Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 226
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Цитат на: dany_nik link=topic=1685656.msg48499014#msg48499014
Жена да драпа така за мъж и да си проси, не бях виждала отдавна. Интересно, дали той се възползва и я държи на къса каишка заради играта, или наистина я смята за готина, както уж бил казал в началото. Това, че тя го сваля така настоятелно, също ми стои мъжко.
Абсолютно. Това е нетипично поведение за жена. В такива отношения мъжът трябва да е настъпателният.
А тия татуровки (толкова много) отблъскват. Жената трябва да е нежният пол.

# 751
  • София
Скрит текст:
cancerthecrab евалла ако си постъпил така, до 10 ден от познанството ви и си се ориентирал, но нещо ми подсказва , че си имал доста повече време преди да решиш и отрежеш окончателно . Ще се извиня , ако греша. Всички разсъждения са на база обаче " тя го гледа с отвращение" . Аз лично , мога да не видя човека с какво е облечен, и облечен ли е изобщо , има ли брада няма ли , но си мисля, че добре се ориентирам в настроенията , погледа и излъчването . И повярвай ми , грам отвращение не съзирам в погледа и . Разочарование - да , огорчение , да , леко тържествуване , че се е оказала права, и Йордан с глупостта си ще ги докара до тук - да . Раздразнението към Стиляна, с което показва, че все пак ревнува , но е твърде горделива , за да го покаже , а и ако пред себе си признае , че ревнува , значи да си признае, че се е поддала при всички кармазЪ флагове

Познахте, че е било повече от 10 дни - за 5 години познанството в рамките на 3 месеца стана. Но сама казвате, че Йордан се влюбва от ден 1, след като се познават от малко време, не би ли следвало, че и Ина не е толкова залетяла, тя вярва, че повече време се дава. С това съм съгласен, ако и с действия го показваше. Йордан също е незрял в някои отношения, но е директен мъж, прекалено даже, умее също така да се извини и не се оправдава като други в предаването. Това ме накара да му сваля шапка. А нима би било грешно да опознае и друга жена, след като Ина не желае да каже какво иска?

Скрит текст:
Другото е, че или искаш даден човек и го приемаш какъвто е (стига да е взаимно) и двамата правите минимални, не фатални компромиси и не се нарушават "лични граници". Или ако търсиш човек като прототип на дадени качества, не се вкопчваш в определен, а търсиш този, който отговоря на изискванията. Насила да променяш някого, когото ТИ си избрал не става. Симона иска мъж, над когото да доминира, а той да й е като пале - това със самовлюбения Йоан няма как да стане, затова се е хванала за Николай. Не за друг. Дали е права и какво чувства не знам. Симеон и Теа също (тя е неадекватна, той търпи и не знам колко адекватен е, но явно имат тяхно си разбиране). Но в това отношение Ина и Йордан имат различни начини за развитие на връзка, много вероятно различен светоглед, различен начин на изразяване.

Симона има ли чувства към Николай според Вас? Ако не, как скочи с ярост, когато Елена беше казала, че би му дала гривна. Думата е ЕГО. Ина също би я ударило в егото, изведнъж вниманието на Йордан да се насочи към друга, пак според мен не става дума за чувства. Естествено, може да греша.
И естествено тук идва моментът, че всеки тича по някой, който го отблъсква. Йордан иска едно, но го иска от Ина. Стиляна за Ивайло не можеше да се държи като човек, но по Йордан рязко литна. Николай, който е много угаждащ тича подир Симона. Имаше един мит, че хората пак заради его тичаме по някой, който не ни иска, ами май е така.
Много интересна дискусия се е заформила. Blush

Трябва да се отбележи, че Ина в реалния живот вероятно би отрязала Йордан доста по-бързо. В играта не може да го направи така рязко, както казваш, понеже си рискува участието. Нали една от основните нишки тук е какво правим, когато има намесени доста пари.

Относно тая теория да гониш някого поради его, не съм я чувала и бих искала да прочета повече по въпроса, стана ми интересно. Дали става дума за това, че те привличат някакви качества, които искаш да развиеш за себе си, или е друго?

Да тичаш по някой, който те облъсква, и за мен е интересен феномен (бих го нарекла и да тичаш по някого, когото си отблъснал). Има си възможност за развитие в този тип отношения. И аз искрено се изкефих на Данчо, който осмисля и вади правилните поуки. Не осъди предимно Ина, а каза — видях себе си, имам нужда да се науча да си регулирам емоциите. Ми евала!

Скрит текст:
Така е, Йордан тича след Ина за да си докаже, че е интересен за жените. Стилияна му е лесна и към нея не изпитва нищо. Иска да има предизвикателство (той сам много се наслаждаваше на караниците с Ина първата вечер). Ако опитоми такава дръпната със самочувствие жена, той сам ще си повярва повече. Неслучайно се влюби точно в нея. Но, явно тя е голяма хапка за него.
Той съвсем в началото на Симона беше хвърлил око, но явно там не посмя или го ужули по егото, че тя открито иска да се занимава и с други преди да го избере (точно първия ден)... защо си мисли, че с Ина ще е по-различно? Защото още официално не е подходила към друг ли?

Скрит текст:
А иначе пак се сещам, че щели жени да се сдърпат за мъж. Първо си мислех, че ще е Теа една от жените, но за ЩАСТИЕ тя си тръгна. После пак заради Симеон и отяждането на Ирена към Арина, бях почти сигурен, че те ще се сдърпат в по-следващ епизод. Интересно ми е, за физически сблъсък ли става дума или за як скандал? Нали после ще ги изгонят, ако е първото, а тези участници до тук бяха много против насилието. Сега подозирам Ина и Стиляна, което не знам как ще стане. Не са ли приятелки? Ако изобщо е истина това твърдение и ако е заснето - защото вече виждаме, че важни детайли се пропускат. И естествено заради нрава на Симона, няма да се учудя да скочи, на която и да било жена за вниманието на Николайчо.
А не може ли просто да не ги е харесал? Нито Симона с нейните фасони и явната нужда да е качена на пиедестал и все да я боготворят. Нито Стиляна с нейния хаос и пияното ѝ, пък и трезво фъфлене. Не винаги е игра на самодоказване.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:52 от Не се сърди, човече

# 752
# 753
Скрит текст:
Така е, Йордан тича след Ина за да си докаже, че е интересен за жените. Стилияна му е лесна и към нея не изпитва нищо. Иска да има предизвикателство (той сам много се наслаждаваше на караниците с Ина първата вечер). Ако опитоми такава дръпната със самочувствие жена, той сам ще си повярва повече. Неслучайно се влюби точно в нея. Но, явно тя е голяма хапка за него.

Той съвсем в началото на Симона беше хвърлил око, но явно там не посмя или го ужули по егото, че тя открито иска да се занимава и с други преди да го избере (точно първия ден)... защо си мисли, че с Ина ще е по-различно? Защото още официално не е подходила към друг ли?
А иначе пак се сещам, че щели жени да се сдърпат за мъж. Първо си мислех, че ще е Теа една от жените, но за ЩАСТИЕ тя си тръгна. После пак заради Симеон и отяждането на Ирена към Арина, бях почти сигурен, че те ще се сдърпат в по-следващ епизод. Интересно ми е, за физически сблъсък ли става дума или за як скандал? Нали после ще ги изгонят, ако е първото, а тези участници до тук бяха много против насилието. Сега подозирам Ина и Стиляна, което не знам как ще стане. Не са ли приятелки? Ако изобщо е истина това твърдение и ако е заснето - защото вече виждаме, че важни детайли се пропускат. И естествено заради нрава на Симона, няма да се учудя да скочи, на която и да било жена за вниманието на Николайчо.
Не мисля, че между Ина и Стилияна ще има скандал! Самата Ина каза на церемонията, че е завела Стилияна до стаята и нямала проблем с това! По-скоро Стилияна ще започне да реве и да се самосъжалява след церемонията, а Йордан ще направи опит в частен разговор да й се извини! Ина …въпреки, че уж му прости и си подадоха ръка два пъти ще продължи да му трие сол за ваната! И най-вече за церемонията, защото той направи опит да прикрие истината, че винаги би избрал нея!
Не знам само аз ли виждам, че Ина изревнува и се опита с поведение и стойка да го прикрие? Женското й его беше наранено! Ако на една жена не й пука грам…няма да се държи така! Тя даже и на церемонията не се сдържа, което ми е показателно!
Нямам представа какво ще стане, а просто си расъждавам!
Ако Боговете на любовта ни го покажат де…в противен случай, ние тук ще трябва да се опитаме да наредим пъзела!

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:53 от Не се сърди, човече

# 754
Борислава, има НОВА ТЕМА, да знаеш Wink Разбирам, че си съвсем отскоро тук, но...

Общи условия

Активация на акаунт