Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 977
  • 765
  •   1
Отговори
# 690
Аз бях отписала Албена дълги години , заради друг хотел. Всички после ми казваха да съм била звъняла на Кол центъра и това ми било грешка, също чак като се прибрах споделях и се възмущавах, а почивката ми беше съсипана тотално. Сега вече знам, записала съм си го и ...даже им звънях миналата и тази година ,веднага отреагираха на проблема ми. Значи ,можело, ама като не съм знаела((

# 691
Вярвам напълно за Мура, но ми е странно, защото в групата във фейсбук нон стоп вървят суперлативи за този хотел, както и за Боряна. Последно гледах българска вечер именно в Мура с разкошна кухня и танци.
Имам лош спомен от Елица и всички хотели на този край съм ги отписала.
Благодаря ви, че споделяте.
П.С. Добавям линк с коледна простотия през август - от Мура Simple Smile.
https://www.facebook.com/share/p/1CMkUYw465/

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 22:50 от Elizabeth_

# 692
Боряна е реновиран, би трябвало да е добре. Но дори и нереновиран миналата година, условията не бяха като описаните в Мура, по-добре беше. Сменяха кърпи всекидневно, шезлонги и чадъри колкото искаш, имаше разнообразие в храната.

# 693
И аз съм с положителен отзив за "Боряна". Да, някои стаи са доста занемарени, но не до степен да се ядосваш и да чувстваш почивката си провалена. Надявам се след ремонта да е добре всичко.

# 694
Вярвам напълно за Мура, но ми е странно, защото в групата във фейсбук нон стоп вървят суперлативи за този хотел, както и за Боряна. Последно гледах българска вечер именно в Мура с разкошна кухня и танци.
Имам лош спомен от Елица и всички хотели на този край съм ги отписала.
Благодаря ви, че споделяте.
П.С. Добавям линк с коледна простотия през август - от Мура Simple Smile.
https://www.facebook.com/share/p/1CMkUYw465/
То по-добре Нептунова вечер да бяха направили. Това направо...
Помня , като деца по лагерите как посрещахме уж Нептун излизащ от морето вечер, беше хубаво преживяване. Какъв Коледа на почивка на море при това и посред лято(((

# 695
Вятър и мъгла, има ХЕИ, да.
За Албена отговаря РЗИ Добрич.
Пиши ин по мейл едно сигналче, ще направят проверка и ще те уведомят за отговора също по мейл.

# 696
След потресаващия пост на Вятър и мъгла за условията в хотел Мура, с изненада установих, че това е един от най-предпочитаните и препоръчвани хотели на първа линия из фейсбук групите за к.к. Албена.

Е как да се довери човек на препоръки. Май ще зачеркна цялата Албена.

# 697
Вятър и мъгла, много неприятно, още повече за повода на детенцето((
Трябвало е да звъннете на телефона там централния и да им се оплачете или искате преместване настоятелно от този хотел в подобен. Та то нищо не е било нормално. И в Малибу една сутрин или вечер беше нямаше сокове, ама поне ябълковия въреше, а палачинки имаше кой -колко иска и ставаха за нула време цели купчинки, изобщо опашка не се образуваше. Как в едни хотели може, а в други не. Трябвало е на място да реагирате и се обадите в кол центъра им.

Някой успявал ли е да се премести..? Това за мен е невъзможно у нас, те една стая не искат да ти сменят с друга, ако има проблеми и не си доволен, с оправданието, че нямало нито една свободна.. какво остава да те преместят в друг хотел..

# 698
  • Русе
Местят и още как. Колежка се премести миналата година чрез оплакване до КОЛ центъра от Сенди в Калиакра маре. А относно Мура от снимките, който качват във Фейса от тематичните вечери ми се струва, че персонала на ресторанта са пълни циркаджии начело с главния готвач.

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 11:51 от Polina238

# 699
Местят и още как. Колежка се премести миналата година чрез оплакване до КОЛ центъра от Сенди в Калиакра маре. А относно Мура от снимките, който качват във Фейса от тематичните вечер ми се струва, че персонала на ресторанта са пълни циркаджии начело с главния готвач.
Абсолютно подкрепям! Управителят на хотела според мен е пълен шут и вместо да изпълнява задълженията си, той вилнее в ресторанта на хорото или е зает да позира за безбройните снимки из хотела и на плажа и всяка седмица прави Коледа. Първият път и на нас ни беше интересно, обаче втория, третия, то чак дразни. Отзивите са на хора, които едва ли са били повече от веднъж там. Напомням, че именно там черноморските черни миди на морската вечер се сервираха в пластмасови чашки...

# 700
Прави впечатление, че тези, дето го пишат отзивите из фб са персонал или хора, които имат сантимент към въпросния хотел. И аз вяра нямам!
Писала съм назад, преди две години бяхме в Елица. Пияни румънци, храната не достига, онези на тумби, нахални, а алкохола все свършва изключително бързо. Басейнът - с изпотрошени плочки. За капак си тръгнахме със стомашен вирус, доста жесток, а сме с малко дете. Обаче във фейсбук, хотел Елица днес е топ и се препоръчва! Вярно бюджетен беше, апартамента не беше зле, камериерката много се стараеше, но всичко останало е мизерия, абсолютно съм убедена!

# 701
Има ли някой, който ще се прибира от Албена към София в неделя и да има 1 или 2 места? По стечение на обстоятелствата има вероятност да остана без транспорт. Моля, ако има такъв, да пише на лично.

# 702
  • Русе
Местят и още как. Колежка се премести миналата година чрез оплакване до КОЛ центъра от Сенди в Калиакра маре. А относно Мура от снимките, който качват във Фейса от тематичните вечер ми се струва, че персонала на ресторанта са пълни циркаджии начело с главния готвач.
Абсолютно подкрепям! Управителят на хотела според мен е пълен шут и вместо да изпълнява задълженията си, той вилнее в ресторанта на хорото или е зает да позира за безбройните снимки из хотела и на плажа и всяка седмица прави Коледа. Първият път и на нас ни беше интересно, обаче втория, третия, то чак дразни. Отзивите са на хора, които едва ли са били повече от веднъж там. Напомням, че именно там черноморските черни миди на морската вечер се сервираха в пластмасови чашки...
Никога не съм била в Мура, но си мисля, че май е единствения хотел в Албена, в който персонала на ресторанта иззема функциите на аниматорите и вместо да си гледат работата играят хора и ръченици вечер през вечер.

# 703
Преди доста години (може би 2010) бяхме в Славуна. Имат общ ресторант с Мура. Тогава всичко беше чудесно. Управител на ресторанта беше жена.
Мъчно ми е като чета такива лоши отзиви и ме е яд, че съсипаха курорта.
Много скъпо излиза почивката за нас, а с какво сме по-лоши българските туристи, не знам.
П. П. Няколко години сме почивали в Албена, в различни хотели, все на първа линия, не съм забелязала почиващи (българи или чужденци) , които да вдигат шум, да влизат в ресторанта по бански. Иначе запазване на шезлонги съм виждала, момчетата на плажа, колкото можеха, се справяха.

# 704
Група, пак съм аз. Поздрави от Арабела.
Стаята:

Гледката:

Детският басейн:

Ок е всичко, само тоалетната смърди, колкото и да я чистих. Довечера ще снимам ресторанта.
Дано сме доволни, две седмици сме тук.

Общи условия

Активация на акаунт