📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 436
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • В морето
Ако "често" е всеки път - тогава нека да е често. За мен просто кутията си е Yasumi с тук там  нещо различно за проба.

Апропо много държави се славят с качествена козметика, но не ги виждаме по кутиите.

# 241
"Всеки път" е различно от "често".
Казах "често", защото такъв е случаят. Ако не Ви се вярва, можете да погледнете предишните им издания - на сайта им. Ако не Ви се занимава, да спрем излишния спор.
А това е спам. Ще изтрия по-късно.

PS: Ще трябва да я оставя тази публикация.

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 08:20 от Cassius

# 242
  • В морето
Аз спор не съм започвала, погрешно сте ме разбрали. Изказах лично мнение относно няколкото, засегнати по-нагоре, теми за абонаментните кутии.
И точно защото си направих труда да видя 3 (три) години назад кутиите им - бранда Yasumi присъства неизменно във всяка една от тях, с едно единствено изключение - медена кутия. Иначе не бих си позволила да го напиша. И не казвам, че е лошо, а че няма разнообразие от брандове, видове продукти, а са били много добри.
Avant също излизат от френска лаборатория, но това не ги направи по-привлекателни за никоя от нас, особено след като ги пробвахме и започва да ни се повдига като ги видим в кутия през кутия от Кибрит.

# 243

А за You are Worth it - явно това си е полска кутия, с тук там някой азиатски продукт.

ако не сте забелязали, кутията на You are Worth it е на същите собственици, като на сайта Митомо и манеки. Така , че предвид сайтовете им, ясно каква е козметиката. Естествено имат и др брандове освен редовните , но трябва и някакво разнообразие да имат. Мимичетата купиха кутията преди няколко години, до колкото помня 2-3, нещо такова. Така или иначе може да се провери, ако някой реши, че го вълнува.

Аз лично се надявам да е скоро. Но сиг другия месец около средата ще е... Интересно ми е какво ще са подготвили.

# 244
Вие като момичета, добре запознати с кутиите, можете ли да ми кажете -коледните кутии по-скъпи ли са ценово от обичайните им и обикновено имат ли нещо по-блазнещо? Защото се чудя дали да не пропусна ноемврийска кутия за сметка на две декемврийски Grinning

# 245
Изглежда, че Белбокс са пуснали нови "луксозни" кутии. Аз се изкуших с Ми аманте крем за коса.

# 246
Тази ли?

# 247
# 248
Вие като момичета, добре запознати с кутиите, можете ли да ми кажете -коледните кутии по-скъпи ли са ценово от обичайните им и обикновено имат ли нещо по-блазнещо? Защото се чудя дали да не пропусна ноемврийска кутия за сметка на две декемврийски Grinning

Ми нищо не се знае, принципно са специални кутии и са по -скъпи от месечните, но колко ще са не се знае, Кибрит бяха изскочили веднъж е една около120лв, не помня точно , но там някъде. Иначе са около 60лв, по- хубави са според мен. ГБ всяка година е една и съща, така че и тази година очаквам същото като предните години. Ще видим какво ще сложат тази година..

# 249
# 250
Днес я поръчах. Очаквам доставка утре. Утре трябва да получа и Кибрит. Прекалих този месец...

# 251
    • Пловдив
    Явно темата е предизвикала интерес. Одеве я погледнах и беше налична.

# 252
    • В морето
    А някой взе ли вече BelleBox или Кибрит, да сподели като може. Simple Smile

# 253
    Гледах във фб групите какво има в Бел бокс. Някаква маска ми се видя пак, очна линия, скраб за тяло мисля, друго не запомних. Добре че я отказах. Мисля и за ноември да я откажа.
    Дано поне в декемврийската има готин грим продукт който да си заслужава.

# 254
    Здравейте,  някой да е взел кутията на Кибрит? Моята ще я взема чак следобед и ми е интересно какво има Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт