Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 352
  • 754
  •   1
Отговори
# 570
Снощи хванах някакъв лайв в тикток на Йоан , Георги и Николета. Йоан се оплаква от хейт Joy Разбирал , да е конструктивна критика,  ама те само го обиждали Joy
Говориха основно глупости за анален секс и т.н.
Днес след епизода щели да пуснат пак, за да обсъждат.

# 571
Не пишете много активно, скука...
Симона, доста досадна мома, вече не ми се вижда и хубава заради това. Родена за свекърва.
Йоан е самовлюбен, но поне не е избухлив. Докато скалъпи едно изречение, и свършва епизода.

Няма как да пишем много активно като не се случва нищо интересно или ако се случи, ние виждаме крайния резултат, напимер - новите двойки, които се сформираха. А и последните епизоди и подкасти се върти всичко около Теа, а мисля, че на всички ни втръсна от нея и няма какво да обсъждаме.

# 572
# 573
Новият епизод е наличен и започва с....Стиляна и Йоан в леглото.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:13 от Еlpida

# 574
Май съм единствената в темата, но на мен ми е интересно как ще се развият нещата между Стиляна и Йордан. Много повече ми харесват от двойката Йордан и Ина. Стиляна може да има много кусури, но е единатвената от жените вътре, в която не виждам грам злоба. И двамата с Йордан са си с малко детско и наивно поведение.

# 575
при положение, че момичето се съдира да реве
Това, че някой реве, не е повод да се ползва като оръжие. Като не може да си владее емоциите... да ходи и да си лекува нервите.  Ако може и от алкохолизъм да се лекува, защото с годините ще става все по-зле.
Йоан не е постъпил правилно, но това реване ми идва малко в повече. Много участнички в риалитита, които гледаме, обичат да използват сълзите като начин за нежно изнудване, да омекнеш и да се съгласиш за нещо. Това винаги супер много ме е дразнило.
Реакцията на Ина е много по-стабилна.  
А за всяко нещо сълзички... като Елена например.. мега отблъскващо.

# 576
Ама и Йордан се занимавал със Стиляна, защото искал да накара Ина да ревнува, ужас. Тези хора изобщо не мислят какво с кого правят и за последиците от действията си.

# 577
Тя не реве пред него, а се е уединила, просто хората са разбрали и я виждат колко е подута в очите.
Е, тя го каза и на него "ревала съм до 6 сутринта", тоест... и той да се трогне от сълзите. Предполагам, че ако си на нейно място, няма да ревеш цяла нощ, а ще си кажеш "оф, тоя измекяр"... ще ти е гадно, ама няма да ходиш подпухнала пред всички и да казваш как си ревала цяла нощ. За това говоря.
Неговата постъпка не я коментирам изобщо.

p.s. Ще чета тук след 21.00, че като нищо пак някой издумка кой е отпаднал  още преди 19.30, а епизодът е почти 2 часа. Предния път като Арина се върна (почти в края на епизода), тук ни беше съобщено в 19.06.

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 19:34 от diziler

# 578

Щом ви е скучно...😉От промото на финала:кой е тук и кой липсва? Защо са с тези нелепи маски?😂
Има го и в дългото промо на сезона, аз имам тълкувание и съм почти сигурна, че е вярно, затова скривам
Скрит текст:
Тази сцена за мен не е от финала, а от съвсем скоро - или някаква игра от тип терапии, или е от следващата мъжка церемония. Мъжете са същите като в момента, а жените са без Ирена и вече разбирам и Арина. Следващият път може би ще отпаднат две (Теа си тръгна, но бройката се допълва от Арина), ако са точно тези, най-вероятно съм права.

Та ако всичко това е вярно, то в промото за финала няма само сцени от финала, а се опитват да ни пращат за зелен хайвер Simple Smile

# 579
Най-"обичам" другарски съд. Всички се събрали в кръг като хиени около него и ръфат ли ръфат. Човекът е сбъркал. На негово място не бих дал гривна на нито една от тези, които се нахвърлят... т.нар. "съдници". Щото никоя от тях никога не бърка!
Арина правилно разтълкува ситуацията.

# 580
Ее, как си знаех, че всички са уговаряли Йоан да спаси Ина, защото им е по-близка.

# 581
  • Paris
Според мен малко прекалиха с Йоан. Хубаво сгрешил е, призна си, извини се обаче те не спряха. Аз бих дала на Арина в такъв случай.

# 582
Симона от ден 1 й личи, че е голяма мъжемразка.

# 583
  • Paris
Супер, че епизодът е дълъг днес 🥳

# 584
Йоан е голямо л*йно! Хареса ми Симона как го нареди, умее да се изразява право в целта. Не знам кое по-зле цял епизод с Теа или с Йоан?

Общи условия

Активация на акаунт