Отговори
# 705
Епизод 2.

Благодаря за всичко споделено! Heart

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 14:53 от x BlackRose x the guardian team :)

# 706
Диди, аз също ти благодаря за страхотните гифки. Чачо във всеки образ е уникален и неповторим.

# 707
Диди 🌻 , страхотни гифки.
Визията му я харесвам в първи сезон на Меджезира  след това Йок.  Ах , какво е агънце... Сега е много възмажал и измина много време и няма да му подхождат такива роли на влюбен  хлапак.. Играе в по сериозни сериали и изгражда сложни и дълбоки психологически образи. Разви се като актьор от най добрите. Който може си го може!  

Само гифчета ли режеш от епизодите или гледаш сериала с хубаво качество от ютуб?  

Пипи 🌹Разчитам на теб ,като намериш някъде качено  кримито с Хазал и Чаалар да метнеш линк.
Мисля че рускините ще го преведат. Иначе ще го изгледам с превод или не.  
Благодаря за епизода от ютуб.

Последна редакция: пт, 11 окт 2024, 17:29 от femmi2

# 708

Пипи 🌹Разчитам на теб ,като намериш някъде качено  кримито с Хазал и Чаалар да метнеш линк.
Само да го преведат и ще дам линка, за сега са го качили в оригинал, само 1ви епизод. Аз го изгледах в You Tube, ама с авт. превод е ужасно. Е, долу, горе се разбра за какво става въпрос, не е само крими, а и тежка психо драма. Но и аз за подробности чакам поне руски превод.

# 709

Пипи 🌹Разчитам на теб ,като намериш някъде качено  кримито с Хазал и Чаалар да метнеш линк.
Само да го преведат и ще дам линка, за сега са го качили в оригинал, само 1ви епизод. Аз го изгледах в You Tube, ама с авт. превод е ужасно. Е, долу, горе се разбра за какво става въпрос, не е само крими, а и тежка психо драма. Но и аз за подробности чакам поне руски превод.
Ехха, събрахме се отново няколко момичета, които с удоволствие ще гледат сериала на Хазал. Ще споделяме впечатления и това ме радва.

# 710
Ох , Пипи не ми казвай, че е с психо елементи искам почивка от това.  Табики, че ще си гледаме Хазалка тя е наше момиче и ще обсъждаме и споделяме впечатления.
На платформи бързо се гледат с това кратко времетраене.

# 711
# 712
Здравейте, дами!

Утро!
Усмивка!
Кафе!
И една вълшебна събота сред близки, обичани и обичащи!
Да прибавим и откраднатите мигове с вас, момичета, в компанията на неустоимия Чачо и денят ни става прекрасен.
Рубриката ще я оставя за новата ни тема, а днес ще се наслаждаваме на героите с нашия Патрон.

"За най-прекрасните мигове няма време, място и час."

С пожелание за един щастливо сбъдващ се, щедро раздаващ се, всеотдайно споделен и пъстро украсен почивен ден!

# 713
Здравейтеееее през уикенда

Мастър шеф Сайгън

Ново клипче на Джентълмен  от румънката Габи . Чаатай има  последователни и поддържащи  румънски фенове

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 14:26 от femmi2

# 714
Привееет!

# 715
Ехааааа , това е успех латините Обожават сериала и главните герой в тях . Two Hearts
https://x.com/MasQTele/status/1844762066298581007
Преди 5 години се сбогувахме за първи път в
@NovaTDT
 от #ElSecretoDeFeriha с
Хазал Кая и Чаатай Улусой
 Проследихте ли я?

🔴ПОСЛЕДНИЯТ ЕПИЗОД събра 533 000 зрители (3,9% дял) 🔴

https://x.com/MasQTele/status/1844762429651050922

Последна редакция: сб, 12 окт 2024, 17:17 от femmi2

# 716

#ÇağatayUlusoy ❤
Очите на Сайгън отразяват всички болезнени вътрешни преживявания, които той възприема като ужасни битки със себе си, и говори през тях, тихо крещейки душевната си болка.

Погледът в огледалото, докато прави любов с жени, които го молят за помощ, е мъж, който се чувства наранен, дори и да се преструва на противното... Очите му не лъжат. И тялото не е освободено. До Нехир, жената, в която се влюбва, сърцето му трепти, той се усмихва и радва.
Сайгън осъзнава, че за жените, които взема в ръцете си, той не е нищо повече от обикновена играчка и винаги може да бъде забравен, изхвърлен, заменен. Той обаче се оправдава за всеки шамар, който получава от тях, само за да продължи по този път. Всъщност той се самозалъгва и очите му не лъжат в сцени, където в огледалото се вижда празен поглед. Неговият бунт започва едва когато среща първата си любов Нехир.
Всяко телефонно обаждане от Серап напомня на Сайгън кой всъщност е той пред невинния Нехир, изиграна от актрисата Ебру Шахин. Усмивките му изчезват, лицето му се изкривява, очите му са уморени от тъга, погледът му се губи между настоящето и болезнените спомени от миналото.
Актрисата Şenay Gürler като Serap също дава страстна интерпретация. Много ми хареса.
Миналото му го преследва и поради това Сайгън има неща, които мрази. В крайна сметка ще забележим, че с прераждането му всички неща, които мразеше (цигари, паста Farfalle и т.н.), ще бъдат част от настоящето.

@cagatayulusoy Гордея се с този многостранен актьор!

# 717

Уауууу ! Нежност , красота и сексапил ! Все така да блести ! Sparkling Heart

Ново  - Хазал с приятели на концерт на Мелике Шахин
https://x.com/HazalKayaFansL1/status/1844892509413179863

# 718
# 719
Сексапил от колежката Айча Туран Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт