1
Отговори
# 285
Някой взе ли вече Good Box?

# 286
  • Wonderland
Кутия Good Box за месец Октомври
Кутия:
Скрит текст:

Описание на продуктите:
Скрит текст:

# 287
Кутията на д-р Дерм не ми хареса и няма да я взема. Кутията за 8-ми март беше страхотна, поръчах 2 за мама тогава. Определено ми хареса СНБ, но продуктите за коса на тази марка за мен за абсолютно ненужни и нищо-правещи.
Дано пуснат и само тяхна кутия.
ГБ бива този месец, но отново няма нещо, което да ме подтикне да я купя, Кибрит са ми по същия начин.

# 288
Интересна ще е кутията на Cosmetics Bulgaria  с други продукти не само Dr. Derm. Като цяло кутии само с продуктите на Dr. Derm ако не се лъжа правят два пъти годишно или макс 3 - Коледна, 8ми Март и лятна имаха миналото лято.

# 289
Интересна ще е кутията на Cosmetics Bulgaria  с други продукти не само Dr. Derm. Като цяло кутии само с продуктите на Dr. Derm ако не се лъжа правят два пъти годишно или макс 3 - Коледна, 8ми Март и лятна имаха миналото лято.
и аз се надявах на изцяло продукти на Dr. Derm, но може да направят за Коледа пък

# 290
Някой взимал ли е Lady Box?

# 291
  • Видин
Да

# 292
Кибрит разкриха два продукта за ноември. Крем и серум изглеждат добре. Пише, че са за суха кожа, няма да са подходящи за мен, ще я пропусна аз.

# 293
Доволна ли сте? Нормални опаковки ли са или мини?

# 294
  • София
Момичета, не пиша но ви чета редовно. Понеже в нас всички обожаваме да четем и си оставих само абонамента за Даян Шаер. Ето и тази кутия. Изключително съм доволна, защото тъкмо си търсех такова шише да си взема за във фитнеса.
Скрит текст:
Скрит текст:

# 295
  • В морето
Кибрит разкриха два продукта за ноември. Крем и серум изглеждат добре. Пише, че са за суха кожа, няма да са подходящи за мен, ще я пропусна аз.

И на мен ми допадна Кибрит още като я обявиха и поръчах. Но къде са другите им кутии, обещаха първата специална около 20-ти...

Последна редакция: нд, 20 окт 2024, 22:22 от Taffta

# 296
Здравейте момичета.Някой получил ли е кутията на  you are?

# 297
Оооо и аз поръчах кибрита веднага ,супер е !

# 298
Здравейте момичета.Някой получил ли е кутията на  you are?
Мисля, че още не са започнали да я разпращат - обикновено известяват във ФБ, засега  - нищо. А бяха казали, че между 15 и 20 октомври започват. И аз я чакам.

PS: Звъннах им, за да питам - първите кутийки са тръгнали към получателите си в петък. Момичето, с което говорих, изрази надежда, че до сряда ще успеят да изпратят на всички.

Последна редакция: пн, 21 окт 2024, 15:13 от Cassius

# 299

Общи условия

Активация на акаунт