Диви и красиви - онлайн риалити (тема 4)

• 34 296
  • 754
  •   1
Отговори
# 615

Ина си ревнува Йордан, ама пусто не признава. Ако нямаше никакви чувства към него, нямаше да му търси сметка с кого е бил във ваната, с кого спи в едно легло и да се държи толкова надменно и да иска Йордан да отговаря пред всички на въпроси, които знае, че ще наранят другата жена.

Това не е ревност, а е натъртване на последователността от събития с цел да покаже, че е била права да не му вярва Simple Smile Напада го, защото знае, че той се е омазал, обещавал е неща, а накрая се държи посредствено, незряло и немъжкарски - т.е. била е права, затова и е надменна, това е маска, която прикрива, че пак се чувства донякъде неоценена. Обещанията са без покритие.
Съгласна съм с вас, но ако погледнем нещата отстрани безпристрастно кой нормален човек ще прави постоянно крачки към някой щом постоянно е отблъскван? Тя нали искаше да си приключат взаимоотношенията, а след това търси сметка... Прави стратегии да остане, но с кой ще е занапред щом е поставила стена за всички?

# 616
Аз не виждам никакъв смисъл хора да се тикат да остават в играта само със стратегии и коалиции в любовно предаване.

# 617
Ирена беше с двете дини...реклами...големи очи на показ, като убеждаваше Симеон да гласува за нея на диването. 😁

# 618
  • Stockholm
И аз мисля, че на Симеон му е подсказан този ход и той като авантюрист го е лапнал с ентусиазъм. Само че оттук нататък едва ли ще може да разчита на някоя от жените за гривна следващия път, особено на Ина, за която ме е супер много яд, че остана. Според мен стратегията на Ина е следната- единствена нейна цел е да я забележат бъдещи спонсори, поради което избягва връзка в предаването. Иначе много си пада по Йордан сексуално, но не иска това да се случва пред всички, понеже нали се сещате, че трябва да е недостъпна, щото спонсорът вероятно вече гледа. А Данчо глупакът   ѝ дава пълна възможност да го манипулира и се надява, че нещата могат да се получат. 

# 619
Ирена днес изскочи с това, че се надявала с Арина да "изгладят томахавката". Grinning

# 620
И накрая май и двете оБират пешкира. 😁 Хората постоянно го бъркат това. 🙊

# 621
Аз съм потресен. Не знам просто Симеон какво прави, май не му вярвахме, ама си е играч човекът, какво беше това с Ина... а беше много влюбен в Теа, после кога се заформи флирта с Рени, после пак Арина.
Защо не дават никакво инфо имаше 3 нови двойки - Гош и Елена, малко видяхме там, Стиляна и Йордан (как и кога се случиха нещата), тогава и Ирена и Симеон. Йордан има някои червени флагове, но в последно време ми се вдигна в очите, не мисля обаче че има нещо към Стиляна, а още му е гадно за Ина. Йордан ми е идея по-симпатичен, тази жена също няма място в предаването и не знам какво прави още там. Целият последен епизод беше шанхайска изненада. За сега харесвам Елена и Гош като двойка, но любимци са ми Ивайло и Николета.

П.С. Дълго време ме нямаше, радвам се, че разкараха Теа в по-миналия епизод. А в миналия Йордан и Йоан с мускулите първи пуснаха, изненадах се, което говори, че културистка визия и фитнеЦ не е равно на сила, подозирам химия, за да сме хубави.

# 622
И Ирена каза на Симеон: "Надявам се да ми опровергаеш доверието." Той май не се усети, че беше грешка на езика и реши да я послуша. Grinning

# 623
Йордан и Ина си приличат визуално. Да не се окажат и те рода? 😅

# 624
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не е правилно така, но напоследък се улавям, че често първо пиша, просто за да не забравя какво искам да кажа, а после ви чета. Blush

Тоя Йоан е страшна хлебарка. Още не бил решил дали ще спаси Стиляна, но нейното условие да участва в тъпите му  артистични напъни, беше точно това. Баси наглия мухльо - употреби я, пък после щял да мисли...
Симона този път беше абсолютно права. Какво значение има как и защо си обещал, нима пинки промис е несериозно обещание и има ли изобщо такова нещо като "несериозно обещание"? Щом си обещал, значи си обещал, точка. Страшно са ми противни такива хора, чиято дума нищо не значи.
Много бил объркан, горкичкият той. Но никак не беше объркан като трябваше да си постигне каквото си е наумил. Осран до ушите и пак останалите му виновни - този го смазал, онзи го критикувал, Ина го хапела, Стиляна го натискала... Забърка интригата и накрая другите били интриганти и агресивни. Само той целият в бяло. Close

И какво означава "Заставам изцяло зад вината си"? Как го разбира Йоан това? Защото очевидно не дава дума да му се издума, сърди се като му потърсят сметка и обяснение какво ще прави, пък и очаква да го подкрепят отгоре на всичкото. Rolling Eyes
В крайна сметка поне се разбули мистерията със специалния му подарък, с който плашеше Ирена - тази сцена била, ЖДНБ! Явно си мисли, че е Божи дар за жените. Смешник!

Ирена и тя не пада по-долу, страшно тъпо същество. Дори не може да говори - "Надявам се да опровергаеш доверието ми", "Може би иска да изгладим томахавката."
Последвайте я за още простотии и безсмислици.

Не разбрах Арина дали се опита да излъже, не е разбрала Симеон или са ни спестили нещо от разговорите им, но в нито един момент не дадоха той да й казва, че ще й даде гривната.

Симеон превъртя играта. Много неочакван ход, шах с пешката направо. Ставам му още по-голяма фенка. Grinning

# 625
Брей, брей, брей какви актьорчета, какви сценарии - с тоз любовен триъгълник предобриха.

Симеон, качвайки се по стълбите преди церемонията, се държи долу ниско на корема. Май все още го боли.😕

Ама как продукцията се гаври с Йоан и това пилешко. 🙊😁🐤

Ивка БЕЙБЕ е решила да се възползва от предвидените дрехи за Туджаров. 👖

Последна редакция: нд, 01 сеп 2024, 22:56 от Alucard

# 626
Гледам Симеон как върви по стълбите като ранен тигър и си мисля какво нещо е любовта, колко ли е псувал Теа наум и в последствие навън е във връзка с нея, или се е заклел да й го връща бавно и полека Simple Smile

# 627
  • софия
Много хубав епизод, смях се от сърце.
 Симо, ти си боК! Много стисках палци да направиш точно това и не ме разочарова. Съвсем логичен избор за мен.
 Другият ми покемон и той блесна, но с безгръбначност. Йоане, пиле шарено, научи се да я ползваш таз глава по предназначение в противен случай, цял живот ще си под мотото "бате е тъп, ама е як"
 Физиономията на Ирена, когато Симо направи избора си - безценна.😀
  Ивка на съвета същи разцепи. С две думи, вече май не останаха хора, които да не са ми станали симпатични. Освен Гошко, де. Много ми се ще да бъде изпидуркан в най - скоро време. Йоан искам  да поседи и да ме изненада с още по дълбок ров. Всяка серия удря дъното, а под него друго дъно.

# 628
И аз искам Йоан да остане още в шоуто и да копае още и още...Нека дълго време се радва на народната "любов" и не бъде скоро забравен!😜

# 629
  • София
Симеон не посмя да се изправи пред гнева на Теа, затова направи този избор. Не му се поемат излишни рискове заради онези двете, дето са искали да играят с него.
Чист инстинкт за самосъхранение си е това неговото, не е стратегия.

Ина се държи отвратително с Йордан. Той отиде да говори с нея човешки, насаме, да си признае за пореден път колко е сгрешил. Каза й, че на нея би дал гривната си, ако я имаше, защото няма очи за друга….. Обаче на нея не й стига тя да си знае, че още може да го завърти - стига да го поиска. Той трябваше пред всички да повтори това, което вече беше чула. Да се знае, че с Йордан никога няма да станат двойка, ама тя ще е единствена за него до гроб.

Общи условия

Активация на акаунт