Отговори
# 120
Преди години беше в България. Гледах я в едно интервю и останах силно впечатлена от интелекта ѝ.

И аз харесвам Хазар. Не знаех, че е идвала в България. Кога е било това и по какъв повод?

# 121
# 122
И аз харесвам Хазар. Не знаех, че е идвала в България. Кога е било това и по какъв повод?
Снежи, не си спомнях годината, но чичко Google ми помогна. Мисля си, че гледах интервюто при Слави Трифонов, но може и това при Гала да е било.

Хазар Ергючлю от „Север Юг”: Мечтаех да стана адвокат

12 март 2019 19:27
Актрисата разказа в “На кафе” за участието си в журито на София Филм Фест
„Не си представях, че ще стана актриса. Бях много активно дете. Мислех да стана адвокат”, сподели актрисата Хазар Ергючлю при гостуването си в „На кафе”.

Като малка Ерчюглю мечтае също да стане журналист и да тръгне по пътя на родителите си, но съдбата й поднася друго и тя записва актьорско майсторство, а първата й голяма роля идва едва на 18 години.

Звездата от сериала  „Север Юг” е в България за 23-тия Международен кино фестивал София Филм Фест, в който тя ще бъде част от международното жури. Тази година фестивалът ще се проведе между 7-28 март, а в журито ще се включат режисьори, продуценти и актьори от България, Полша, Турция, Русия, Обединеното кралство и Франция.

„Зрителите ме оприличават с персонажите ми и имат лошо отношение към мен самата. Много се измъчвам от това.”, сподели още младата актриса. Тя е позната с ролята си на Симай Канаш в сериала “Север Юг”.

Още за това какво дете е била актрисата и за пътя й към успеха, вижте във видеото от „На кафе“.

# 123
# 124

Заплеснах се по видеото с Хазар. Изгледах още веднъж интервюто ѝ с Гала.
Привет! +1 за Хазар! Аз не я харесах особено в първата и роля в която я гледах-"Майки и мащехи", но то май беше от сценария. После вече във всички роли е перфектна. Естествена, неподправена и много чаровна. Heart Между другото да спомена, че и Серенай започва все повече да ми харесва. Няма го надменното държание, и е много по женствена, неща които не харесвам и в Сюмейе, но може с времето и тя да поправи. Joy Heart
Пипи, за Серенай също мислим еднакво. Аз я преоткрих в "Семейство". Много ми харесаха с Киво като излъчване и поведение на екрана.

# 125

Лека нощ! Heart

# 126
Здравейте, дами!

Кафе, усмивка, настроение и нагласа за пореден прекрасен ден в компанията на обичани хора.
Първо започвам с обичайната рубрика, а после и с преглед на новините ако има такива разбира се.
Диди, с последните гифки, които си постнала ще разнообразя папката с червени шорти на Чачо.
Благодаря ти!

Чаатай Улусой - екскурзия в миналото

Незабравимо сбогуване с İÇERDE!
Започна от върха и завърши на върха
(продължение)

НАДПИС И БЕЛЕЖКИ НА СНИМКИ:
Приходите от продажбата на билети за събитието, което беше гледано от приблизително 2000 души, бяха дарени на MİKA-DER и İÇERDE Sports Rehabilitation Center, които ще бъдат построени в Tekirdağ.
През нощта президентът на MİKA-DER Несрин Ерджан връчи благодарствени плакети на генералния мениджър на Doğtaş Ерсин Сербес, генералния мениджър на Show TV Суави Доган и генералните мениджъри на Ay Yapım Пелин Дишташ Яшароглу и Керем Чатай.

Çağatay Ulusoy и Aras Bulut İynemli благодариха на гостите за интереса както към сериала, така и към тази вечер.
Докато Дамла Колбей каза: „Много съм горда“, Бенсу Сорал изрази, че е много щастлива да бъде „вътре“.
Майсторът актьор Мустафа Угурлу взе микрофона с аплодисментите на Юсуф Мугла, издигащи се от залата, и благодари на публиката, че е част от това приключение.
Uğur Yücel, който играе героя на Кудрет от 24-ия епизод на İçerde, говори за това как се е присъединил към екипа на „İçerde“ на сцената.
Докато Nihal Koldaş изрази, че е щастлива, че героят Füsun, който беше облян в сълзи в продължение на 39 седмици, най-накрая има усмивка на лицето си, Rıza Kocaoğlu отговори на виковете Göztepe, надигащи се от залата, с аплодисменти.
Коджаоглу: „И двете Гьозтепе станаха шампиони и нашата серия завърши със страхотен финал. Какво повече мога да искам!“ Той изрази чувствата си с думи.

Друг незабравим момент на сцената беше благодарствената реч на Nebil Sayın, който изигра персонажа Coşkun, превърнал се във феномен. Небил Сайън, който каза, че са преследвали надежда през 39 епизода и благодари на целия екип, особено на хората, които пият чай на снимачната площадка, каза „Продължавай!“, което се идентифицира с него. Това изречение предизвика бурни аплодисменти в залата.
Йълдърай Шахинлер, който започна речта си с гласа на Алянак и получи бурни аплодисменти, сподели щастието си от постигането на незабравима работа.

İçerde, който стартира излъчването си по Show TV на 19 септември 2016 г., се сбогува с екраните с прекрасна финална вечер в нощта на 19 юни 2017 г. За 39 епизода беше на върха на понеделник вечер. В първия епизод, който започна, той се класира на 2-ро място във всички Total, AB и ABC1. В следващите епизоди 11 2-ри места и 28 първи места в Общо. Постигна успех с 38 първи места, 1-во и второ място в ЕС и 1, 2-ро място и 38 първи места в ABC1. Той стана първи и в трите категории в снощния последен епизод.

Финалът на İçerde има щастлив край. На финала бяха направени предварителни прогнози като Умут ще умре, Сарп ще умре, Ейлем ще умре. Публиката се молеше главните актьори от сериала Сарп и Умут да не умрат. В предишния филм на Çağatay Ulusoy, Delibal, смъртта на Barış Ayaz, героят на филма, натъжи публиката много и те напуснаха залата разплакани. Този път семейство Йълмаз беше доволно от този щастлив край. Умряха само лошите. Когато Давут беше притиснат в ъгъла от Сарп, той сам стреля с пистолета. Докато Джелал Баба беше в затвора, той беше преследван от образа на Юсуф Принципал и дъщеря му Мелек, които той вече беше убил, и той трябваше да се самоубие, изпитвайки угризения на съвестта, и да се обеси. Алянак и хората му, Coskun, след това се отправиха към затвора, за да бъдат изправени пред съда и да бъдат оправдани.

Сарп най-накрая преживя церемонията, която не можа да изпита при дипломирането. От негово име се проведе церемония и бе връчена наградата му; „Получавам тази награда за директора Юсуф.“ каза той. Майка му и брат му Умут гледаха с гордост.
İçerde, който продължи един сезон, остави името си записано със златни букви в историята на сериала. Поздравявам всички играчи в актьорския състав, особено Çağatay Ulusoy и Aras Bulut İyinemli, и главния актьор Çetin Tekindor, и им желая успех в бъдещите им начинания. Бих искал също да поздравя Ay Yapım и екипа зад кулисите за продуцирането на толкова красиви телевизионни сериали.

Уважение и любов.
Абдурахман Балджилар

С пожелание всичко да ви се отдава с лекота и да ви се усмихне късмета там, където ви е най-важно!
Усмихнат и безоблачен ден!

# 127
# 128
Здравейтееее , минавам набързо да напиша, че се прибрахме живи и здрави.
Още ми е замотано от пътя. Хареса ми в Сърбия особено Ниш. Няма голяма разлика от България, освен че е по евтино при тях. Хората са по живота и до полунощ всичко работи. Вечер всичко живо е нагласено и излиза да се забавлява. Купихме си подаръци. Не можахме да разгледаме всичко, следващият път  ще идем и до столицата само да е здраве и пари да имаш. Благодаря за всичко споделено и че поддържате Огъня.  

Доколкото разбрах не сме спечелили венецианският фестивал ,но важно е участието.  Честито на Ибо заслужава прекрасен актьор е. Чукурова е доста рейтингов и гледаем в Италия и не се учудвам че е спечелил между сериалите. В крайна сметка колкото и да поддържаш любимеца си печели този ,който журито определи.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:13 от femmi2

# 129

Феми, няма да се разминеш само с разказ. Искаме и снимки от Сръбско. В противен случай няма да има сърчице. Надявам се да познаеш красивите ръце, които са го оформили с много любов.
Бавно и полека се събираме отново. Време е вече и Ани да се появи.
Чакам Дианка и Дени също да ни изненадат.

# 130
# 131
Диди, четеш ми мислите. Тъкмо щях да сваля този колаж и видях, че ти си го пуснала.
Феновете в нетърпението си по-скоро да видят "Истинския джентълмен" започнаха и плакати да творят.

# 132
Тия дни ще ви споделя снимки. Много добра магистрала имат за каране просто идеална.

Ех , как няма да позная тези мъжки ръце. Поласкана съм за сърчицето Heart
Феновете са нетърпеливи и въодушевени и творят.
Могат да се справят с рекламата и дизайна, като професионалисти без никой да им плаща.  
Назад в страниците видях и турският социопол актуализиран много добре се движим в десятката сме заради филма и още по напред ще сме.  
Какво ще правим след това, като мине и замине..
Пак на спомени и от архивите.  Догодина може и цялата да е сушава, ако не снима нищо и е в пауза.
Не е за сефте.. преди така направи с Ичердето година и нещо липсваше преди сериала и се подготвяше за ролята.  Забрави го този Лос Анджелис , а му беше любим ,щото не го разпознаваха и спокойно си ходеше по улиците. Дори имаше планове да си купи къща там. Може и да има кой знае..

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 17:24 от femmi2

# 133

Ехааа, става все по-интересно.
Още един мой любим актьор, който се "загуби" след "Завръщане" ще се присъедини към "Deha".
Цитат
#Teammy_News
💥 Има слухове, че Мехмет Акиф Алакурт ще стане гост-актьор в сериала „Геният“.

# 134
Ей ,това се казва новина макар, че още не е потвърдено. Мехмет Акиф Алакурт е много добър актьор ,но се отдалечи от екрана и шоу бизнеса. Може и да има лични причини затова  не съм следила затова.
Отшелник , който живее извън цивилизацията и характерът му не е лесен.
Вероятно е променен визуално и ако не пише, че е ММА може и да не го позная.

Общи условия

Активация на акаунт