📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 393
  • 726
  •   3
Отговори
# 270
Мисля, че другата ще е Muse .

# 271
Аз търся от сега и чакам коледните.

# 272
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Няма да се изненадам на Орфеус кутия за 300 лв. Smile

# 273
  • В морето
Кибрит звучат интересно с кутийка Ноември:

Какво има в кутията?
🌌 Ноември е време да се поглезим и насладим на моментите на самопознание и грижа... ✨
💫 В нашата месечна кутийка ще откриеш 6️⃣ козметични изненади на обща стойност 417 лева, които са готови да те вдъхновят!
🌙 S:KON ще се погрижат за теб с продукт, който ще хидратира интензивно, укрепи кожната бариера и достави невероятно усещане.
🌠 Радваме се, че отново може да ти представим продукт от Collagena, който съдържа колагенов хидролизат с чистота 99.5%, масло от авокадо и други полезни съставки.
🎁 Естествено това не е всичко, в кутийката ще откриеш още:
🔮 Любим измивен гел - този път в по-голяма опаковка!
🪐 Специална изненада от Корея...
... и още козметични продукти

Последна редакция: нд, 13 окт 2024, 13:43 от Taffta

# 274
Няма да се изненадам на Орфеус кутия за 300 лв. Smile
Аз съм склонна да дам за тяхната марка, за скон, авант и нз кои още досадни марки бяха, и 50 лв са ми много. Saff и muse бяха вече, да пускат нещо готино вече, че е скука.

# 275
Най - хубавите кутии бяха на Безопасна красота. С тях се запознах с Медавита, които никога не бих си купила на тази цена. За съжаление имаха няколко кутии и край. Едно време получих уникална кутия и от аптеки Марви. И те спряха.
Ако аз бих направила кутия бих сложила аксесоар, нещо за четене, някакъв сувенир, нещо полезно, а не само кремчета, серуми за лице и термо защита. След втората кутия направо преливаш и аз лично само подарявах..

# 276
Най - хубавите кутии бяха на Безопасна красота. С тях се запознах с Медавита, които никога не бих си купила на тази цена. За съжаление имаха няколко кутии и край. Едно време получих уникална кутия и от аптеки Марви. И те спряха.
Ако аз бих направила кутия бих сложила аксесоар, нещо за четене, някакъв сувенир, нещо полезно, а не само кремчета, серуми за лице и термо защита. След втората кутия направо преливаш и аз лично само подарявах..
Марви бяха най- готините кутии евър според мен! Много липсва такъв тип кутия на пазара!
Както и My Full Box. Имаха Kerastase, Caudalie, Aveda, Filorga… абе страхотни продукти (макар и травъли) в кутиите “направи си сам”.
Точно тези два типа кутии бяха най- и тересни за мен. Сега има ужасно много кутии, но всичките са еднотипни с подобни идеи и продукти.

# 277
  • МАРС
Аз бих се зарадвала и на купия на Dr.Derm, нещо хич ги няма напоследък.

# 278
Мм Филорга в кутия определено би била разкошно попадение

# 279
Аз си поръчах Октомврийската кутия на Кибрит. Мисля че ми е третата кутия. Взех я заради серума. Шампоанът е Ок, пилингът ще го пробвам. Общо взето нямам излишен продукт, но и аз бях спряла всякакво купуване на козметика напоследък. Единствено парфюмът, ах парфюмът! Пробвах го с лека загуба на обоняние след ковид. Явно не много лека 😂. Много ми хареса! И днес смело фуцкам, така накокошинена със самочувствие и... греда! Отврат! Нещо средно между изгоряла гума и нещо като нищо на света... Цял ден се търпях сама, дойде си мъжът ми и каза - миришеш на тютюн. 😂Поне е много траен!

# 280
Кой парфюм е бил в кутията? В моята бяха сложили Bina, който има доста съмнителна миризма. Интересно ми е дали някой е получил от другите два вариант и дали са му допаднали.

Аз си поръчах Октомврийската кутия на Кибрит. Мисля че ми е третата кутия. Взех я заради серума. Шампоанът е Ок, пилингът ще го пробвам. Общо взето нямам излишен продукт, но и аз бях спряла всякакво купуване на козметика напоследък. Единствено парфюмът, ах парфюмът! Пробвах го с лека загуба на обоняние след ковид. Явно не много лека 😂. Много ми хареса! И днес смело фуцкам, така накокошинена със самочувствие и... греда! Отврат! Нещо средно между изгоряла гума и нещо като нищо на света... Цял ден се търпях сама, дойде си мъжът ми и каза - миришеш на тютюн. 😂Поне е много траен!

# 281
363 BINA

Кой парфюм е бил в кутията? В моята бяха сложили Bina, който има доста съмнителна миризма. Интересно ми е дали някой е получил от другите два вариант и дали са му допаднали.

# 282
  • гр.Видин
А какво мислите за тази:
https://www.pickndazzle.com/bg/fragrance-gift-box

Дали наистина са оригинални?

# 283
Ето есенно издание на Cosmetics Bulgaria с участието на Dr. Derm. Не е изцяло кутия с техни продукти, но на мен ми харесва страшно много! Обожавам грижа от глава до пети на едно място🥹.
https://www.facebook.com/share/xL6XpABVhqtJRTMS/?mibextid=WC7FNe

# 284
  • Пловдив
А какво мислите за тази:
https://www.pickndazzle.com/bg/fragrance-gift-box

Дали наистина са оригинални?
Според мен - да. Пълноразмермерните също не са на високи цени.

Общи условия

Активация на акаунт