📦Абонаментни кутии в България - Тема 3️⃣1️⃣

• 61 551
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Да споделя мнение за спиралата от декемврийския Кибрит. Моята е много суха. 7 пъти бърках в тубичката, за да ми почернеят миглите...

# 676
  • София
И аз си направих тримесечен абонамент в pick and dazzle. Ще споделя като дойдат януарските ми глезотии. Наблегнах на продукти за коса, защото за лице, тяло и ръце направо съм се позатрупала в последните месеци. Както и с книги, де, та трябва да опитам да се огранича тази година Grinning

Боже, сега видях, че съм споделил същото малко по-нагоре....Между петък и понеделник направо ми е друг живот, извинявайте Joy

# 677
Боже, каква е пък тази бяла слънцезащита, при модерните продукти при мен няма никакви следи по нищо и дори не се забелязват на лицето....

# 678
Няма модерни и вехти. Има физични и химични филтри. С различен начин на действие. С преимущества и недостатъци.
За чувствителна кожа, за детска особено - препоръчителни са физичните, тъкмо те оставят този лек белеещ филм. Но днес вече положението не е онези плътни, тежки, трудноразнасящи се текстури. А да не говорим, че има слънцезащити, съдържащи и двата вида филтри едновременно.

# 679
Аз. На мен ми люти на очите. И ми се вижда прекомерно гъста консистенцията (толкова, че докато не добавя вода, някак замазва и не е приятно усещането). Два пъти съм била с него - към кутия на Кибрит подарък, и от PickNDazzle с предишния абонамент. Но, опитайте, може да Ви допадне. Инак - почиства добре.

PS: Има много хубава памучна кърпа към олиото - с нея бързо и лесно премахвам маската, след като изтече времето за действие. Но понеже е по-груба тъканта, трябва да се внимавам - леко и без силно търкане.

И да похваля тоника на REN. Преди малко го ползвах за пръв път - където има миниатюрни пори (Т-зоната), сви на мига. И така изглади цялата повърхност, че кожата изглежда като стъкло.
А има ли аромат и оставя ли мазно усещане след измиване?

# 680
Жълто-зеленикава плътна течност, ароматът е като от природни съставки, леко остра, поне такъв спомен е останал у мен, миризма, но приятна, на мен ми харесва : ) Мазното усещане е, докато не се добави вода - когато човек разнася на суха кожа. После се превръща в млечна емулсия и се отмива. А и аз винаги ползвам като втора стъпка  измивен продукт на водна основа.

На сайта на производителя има отзиви от потребители, ще се ориентирате по-добре с повече мнения Flowers Hibiscus
(обаче те всички са положителни, хм...)

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 22:37 от Cassius

# 681
Жълто-зеленикава плътна течност, ароматът е като от природни съставки, леко остра, поне такъв спомен е останал у мен, миризма, но приятна, на мен ми харесва : ) Мазното усещане е, докато не се добави вода - когато човек разнася на суха кожа. После се превръща в млечна емулсия и се отмива. А и аз винаги ползвам като втора стъпка  измивен продукт на водна основа.

На сайта на производителя има отзиви от потребители, ще се ориентирате по-добре с повече мнения Flowers Hibiscus
(обаче те всички са положителни, хм...)
Много благодаря! Аз също винаги отмивам с втора стъпка, но никак не харесвам мазното усещане след като отмия първата. Иначе съм свикнала с маслени продукти, не е проблемът преди водата. След нея обаче не обаче не мога да го преглътна, та макар и да се отмива с втора стъпка.
За съжаление наистина на сайтовете на производителите не винаги отзивите вдъхват доверие.😒

# 682
  • Варна
Разкриваме ви два от продуктите в месечната кутия на BgBox за #февруари .

1️⃣Крем за околоочен контур с шипка, кофеин, роза и сандалово дърво от @pearlsbubbles
🌺обогатена формула с натурални съставки, като био масло от шипка, масло от макадамия, масло от оризови трици и масло от сандалово дърво
🍃формула включва био розова вода и флорален восък от роза дамасцена, които поддържат свежестта и хидратацията на кожата
🌿добавената хиалуронова киселина от растителен произход помага за дълбока хидратация и запълване на фини линии и бръчки

2️⃣Bo:Fi Лифт крем с колаген и бабасу за лице и шия от @shimani_bg
🤩Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, гуарана има антиейдж ефект върху кожата, като поддържа еластичност и защита срещу действието на свободните радикали, които с времето се разграждат, качеството и външния вид на кожата.
😍Маслото от бабасу е овлажняващо средство, защото наистина хидратира кожата. хидратиращите свойства на маслото се дължат на високото съдържание на лауринова киселина.

Очакват ви още три продукта в кутията.
🛒Поръчайте сега своята BgBox кутия с 5 продукта за над 118лв. , ваша само за 37,99лв.⬇️

# 683
  • София

Вдъхновени от древни ритуали за красота, решихме да подготвим за теб нещо специално  🩷

Представяме ти RICE BOX 🍚

Създай си ритуал за #красота, вдъхновен от природата, и се наслади на мека, гладка и сияйна кожа всеки ден! 🤩

Оризът е не само суперхрана за тялото, но и ценна съставка за #кожата. Богат e на #витамини, минерали и антиоксиданти.

В кутията ще откриеш 5️⃣ пълноразмерни продукта 😱

✅ Yasumi Rice изглаждащ оризов #крем за #лице
✅ Yasumi Rice нежна почистваща #пяна с оризови протеини
✅ Yasumi Rice изглаждащ оризов #тонер за #лице
✅ Yasumi Rice нежен #ексфолиант за лице с натурални екстракти от ориз
✅ Mitomo подхранваща маска за лице с екстракт от Ориз

И всичко това само за 39.99 лв. 😱😍

Поръчай своята оризова магия сега 🛒: https://youworthitbox.com

-------------
Ох, много ми харесва 😍

# 684

И на мен, и на мен! Скрабът ми е любим! - толкова, че бях се запасила с няколко бройки, когато лятото в Лили беше на половин цена. Ако знаят какъв съм му почитател, ще започнат да ми го подаряват (производителите Simple Smile )

И така допълнени един с друг продуктите, много хубаво!

И се надявам пяната да е по-плътна и пухкава, отколкото тази - с пептиди, която беше в предишна тяхна кутия.

# 685
Аз декември се запасих с ексфолианта от Лили и сега пак поръчах Simple Smile Да има Simple Smile
Получили ли сте предложение за абонамент на My Mitomo box? Нещо ми се губят за следващите три месеца.

# 686
Аз получих, още преди няколко дена, но, следвайки връзката за "персонална кутия My Mitomo Bоx", излиза съобщение за грешка - page not found, а щраквайки върху другия активен линк - показва се единствено описание какви са стъпките по това да избереш продукти и да направиш поръчка, не и активна връзка, чрез която да го сториш - https://www.mymitomobox.com/
А може и аз да не правя нещо като хората...

Последна редакция: пн, 13 яну 2025, 23:13 от Cassius

# 687
Аз получих, още преди няколко дена, но, следвайки връзката, излизаше единствено описание какви са стъпките по това да избереш продукти и да направиш поръчка, не и активен линк, чрез който да го сториш.
Ето: https://www.mymitomobox.com/
А може и аз да не правя нещо като хората...
Благодаря!
Активно е, трябва да се избере едно от розовите полета най-долу на страницата.

# 688
И аз поръчах тази кутия.Много сте ми полезни в тази тема.😘

# 689
Активно е, трябва да се избере едно от розовите полета най-долу на страницата.

Ауу, кой да обърне внимание на розовите полета!.. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт