Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 450
Пуснали са трейлър на финала но е само за членове

# 451
E, как, Неделчо няколко пъти повтори как съвсем умишлено няма диктор. Къде е Ния-Косара да ни припомни, че ще свикнем... Pensive
Съвсем умишлено и резултатът е катастрофален, както виждаме всички. Сигурно и той го е констатирал.
При качествен монтаж, може и без диктор.
Симеон неусетно стана всеобщ любимец...
Слава Богу на мен не ми е любимец.

# 452
  • България
Атмосферата в къщата значително се подобри след като изгониха Теа. Симеон между двете жени ми е супер по-лежерен и ненапрегнат отколкото преди. Така, така, догодина без неадекватни хора.

Ирена е неориентирана. Вчера уж харесваше Йоан, днес опита да играе с Гош, накрая на вечерта се пишеше гадже на Симеон. ?!?!?! Кой я набеди за изкусителка? В поведението й виждам една недооценена жена, ниско самочувствие и липса на мисъл.

# 453
  • София
Диктор не ми липсва, но липсват кадри. В миналия епизод Ирена беше с Йоан, в този стана със Симеон като се опита и с Гош да играе. Трябва да има някакъв кадър/синхрон, в който да се обясни защо не е с Йоан. Тя ли не го харесва вече, той ли нея. Симеон обаче веднага се възползва от положението, че има свободно момиче и я взе.

# 454
И то не е като да се опитва да се опознае с него, тя каза "Аз съм новата приятелка на Симеон." Grinning

# 455
  • София
Атмосферата в къщата значително се подобри след като изгониха Теа. Симеон между двете жени ми е супер по-лежерен и ненапрегнат отколкото преди. Така, така, догодина без неадекватни хора.

Ирена е неориентирана. Вчера уж харесваше Йоан, днес опита да играе с Гош, накрая на вечерта се пишеше гадже на Симеон. ?!?!?! Кой я набеди за изкусителка? В поведението й виждам една недооценена жена, ниско самочувствие и липса на мисъл.
То освен, че не е изкусителка, не е и приятна за гледане. Поне физически стройни и приемливи да ги избираха всички, а тя е ниска и трътлеста. За изказа и да не говорим, не тече ясна мисъл там или аз поне срещам трудности да я разбера.

Изгонването на лудата Теа беше облекчение за всички - и зрители, и участници.
Някакъв тест за минимална психическа устойчивост и адекватност на входа на участие в реалити трябва да има.
Иначе освен тормоз на хората вътре, цялата ситуация прилича и на гаврене с човек с дефицити, който въобще не е за показване пред публика и за такъв сеир.

# 456
Пуснали са трейлър на финала но е само за членове
Има ли някой, който може да го преразкаже 😁

# 457
На мен ми се струва, че Симеон си страда за Теа, и май му се завъртя главата, не иска да погледне друга. Ирен пък се изказа , че приличала на Теа ..по простотията явно

# 458
  • София
Хмм, кога Ирена охладня към Йоан и сега е със Симо?
Нещо, струва ми се, че има пропуски в историята и в монтажа...

Играта бе интересна, но в кофите трябваше да има вода, а не пясък. Ужасно е за жените с по-дълги коси. И като цяло е отвратително, това чудо ти влиза в уши, нос, очи...
Очаквах Ивайло или Симо да спечелят, като по-жилки. За първия познах, за другия не. Симо май бе втори отпаднал. Данчо отдавна ми е ясен, че мускулите му са само за декорация. Това важи и за Йоан. Не ги търсите в игри за издръжливост, особено за Йордан зависи това, защото е и по-едър.

Не бях изненадан от завръщането на Арина. Мишо го издаде отдавна в един от подкастите, което за мен е голям гаф. Засега рускинята ми е безинтересна. Така беше и в началото.

Гош е готов за политик. Винаги казва това, което отсрещния му събеседник иска да чуе. Поне може да се изказва ако не друго, защото на останалите това им куца. На повечето, не на всички.

Стиляна за това ли се ''продаде'' Интересно дали идеята е била на Йоан или на продукцията. Да получи гривна ама след като се 'жертва' за някакъв по-горещ/фетиш момент. То реално какво видяхме? Нищо. Според мен не е имало нищо. Дори и да е имало е било само масажа, но ест. няма как да дадат повече от няколко секунди, колкото да се загатне. А може и до там да си е било. Стоп камера и край.
Стиляна и с Данчо спа, ама само това де, друго не е имало, или поне аз така съм разбрал. Т.е. единствения месен кекс досега си остава между Симо и Теа.

# 459
  • Варна
Айде Симеон да не е всенародния любимец. По "куц кон" през живота си не съм срещала. Рядко противно момче.

# 460
Симо си е селянЕ, което има нужда от звиздъ като Теа да го вкара под светлините на прожекторите. Нормално е да му липсва – сега сам трябва да „създава съдържание“.

# 461
И аз тъкмо щях да напиша, че е пълен селяк. Но продукцията е видяла при него потенциал за сеир, както и при Гош, затова предимно в тяхна посока побутват към провокации и развитие на сюжетни линии. Ники и Ивайло понякога изобщо забравям, че са там, толкова пък да ги игнорират...

# 462
Бе, и на мен новата Ирена не ми е много симпатична (като излъчване), ама някаква грозница или твърде дебела не е. Има си чар жената, а и Симеон явно харесва да има какво да щипне.

# 463
Бе, и на мен новата Ирена не ми е много симпатична (като излъчване), ама някаква грозница или твърде дебела не е. Има си чар жената, а и Симеон явно харесва да има какво да щипне.
Той си каза какво харесва.

# 464
Медена питка в лицето, леко изгърбена, стайлингът ѝ..., но поне да имаше дар слово и чар. Продължавам да си мисля, че са я вкарали за сеир.

Общи условия

Активация на акаунт