Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 979
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
В кой хотел сте отседнали, Elizabeth_?

Последна редакция: вт, 05 авг 2025, 18:10 от love_lo

# 706
В кой хотел сте отседнали, Elizabeth_?
Пише, в Арабела е.

# 707
В тоалетната плочките са от време "оно",но пък е кеф че има вана...

# 708
Приятно прекарване на Елизабет )) Доста време ще е там и дано е доволна и прекарат хубаво, случат на време и топло, чисто море.
Може от Алдо да вземете ароматизатор или знам ли за тоалетната и малко да решите проблема. Как вие ще я чистите не разбирам, но...отпуснете се и си почивайте. Хубава и слънчева почивка!

# 709
Аз не обичам стаи с вана.

# 710
  • В.Търново
Банята също не ми харесва. Освен , че е на поне 30 години не харесвам бани с вана. Не ми е хигиенично. Като знам как чистят стаите , представям си ваните как ги дезинфекцират, ако въобще го правят.

# 711
Ех,"еколозите" успяха да внушат на хората,че ваната е терминатор за Природата... Yum

# 712
Банята и тоалетната показват, че и Арабела е за реновиране. Ваната и противното найлоново перде, което залепва за човек, като се намокри...Ей това ме дразнеше преди реновацията в Боряна, добре, че вече са ги махнали.

# 713
  • В.Търново
На мен никой нищо не ми е внушавал. Просто ми е гнусно.

# 714
Дамата просто показа стаята в която са настанени. Не е питала дали и какво харесвате или не. Хайде, малко по- сериозно. Четене с разбиране трябва.

# 715
  • пустинята Гоби
В ремонтирания апартамент, в който бяхме в Боряна пак бяха сложили вана. Много ми е странно как влизат в нея възрастните 100 килограмови туристи, с които в пълно в Албена? В Калиакра банята ни беше без вана, но си беше за реновиране отвсякъде.

# 716
Дамата просто показа стаята в която са настанени. Не е питала дали и какво харесвате или не. Хайде, малко по- сериозно. Четене с разбиране трябва.
Няма нужда от подобни назидания и размахване на пръст, Пролетно цвете. Това е свободен форум за изказване на мнения, за да си бъдем взаимно полезни. Било за вани, стаи, храни и т.н.

# 717
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за Фламинго Гранд.
Запазих студио Делукс и съм с приорити карта, за която пише, че може да се избира стая. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи каква стая да изберем. Има ли такива, от които се вижда морето?

# 718
Здравейте, някой може ли да сподели мнение за Фламинго Гранд.
Запазих студио Делукс и съм с приорити карта, за която пише, че може да се избира стая. Ще съм благодарен, ако някой ме насочи каква стая да изберем. Има ли такива, от които се вижда морето?
Ходила съм в хотела през зимата, точно в студио Делукс, много съм доволна. За да се вижда морето, мисля, че трябва да се вземе стая на по-висок етаж. Аз съм била в стая на 4 етаж и морето не се виждаше.

# 719
Няма нужда от подобни назидания и размахване на пръст, Пролетно цвете. Това е свободен форум за изказване на мнения, за да си бъдем взаимно полезни. Било за вани, стаи, храни и т.н.
При теб няма нужда от изтъркани форумни изказвания. Размахване на пръст/ къде го видя/, форум е за изказване на мнения и взаимна полза, но чак завесите в банята да се коментират и вани, на кой каквото му харесва е за вкъщи. Махаш завесата , не се киснеш във ваната и готово.

Последна редакция: ср, 06 авг 2025, 19:59 от Пролетно цвете

Общи условия

Активация на акаунт