Отговори
# 75
# 76
Диди, излезе ли промото на "Deha", че аз тези дни пропуснах да следя този сериал.

# 77
# 78
# 79
Новости от инстаграм от Айча

Селин

Красивата Мине Тугай!

Сюмейе

# 80
Ebru Şahin ✘ Çağatay Ulusoy

🪄💫🌟 Saygın & Nehir ✨⭐️🎞️

# 81
# 82
# 83

Ядосвам се ,че Прилива никъде го няма с хубаво качество освен в Пуху ТВ.

# 84

Ядосвам се ,че Прилива никъде го няма с хубаво качество освен в Пуху ТВ.
Аз съм го гледала преди години на тв и оттогава не съм го търсила из нета.
Това не е сериалът, който бих гледала повторно.

# 85
Аз пък много харесвам Серенай и с двамата даже и с Чаалар който беше гост актьор боя с розите от Яман ми е епичен винаги се хиля със сълзи на тази сцена даже и Чаалар я беше разказвал сцената при Месур Яр.

https://pbs.twimg.com/media/GLidIKlWEAA6__f?format=jpg&name=medium

Със СарМел ви пожелавам лека и спокойна нощ! Heart

# 86
Здравейте, дами!

Докато сколасам и се добера до компютъра време за обяд станало.
Ще пропуснем кафето днес, ще си хапнем сладко, сладко с Дахан и ще се потопим в миналото на Чачо с продължението на рубриката ни:

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Abdurrahman Balcılar за Чаатай

Çağatay Ulusoy & Duygu Sarışın Любовта свърши преди края на сериала!

Magazin, 10 юни 2017 г
Най-често пиша на колене. Не вярвам много на новини от списания, за които не съм сигурен и не искам да пиша за списания. Исках да напиша мислите си, когато става дума за Чаатай Улусой, успешният актьор от İçerde.

Новината, публикувана в Milliyet Cadde, е следната;

Беше разкрито, че Çağatay Ulusoy, който изигра героя на Sarp Yılmaz в рекордния телевизионен сериал „İçerde“, се раздели с Duygu Sarışın, която срещна на снимачната площадка и започна да има любовна афера. Актьорът, който беше заедно с Duygu Sarışın, която играе ролята на Sema Komiser в сериала, в продължение на пет месеца, прекрати връзката си миналия месец. Прави впечатление, че Улусой, който започна нова връзка с Duygu Sarışın, след като дълго време нямаше никого в живота си, напусна две седмици преди финала.

Ваканционните планове на двойката, която уж щеше да замине за САЩ заедно след завършването на проекта, бяха отменени. Въпреки че за връзката им се говори отдавна, дуетът се стараеха да не се появяват заедно дори в проектите за социална отговорност, в които участваха за сериала.

Новините в Milliyet са точно такива. Същата новина се появява и в други таблоидни новинарски сайтове. Çağatay Ulusoy е един от любимите ми актьори. Той е наш артист, чиято игра съм гледал във всичките му сериали и филми от януари 2011 г., когато стартира първият му сериал. Въпреки че тази тема е негов личен въпрос, бих искал да кажа няколко думи.
Изминаха 6,5 години от първия сериал. Достигна много по-високи нива, отколкото очаквах. Той е един от нашите играчи, с когото се срещнах и разговарях очи в очи. Той е отличен джентълмен, скромен и решителен. Преди това съм давал предупреждения под формата на бащински съвет в моите публикации в блога.

Казах му, че любовта е едно, а работата друго и му написах да не ги смесва. В свои интервюта той заявява, че не би имал връзки с жени от арт средите. Преди години инцидентът със солариума в Чешме предизвика доста главоболия. Името му беше замесено в любовни слухове с Гизем Караджа в сериала Emir'in Yolu.

Сега се пише и рисува, че с Duygu Sarışın са влюбени от 5 месеца. Ролите му с комисаря Сема от сериала почти липсваха. Поредицата нямаше нищо лошо, но разделите в подобни отношения се отразяват на морала на успешния актьор.
Винаги съм казвал на приятеля на Çağatay, че той е актьор, когото обичам и ценя толкова, колкото моя син. Ето защо говоря за тези специални. Винаги съм писал и насърчавал успеха на  Adını Feriha Koydum, Anadolu Kartalları (sinema filmi), Emir’in Yolu, Medcezir и Delibal (sinema filmi).

Той е още млад, има още много неща да прави като актьор. Защото си поставя целта и работи, като слуша сърцето си.
Çağatay, знам, че ще ми се сърдиш, но моят съвет е; Не бъркайте работата с любовта... Все още не сте достигнали точката, която искате да достигнете. Индустрията на сериалите и киното очаква повече качествена работа от вас. Трябва да бъдеш в пресата с постиженията си в актьорството, а не с любовите си.

Следващото лято той ще заснеме третия си филм с Taff Pictures. Има нужда от труд и морал. Нека ви кажа...
Ако съм прозвучал грубо, първо се извинявам на него, а след това на мениджъра му Енгин Айканат и феновете му. Не забравяйте, че тези, които обичат Çağatay, очакват наградени филми от вас. Пожелавам ви успехи и занапред.

Уважение и любов.
Абдурахман Балджилар

Нека изпълним днешния ден с безброй моменти и благодарност за всичко хубаво в живота си!
Ведър, шарен, сбъднат и усмихнат ден от мен!

# 87
# 88
Цитат
Турция | Ассоциации Актёров и Актрис |
Любовта не се постига насила, любовта не се проси и моли. Тя идва от небето, неканена и неочаквана.
Бък Пърл Сайдънстрикър.

SarpMel ❤️‍🔥İçerde

# 89

Общи условия

Активация на акаунт