📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 432
  • 726
  •   2
Отговори
# 255
Вчера в спиди всички от горе до долу беше в кутии на Бела бокс Joy

# 256
Ето Кибрит. Снийк пийк за следващия месец е серум на SKon

# 257
И Аморе е днес. Някой, взел ли я е да покаже?

# 258
А някой взе ли вече BelleBox или Кибрит, да сподели като може. Simple Smile

Ето белбокс

# 259
Нямам съобщение за кибрит, а поръчах от допълнителните бройки, които бяха пуснали Thinking

# 260
Аз току що си взех Кибрит

Парфюма е мега странен, мирише ми на гума или пластмаса

# 261
Ето снимка на Аморе. Снимката не е моя, от Фейсбук група е.

# 262
Взех си Кибрита. Тонерът с хиалуронова киселина  на мега-супер престижната лондонска марка не ми буди доверие. Мострата на парфюма не е моята миризма. Серумът за мигли ми щипе, иначе го оценявам като идея 😃 Зарадвах се на шампоана, крема за крака и ексфолианта.

# 263
На мен пък ми хареса Белле-то. Тъкмо се оглеждах за очна линия, черилото е приятен нюанс(поне на мен ми отива). Има някакъв бустер за лице, подобно на серум, не бях ползвала. Ексфолианта също е приятен. Само пудрата буди подозрение с тези лъскавини, но може пролетта да я оценя подобаващо.

# 264
BgBox показаха продуктите

Според мен са интересни и се замислям за една кутия
https://www.bgbox.shop/products/november

# 265
За октомври само Кибрит си поръчах хареса ми, но и Бг бокс е много добре според мен. Бел ами.... не е моята определено, всяка кутия бронзер. Аморе за мен е доста зле... според мен не е измислен добре подбора с тези мостри. Sachajuan ги харесвам аз, но 30 милилитра... Бг бокс за ноември разкритите доста ми харесаха, спечелиха ме с продуктите, особено с продукта за първа стъпка.

# 266
Само веднъж съм поръчвала Bg box, уж празнично декемврийско издание и беше пълен боклук. Нищо не използвах. Но този път и аз се изкуших и поръчах тази кутия.

# 267
Само веднъж съм поръчвала Bg box, уж празнично декемврийско издание и беше пълен боклук. Нищо не използвах. Но този път и аз се изкуших и поръчах тази кутия.
Аз също за втори път поръчвам. Първата кутия, която поръчах беше началото на годината където бяха обявили 8 продукта. Като видях съдържанието пълен ужас имаше мостри на лосион, шампоан, балсам и още нещо. Имаше и маска, която беше с много малък срок, изобщо не я взех, върнах я. Последните месеци така като гледам не са лоши кутиите според мен. Тази я поръчах заради балма.

# 268
  • В морето
Ще споделя нещо, което научих като си взех последната кутия от офиса на Кибрит - до края на годината предвиждат 3 специални издания с български брандове, не подсказаха кои. Първата - сега около 20-ти октомври. Аз лично очаквам с нетърпение и много се надявам едните да са Wooden Spoon, интересни са ми да пробвам.

Кои са избрали обаче не мога и да предположа дори.

# 269
Ще споделя нещо, което научих като си взех последната кутия от офиса на Кибрит - до края на годината предвиждат 3 специални издания с български брандове, не подсказаха кои. Първата - сега около 20-ти октомври. Аз лично очаквам с нетърпение и много се надявам едните да са Wooden Spoon, интересни са ми да пробвам.

Кои са избрали обаче не мога и да предположа дори.
Едната със сигурност ще е с Wooden Spoon. В страницата им във фб имаше коментари и някой беше попитал и потвърдиха, че ще има до края на годината. Но още 2 с бг брандове уауу. Ще чакам с нетърпение какво ще предложат.

Общи условия

Активация на акаунт