📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 62 561
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
No_frame bitch - , не се притеснявай за маслото на Wooden spoon . Имам двегодишно и нищо му няма. Сега пак го купих.

Последна редакция: пн, 09 дек 2024, 09:37 от MilaNina

# 526
  • Wonderland
Good Box за месец декември
Кутия
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:

# 527
  • Пловдив
Тази кутия е страхотна за подарък или за човек незатрупан с козметика.

# 528
Скрит текст:
Good Box за месец декември
Кутия
Скрит текст:

Описание на продуктите
Скрит текст:
Интересна кутия, допада ми и май ще я поръчам за подарък. Единствено се притеснявам да няма някои агресивни или лоши съставки.

Мога ли да Ви помоля да снимате съставите на:
- душ гел;
- лосион за тяло;

Не успявам да ги намеря на сайтовете на производителите.

Благодаря предварително!

# 529
  • Wonderland
Аxia,
Ето го състава на душ гела
Скрит текст:

И на лосиона за тяло
Скрит текст:

# 530
Аз спирам с гуудбокс. Взех си една Септемврийска и после пуснах тримесечен абонамент. Първо миналия месец забравиха да ми пратят кутията от тримесечния абонамент, сега пак я няма и ги попитах за Декемврийската. Казаха, че тримесечния ми бил приключил с кутията за ноември, а аз септември пуснах тримесечен от Октомври, много са несериозни…. Направо е потрес това обслужване.

# 531
Е, на мен пък ми бяха пратили 2 кутии в същия период и беше мъка, докато си изтеглят втората.

Аз спирам с гуудбокс. Взех си една Септемврийска и после пуснах тримесечен абонамент. Първо миналия месец забравиха да ми пратят кутията от тримесечния абонамент, сега пак я няма и ги попитах за Декемврийската. Казаха, че тримесечния ми бил приключил с кутията за ноември, а аз септември пуснах тримесечен от Октомври, много са несериозни…. Направо е потрес това обслужване.

# 532
Наложи се да ровя за плащанията ми, да им показвам транзакции и най накрая се предадоха, че те били в грешка, а не аз. Сега чакам да дойде, но явно често им се случва да се бъркат. Това е много важно за мен като клиент, не може да ме изкарват, че лъжа и да ми спорят, много е непрофесионално. Почувствах се като някакъв просяк дето се моли. И така. 😄

# 533
Някой има ли информация за януарския БГ бокс?

# 534
  • София
Наложи се да ровя за плащанията ми, да им показвам транзакции и най накрая се предадоха, че те били в грешка, а не аз. Сега чакам да дойде, но явно често им се случва да се бъркат. Това е много важно за мен като клиент, не може да ме изкарват, че лъжа и да ми спорят, много е непрофесионално. Почувствах се като някакъв просяк дето се моли. И така. 😄

Благодаря, че сподели. Много им се чудех, абсурд да ги пробвам след това, което ти се е случило..

# 535
Пробвайте, просто си пазете информация за плащанията, да си имате доказателство.

# 536
  • София
Пробвайте, просто си пазете информация за плащанията, да си имате доказателство.

Аз на ден плащам по 2-3 поръчки, отделно броим живота и неговата динамичност. Понякога не мога да си спомня какво закусвах и коя дата сме, как няма заради посредствена кутия да се ангажирам да си пазя платежните Close С Кибритчетата съм много доволна.. ама крастата е голяма и често се изкушавам по другите кутийки Grinning

# 537
Нямах възможност да влизам във форума известно време и той гръмнал!

Минавам само да кажа, че аз се разписах с 2 кутии Wooden Spoon, 2 есенни кутии на Cosmetics Bulgaria и 2 от зимната им. Смятам сега подаръците и се чудя на кого още какво.

Видях, че не сте коментирали много зимната им, затова ще кажа своите впечатления - много хубава, лека, и дълбоко хидратираща рутина. Ползвам само техните продукти, като не оставям без слънцезащита, колаген хидрогел и пяна. Останалите редувам.

Сега направих страхотна комбинация като си взех  и есенната където има околоочен и слънцезащита и така си запълних рутината. Отделно, че доста харесвам и продуктите на SNB. Тези двете кутии сякаш са направени да бъдат купени една след друга или заедно!

Кибрит с Wooden Spoon винаги си взимам. Когато не правя нощната маска на Dr. Derm слагам вечер Majestic Drop - на мен ми харесва да си лягам мазна като баничка и да се събуждам сияеща Grinning

Edit: Ама за малко да пропусна да похейтя Ина Есеншълс. Изключително досадни, некоректни и водите им не са нищо по-специално от всички други био флорални води. Маркетинг отвратителен, но явно работещ, цени - високи, количество твърде малко. Взимайте си води на АРМина много по-добре са .

# 538
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Все пак поръчах една кутия Еолиа за подарък и днес ми писаха съобщение с благодатности,че кутията е страхотна.
Още с отварянето й ухаело на Коледа.Чак ме е яд,че не поръчах една и за мен:)

Тази марка къде мога да я купя в България? В ДМ не помня да съм я виждала.
Вмомента ползвам коледното им масло за тяло от миналогодишната кутия и съм очарована от аромата и мекотата на кожата.

# 539
Eolia съм виждала в няколко сайта, примерно мейкъп.

Общи условия

Активация на акаунт