Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 479
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Качиха епизода

Спойлер!!! Превъртях края - не четете преди да гледате
Скрит текст:
Ядосана съм, че така лаишки издадоха какво става. Мишо няма да се научи. Спирам да гледам подкаста. Обичам спойлери, но завоалирани или неясни, не идващи в прав текст от продуцент и промо.

# 166
  • София
Рекламите мен ме дрязнят, защото заемат непропорционално голям процент спрямо останалия материал. В един епизод има поне няколко сцени, в които участниците рекламират даден продукт. Симона и Николай стоят на две рибарски столчета с евтино вино и ми рекламират шоколад... Ами, смешно е Sweat Smile За сметка на това често липсват ключови интеракции между участниците. Продуктовото позициониране също е прекалено набиващо се на очи. Очаквах поне повече креативност. Спонсори видно имат доста, не могат да се оплачат.

Колкото до снимките... Ами, да, такава продукция отнема много време и ресурси. Монтажът е кофти, което не прави добро впечатление. Много кадри са заснети участници по пейките в нагласени разговори. Живите снимки не са толкова време, затова и липсват толкова кадри. Синхроните са меко казано невпечатляващи. Възмутително е Неделчо да казва как не му се преглеждат кадри, както и да обявават, че ще дадат кадри на маменето на Ирена, и после нищо - показва несериозност и да, мързел. Та да, разбирам призива за повече позитивност, но за момента ми е трудно да я дам. Гледам днешния епизод е 46 минути... Дам. Да видим какво ще стане с Теа.

# 167
Нека да вземат пример от Павел и Ицака, гостът в подкаста снощи сто неща ги пита. На всичко отговаряха "не знаем", "ще разберем", "ще видим по-нататък" и т.н.

# 168
Трагедията в семейството на Теа е било ужасно  Weary  ,епизодът ме разтърси.Но Теа си заслужи обидите на Гош.

# 169
Превъртях епизода и стигнах до частта, в която Теа разказва пред всички за ритника и веднага се сетих за това

# 170
На мен изобщо не ми хареса този епизод. Вижда се колко сериозни проблеми има тази жена, как има нужда от помощ, има нужда специалист да работи с нея и вместо от продукцията да изразят категорична позиция по въпроса и с две думи да решат съдбата й в предаването, те си организират публично обсъждане, 46 минути епизод посветен на нея, да й наблюдават всички реакции, за да направят отново сеир. И нали се хвалиха, че не си излагат участниците, че си ги пазили, че не искали да има долнопробен скандал.
Съжалявам, ама днес нямам с какво да ги похваля. Супер излишно беше. Да й кажат да си ходи и толкова. Та даже я оставиха да продължи да пие алкохол и да разнася бутилки?
Освен това като чухме аргументацията на Симона, поне разбрахме защо не практикува юридическата професия, а обикаля риалити формати.

Последна редакция: нд, 25 авг 2024, 19:58 от Meddyy

# 171
Мръсната ла*нарка как вменява вина на всички. Абсолютно животно.

# 172
  • Paris
Според мен и реакцията на Гош показва много агресия. А аз си мислех, че е адекватно момче.

# 173
Но забележете Ники как отиде да поговори с него и да разбере дали му се е случвало преди, как се чувства и т.н., без да го напада. Голяма душичка ми изглежда. Дано не играе роля и да не ме разочарова.

# 174
На мен пък ми стана тъпо за Теа, но за да са толкова категорични, сигурно има и други неизлъчени моменти.
Иначе това , ако е било неволно и самият Симеон е ок, а при случката с колана Йоан не се е противопоставил и дал двупосочни сигнали..малко преувеличено ми се струва.
Аргументацията на Симона беше много точно, при все , че има интерес към Йоан. Няма как да се сравнява физическото насилие от жени спрямо мъже спрямо обратната хипотеза. Не че не е укоримо, напротив, но не е същото, защот мъжът има физическата възможност да се защити. То затова и не се случва толкова често. Теа очевидно има тежки травки от детството, вероятно е склонна и към BDSM , злоупотрябва с алкохол..и нормално, нещата са извън контрол. Но аз като един истински идеалист, вероятно бих й дала шанс.

# 175
Който има проблеми, да ходи да се лекува, а не да обикаля формати. Никой не е длъжен да понася такова поведение спрямо себе си.

# 176
То е ясно, че бихме дали шанс. Но с този монотонен говор ми идва прекалено психопатско. Пардон, тя няма капацитета да е психопат, по-скоро имитира мисловен процес.

# 177
Направи ми впечатление как в кадрите с колана, Симона се буташе на Йоан и го опипваше. Като е толкова привлечена и търси вниманието му, защо не отиде при него? Скандалът с Ники преди няколко епизода беше оправдание именно за това. Не я разбирам.

# 178
  • София
Изгледал.
Малко съм раздвоен относно решението на продукцията за Теа. Но все пак съм доволен.

Към продукцията:
Скрит текст:
Браво, че я изгонихте! Адмирации.
НО, трябваше да е категорично и недвусмислено. Какъв беше този монолог в края на Теа? Ако това е сериал се внушава едва ли не, че може да бъде помилвана и че ви прехвърля палката и се чака отново последното ви решение... Дано такова няма и от следващия епизод не я видим и чуем повече.
Хора, Теа трябваше да бъде изгонена отдавна. И да ходи да се лекува.
Не виждате ли, че тя е завършен социопат? Изобщо не се разкайваше, а искаше да ви вмени вина. Първо на участниците, а после и на вас.
Теа може да убие човек хора. После ще поплаче малко, ще обвини лошия свят и ще продължи. Тя е опасна!!! Слепи ли сте? И защо изобщо я взехте? Видя се още в Ергенът, че е тиктакаща бомба.

Към участниците и тяхното жалко, 'хъката-мъката'
Скрит текст:
Много се изложихте! И съм много разочарован от всички, които решиха да и дадат втори шанс (то всъщност щеше да и е десети шанс), т.е. болшинството.
И понеже четат:
Абе хора, вие в ред ли сте? Какъв втори шанс? Да я копират момичетата и да ритат момчетата по топките ли? Това ли искате? Абе ставате като мъже, ясно и категорично и казвате: Вън! И точка.
А ако играете роля и искате да изглеждате добри и широкоскроени сте сбъркали, защото след всичко видяно от Теа дотук, изглеждате по-скоро жалки с това мъкане. Ето заради такива меки китки продукциите никога не трябва да се допитват до вас участниците, а винаги да си действат сами. Има ли подобно нарушение, т.е. агресия - довиждане! Не сме в детската градина, големи и зрели хора сме. Айде нема нужда...

Йоан как реагира на счупената чаша от Гош, а за боя с колан от Теа нищо. Представям си ако Гош бе хванал колана, щяха да го чуят в Индия, Йоанчо как се жалва.
Когато има насилие, няма пол! Ама ударът бил с различна сила. Абе какъв удар бе Симеончо? Ако Теа хване ножа и те наръга, какво правим след това?

Дано го разберете вече, след този толкова широк отзвук.
Съжалявам, че съм толкова краен ама страшно ви се ядосах.

Към Теа
Скрит текст:
Спешно лечение. Психолог или по-скоро психиатър, защото не знам дали първото ще помогне.
И дано не те видим никога повече в риалити формат.
Нищо лично разбира се, успех в живота!

# 179
OMG Симеон си отворил краката към нея и не щеш ли тя без да иска го сритала. Ама то нищо в живота ѝ не зависи от нея.

Общи условия

Активация на акаунт