Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 228
  • 754
  •   1
Отговори
# 735
И аз точно заради това не подкрепям Стиляна, има някакви травми момичето или за да бъде забелязана ще се унижи. Само казвам, че Ина за мен не е коректна и отношенията с Йордан вече са ми толкова изнасилени, че трябва да се приключат. Аз пък не разбирам идеализирането на токсични връзки? Хубаво, Йордан не я кефи, реже го и започва с нов. Каква е тайната? Не съм казал, че трябва да го търпи. Характерите им не ми изглеждат съвместими. А характерите правят една връзка дългосрочна. Симона си избра Ники, защото тя е властна, а той пасивен (нищо, че в началото друго описа във визитката, че иска). Защо Ина не избере някой по-неинтензивен. Не е като да е тежко влюбена с 10 години брак с него и 2 деца... хайде, хайде
Добре ти като мъж , как би реагирал ако се запознаеш с много хубава жена , която след първата среща ти каже че е много влюбена в теб, започне непрекъснато да ти звъни , да ти прави скандали пред приятели и близки , за това, че не усеща същото от теб . Започне да те заплашва , настройва приятелите ти, че се държиш лошо с нея , пренебрегваш я (без никога да си я обидил) . От една страна я харесваш и искаш нещо да се получи, но не можеш да си обясниш , нормално ли е някой наистина да се влюби без да те познава, или си е просто такава влюбчива или дори луда. В същото време като се скарате , отиде да спи в твой приятел , после пак ти се кълне в любов и ти обяснява, че нищо не е станало, ей така за да ревнуваш. И накрая некоректния си ти .

Аз в миналата тема го казах, няма да търся плюсове, а ще я отрежа без да давам много шансове дори да съм много привлечен. Иначе е много възможно това да е сигнал за жена тип Теа. Теа точно ми беше привлекателна, но с държанието си ме отврати. Ако се занимавам с женска версия на Йордан - ще стане същото. Точно защото не се влюбвам от пръв поглед и в идея, ако в началото има ред флагове, няма да има продължение - ако ще Мис Свят да е. От момента, в който съм поставил първите лични граници и тя ги наруши повече от веднъж, броя до 3 нарушения и после казвам, че сме несъвместими. Може да сме някакви далечни приятели и до там. Това, че смятам, че Йордан е добра душа, не значи че смятам, че е добър партньор във връзка. Точно както Ина - например може да е много добра майка, това не значи, че е готова или ще е добър партньор. Това за всеки човек се отнася. Не е нужно нещата да стават драматични. Аз буквално казвам, че може да го отреже, не виждам защо някой трябва да се мъчи. Едно е борене за желания мъж/желаната жена, друго е нахалство и форсиране. Бориш се в трудна ситуация, а не ей така, някак си би трябвало да е взаимно и се усеща. И на мястото на който и да било от двамата, щях да прекратя.

# 736
Може да е коментирано вече, но в инстаграма на Симеон попаднах на клипче от предаването, в което се кара много жестоко с Йоан. Облечени да в същите дрехи, с които бяха на церемонията.
Да! Това е видео, което е пуснато за абонатите в пейтриън, малко по- напред в темата бях задала въпроса защо Симеон толкова не харесва Йоан, аз ли съм пропуснала някаква ситуация или епизод. Всъщност съм със много смесени чувства за Симеон, когато гледам епизодите ме забавлява, но после му гледам разговорите в пейтриън и схемите, които си върти и ми става противен. Така или иначе Йоан и Симеон са много добро попадение за контент на сезона, вижте дори и тук колко са обсъждани.
И за всички, които не са гледали да кажа, че много гадно извъртя двете момичета, защото имаше разговори и с двете. На Ирен каза, "Аз ще го спечеля това предаване, нали искаш да си с мен ела да те пробвам, целуни ме", тя взе, че се нави и го целуна. На Арина каза друго, че бил вътре за любовта но и давал шанс да се опознаят и да си спазел дадената дума и тн.... върти си схеми той и то доста.
И на мен Симеон ми е противен. Сигурана съм, че еказал на Арина, че ще и даде гривна, а после обясняваше на Гош, че тя не му разбирала варненския дилект. Прави се на голям играч и мъжкар, но нокоя сериозна жена не би се хванала с него. Напълно се заслужават с Теа, дано да си останат заедно.

# 737
Е, не е нормално в предаването да се изпускат ключови моменти, а да се показват срещу заплащане. Разбирам да се дават подробно там сцените, само маркирани тук, но да се остави Симеон да твърди, че не е залъгвал момичетата, а там да се показва обратното, си е чисто сепуко. Да, ние ще си догледаме тази година, защото вече сме заинтригувани, но едва ли ще си губим времето да го започваме изобщо следващия сезон при подобни измамни решения. Правете си го направо срещу заплащане изцяло.

# 738
Може да е коментирано вече, но в инстаграма на Симеон попаднах на клипче от предаването, в което се кара много жестоко с Йоан. Облечени да в същите дрехи, с които бяха на церемонията.
Да! Това е видео, което е пуснато за абонатите в пейтриън, малко по- напред в темата бях задала въпроса защо Симеон толкова не харесва Йоан, аз ли съм пропуснала някаква ситуация или епизод. Всъщност съм със много смесени чувства за Симеон, когато гледам епизодите ме забавлява, но после му гледам разговорите в пейтриън и схемите, които си върти и ми става противен. Така или иначе Йоан и Симеон са много добро попадение за контент на сезона, вижте дори и тук колко са обсъждани.
И за всички, които не са гледали да кажа, че много гадно извъртя двете момичета, защото имаше разговори и с двете. На Ирен каза, "Аз ще го спечеля това предаване, нали искаш да си с мен ела да те пробвам, целуни ме", тя взе, че се нави и го целуна. На Арина каза друго, че бил вътре за любовта но и давал шанс да се опознаят и да си спазел дадената дума и тн.... върти си схеми той и то доста.

И на мен Симеон ми е противен. Сигурана съм, че еказал на Арина, че ще и даде гривна, а после обясняваше на Гош, че тя не му разбирала варненския дилект. Прави се на голям играч и мъжкар, но нокоя сериозна жена не би се хванала с него. Напълно се заслужават с Теа, дано да си останат заедно.
Аз не съм сигурна, че са двойка в момента. Пак в пейтриън гледах разговор на Симеон с Ирен, къдео обясняваше, че с Теа имат много общи неща, той се занимавал с дейност подобна на нейната (не съм сигурна какво точно, но в подкаста си Теа спомена, че има ново начинание инфлуенсърска агенция, няма да се учудя да са съдружници със Симеон) и можели да направят много неща навън. Също така някак си оплете Ирен като най- понат образ в къщата тя да не даде шансове на някой друг а да се хване с него и накрая я натири без да съжалява. Даже стои с Ирен и казва, "Ох, трябва да направя малко контент, ще изглежда кофти пред зрителите ако не говоря с Арина, ще отида да я видя за 5 минути". А след това ѝ каза, айде преди това да отидем да ти изкрънкаме твоите 20 мин на телефона. Поне вече е сигурно, че им разрешават да използват телефони, аз лично не знам как Ина като майка би издържала да не знае нищо за детето си ако няма възможност да го чува и вижда изобщо един есец например, макар в момента на епизодите да е едва десети ден.

# 739
И според мен Теа и Симеон са заедно и имат някакви отношения. Току що проверих спора между Симеон и Йоан в коментарите и изглежда реален този път, но може да е за внимание. Знаете, че това е станало по-рано, а те коментират сякаш и те са на живо (наред с предаването), според мен е за повече интерес на зрителите, но кой знае. Кой ще следва и харесва, ако наистина не се разбира с човека? Например Арина и Ирена следват много малко хора, Арина май никого от предаването. Те наистина не са добавили хората, с които имаха неразбирателство.

# 740
Аз в миналата тема го казах, няма да търся плюсове, а ще я отрежа без да давам много шансове дори да съм много привлечен.

На теория и отстрани всички знаем как да постъпим правилно ))))) Какво правим обаче когато сме в ситуацията са много различни неща

# 741
Е, не е нормално в предаването да се изпускат ключови моменти, а да се показват срещу заплащане. Разбирам да се дават подробно там сцените, само маркирани тук, но да се остави Симеон да твърди, че не е залъгвал момичетата, а там да се показва обратното, си е чисто сепуко. Да, ние ще си догледаме тази година, защото вече сме заинтригувани, но едва ли ще си губим времето да го започваме изобщо следващия сезон при подобни измамни решения. Правете си го направо срещу заплащане изцяло.
Той не е казал буквално и на двете "ще избера теб" а че им дава шанс да го убедят, а не е монтирано във видеото, защото на Ирен не и работеше микрофона а в следващия разговор с Арина на нея и спря микрофона в някакъв момент, вероятно батериите са свършили та не е за серията. Много хлъзгаво си изигра симеон картите и даже прави изказвания, че той бутал Елена в предаването и ще го цитирам даже "Предлагам я като пакет солети". Тоест заслугата тя да остане все още във предаването е негова.

# 742
Аз в миналата тема го казах, няма да търся плюсове, а ще я отрежа без да давам много шансове дори да съм много привлечен.

На теория и отстрани всички знаем как да постъпим правилно ))))) Какво правим обаче когато сме в ситуацията са много различни неща

2 пъти съм имал случки, не искам да превръщам темата в свои разкази, но общо взето в единия случай даже аз я харесах първи и направих по-леко крачка, защото бяхме приятели от години. За нула време искаше да й ходя по дупето, да говорим по телефона с часове всеки ден, знаейки че уча и работя (тя НЕ) и да се отделя от приятелите си (мъже). Оказа се разглезен човек, което не се вижда от само приятелска призма. Без да имаме отношения, само знаейки, че я харесвам и уж тя мен обратно. Тъй като не успях по мирен начин да прекратя и да останем приятели, се стигна до блокиране от двете страни.
Кротък и мирен човек съм, като Николай, а жената беше като Симона. Само дето имам лични граници. И ние бяхме рак и дева Thinking
Вторият беше по-фрапиращ случай с по-нагла жена и ОВЕН. Не е до зодии, но как се съвпада с героите. 1:1
Обикновено тихите и спокойни хора привличат шумни и доминиращи, което не означава, че нямаме лични граници. Така че съдя по опита си и опит и на други мъже и жени около мен с хора този тип.
А и няма никакъв кеф да се чудиш, заради упорство или заради харесване наистина човекът е с теб. Ина НЕ харесва Йордан, тя го гледа с отвращение, какво значение има колко е хубав, може и да не й е тип даже. Дори да го харесва, не е очевидно. А насила хубост не става.
Много гадно и болезнено е да пуснеш, понякога не го правиш вътрешно, но не е казано да досаждаш на човека и се радвам всъщност, че съм възпитан така от нашите. Защо мислите, че Йордан е единственият мъж на света за Ина? Тя не го е показала по никакъв начин. Че той също се уля със Стиляна, така е, затова казвам при тези тримата... не знам какво става. Но не е "любов".

# 743
Ох, този Симо, какво самочувствие има! То прост, то нахален, с фасон на селски ерген, дъвче думите + диалект и се мисли за неотразим сред дамите. С Ирена си бяха лика-прилика. Дано, сега като си избра Ина, тя да го постави на мястото му.

Иначе тя самата прекали, докато се караше на Йордан за флирта със Стилияна – един път, два пъти, ама тя не се спря. Дори на съвета го принуди да я унижи. Като е толкова готина и ги разбира отношенията мъже-жени защо не му обясни човешки, че не е трябвало да се възползва от нея.

# 744
Гош с неговото "давам ти шанс" ми лази супер много по нервите.
Той бил давал шанс, хаха.. Ми не, на него дават шанс. Той си мисли че е едностранно? Днес той дава гривна, утре ще се наложи да чака, за да получи.
Ина не харесва Йордан и стандарти не са той да ходи по нея, а тя да слага по-високо летви и прочие. Може да го отреже просто, тя продължава да го върти.
Тя го гаслайтва и унижава още от първия епизод. И сега на съвета с този надменен поглед. А преди това и в спалнята, докато си оправяше багажа... човекът признава, че сбъркал, тази вдига едната вежда и се прави на "чаровна", ама я да бяга да се пробва на друг, с вдигането на веждата...

# 745
cancerthecrab евалла ако си постъпил така, до 10 ден от познанството ви и си се ориентирал, но нещо ми подсказва , че си имал доста повече време преди да решиш и отрежеш окончателно . Ще се извиня , ако греша. Всички разсъждения са на база обаче " тя го гледа с отвращение" . Аз лично , мога да не видя човека с какво е облечен, и облечен ли е изобщо , има ли брада няма ли , но си мисля, че добре се ориентирам в настроенията , погледа и излъчването . И повярвай ми , грам отвращение не съзирам в погледа и . Разочарование - да , огорчение , да , леко тържествуване , че се е оказала права, и Йордан с глупостта си ще ги докара до тук - да . Раздразнението към Стиляна, с което показва, че все пак ревнува , но е твърде горделива , за да го покаже , а и ако пред себе си признае , че ревнува , значи да си признае, че се е поддала при всички кармазЪ флагове

# 746
cancerthecrab евалла ако си постъпил така, до 10 ден от познанството ви и си се ориентирал, но нещо ми подсказва , че си имал доста повече време преди да решиш и отрежеш окончателно . Ще се извиня , ако греша. Всички разсъждения са на база обаче " тя го гледа с отвращение" . Аз лично , мога да не видя човека с какво е облечен, и облечен ли е изобщо , има ли брада няма ли , но си мисля, че добре се ориентирам в настроенията , погледа и излъчването . И повярвай ми , грам отвращение не съзирам в погледа и . Разочарование - да , огорчение , да , леко тържествуване , че се е оказала права, и Йордан с глупостта си ще ги докара до тук - да . Раздразнението към Стиляна, с което показва, че все пак ревнува , но е твърде горделива , за да го покаже , а и ако пред себе си признае , че ревнува , значи да си признае, че се е поддала при всички кармазЪ флагове

Познахте, че е било повече от 10 дни - за 5 години познанството в рамките на 3 месеца стана. Но сама казвате, че Йордан се влюбва от ден 1, след като се познават от малко време, не би ли следвало, че и Ина не е толкова залетяла, тя вярва, че повече време се дава. С това съм съгласен, ако и с действия го показваше. Йордан също е незрял в някои отношения, но е директен мъж, прекалено даже, умее също така да се извини и не се оправдава като други в предаването. Това ме накара да му сваля шапка. А нима би било грешно да опознае и друга жена, след като Ина не желае да каже какво иска?
Другото е, че или искаш даден човек и го приемаш какъвто е (стига да е взаимно) и двамата правите минимални, не фатални компромиси и не се нарушават "лични граници". Или ако търсиш човек като прототип на дадени качества, не се вкопчваш в определен, а търсиш този, който отговоря на изискванията. Насила да променяш някого, когото ТИ си избрал не става. Симона иска мъж, над когото да доминира, а той да й е като пале - това със самовлюбения Йоан няма как да стане, затова се е хванала за Николай. Не за друг. Дали е права и какво чувства не знам. Симеон и Теа също (тя е неадекватна, той търпи и не знам колко адекватен е, но явно имат тяхно си разбиране). Но в това отношение Ина и Йордан имат различни начини за развитие на връзка, много вероятно различен светоглед, различен начин на изразяване.
Симона има ли чувства към Николай според Вас? Ако не, как скочи с ярост, когато Елена беше казала, че би му дала гривна. Думата е ЕГО. Ина също би я ударило в егото, изведнъж вниманието на Йордан да се насочи към друга, пак според мен не става дума за чувства. Естествено, може да греша.
И естествено тук идва моментът, че всеки тича по някой, който го отблъсква. Йордан иска едно, но го иска от Ина. Стиляна за Ивайло не можеше да се държи като човек, но по Йордан рязко литна. Николай, който е много угаждащ тича подир Симона. Имаше един мит, че хората пак заради его тичаме по някой, който не ни иска, ами май е така.

# 747
Така е, Йордан тича след Ина за да си докаже, че е интересен за жените. Стилияна му е лесна и към нея не изпитва нищо. Иска да има предизвикателство (той сам много се наслаждаваше на караниците с Ина първата вечер). Ако опитоми такава дръпната със самочувствие жена, той сам ще си повярва повече. Неслучайно се влюби точно в нея. Но, явно тя е голяма хапка за него.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:50 от Не се сърди, човече

# 748
Така е, Йордан тича след Ина за да си докаже, че е интересен за жените. Стилияна му е лесна и към нея не изпитва нищо. Иска да има предизвикателство (той сам много се наслаждаваше на караниците с Ина първата вечер). Ако опитоми такава дръпната със самочувствие жена, той сам ще си повярва повече. Неслучайно се влюби точно в нея. Но, явно тя е голяма хапка за него.

Той съвсем в началото на Симона беше хвърлил око, но явно там не посмя или го ужули по егото, че тя открито иска да се занимава и с други преди да го избере (точно първия ден)... защо си мисли, че с Ина ще е по-различно? Защото още официално не е подходила към друг ли?
А иначе пак се сещам, че щели жени да се сдърпат за мъж. Първо си мислех, че ще е Теа една от жените, но за ЩАСТИЕ тя си тръгна. После пак заради Симеон и отяждането на Ирена към Арина, бях почти сигурен, че те ще се сдърпат в по-следващ епизод. Интересно ми е, за физически сблъсък ли става дума или за як скандал? Нали после ще ги изгонят, ако е първото, а тези участници до тук бяха много против насилието. Сега подозирам Ина и Стиляна, което не знам как ще стане. Не са ли приятелки? Ако изобщо е истина това твърдение и ако е заснето - защото вече виждаме, че важни детайли се пропускат. И естествено заради нрава на Симона, няма да се учудя да скочи, на която и да било жена за вниманието на Николайчо.

Последна редакция: вт, 03 сеп 2024, 11:50 от Не се сърди, човече

# 749
Николета малко плаши с тоя глас, здрава физика и неумели опити да флиртува и да се глезка. Резултата е странен, образа с мускулите и татуировките не пасва на лигавото , изпълнено с клишета общуване с мъж, който не изглежда впечатлен. Жена да драпа така за мъж и да си проси, не бях виждала отдавна. Интересно, дали той се възползва и я държи на къса каишка заради играта, или наистина я смята за готина, както уж бил казал в началото. Това, че тя го сваля така настоятелно, също ми стои мъжко. Странен образ, и все повтаря " ако ме слушаш" . Остава да размаха камшика.

Общи условия

Активация на акаунт