Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 50 954
  • 765
  •   1
Отговори
# 60
  • Русе
Да, страховити са прогнозите, че ще има бури, яко валежи, циклони...дано да не да познали, както почти никога не познават😀
За днес познаха 😏 Валя и през нощта и през деня .

# 61
Да, страховити са прогнозите, че ще има бури, яко валежи, циклони...дано да не да познали, както почти никога не познават😀
Презастраховат се, после някой да не каже, ама те не ни казаха -)

# 62
Уви, още снощи беше валяло доста. Цял ден плътна облачност. По-лошото е, че според прогнозите такова време дават чак до неделя. Какво да се прави ,отива си лека-полека лятото, само за Албена края на август е висок сезон! Късмет на септемврийците Татко Мецан, Polina238, ако сте около 6-ти прогнозата е благоприятна.

# 63
Фани, днес валя ли в Албена?
Да. Валя по обяд и след това, но не много проливен дъжд. Сутринта бях на плаж малко, вечерта е ясно и приятно да разходки. Но прогнозата не е добра.
За Мецан от днес

Ето го закрития басейн, май не го знаеше или бъркам, но го снимах, не е голям

И ще има ..

Диното работи и квичи , много скъпо

Влакче 12 лв.
Бих се върнала в Албена, но само в този хотел, ако някоя добра душа ме заведе, ама няма такава

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 22:43 от Анонимен

# 64
Фани, благодаря, пиши, човеко!
Възхищавам ти се, утринните ти снимки са от 5-6 часа сутринта, да ме убиеш, толкова рано не мога да стана 😂 и си навъртяла сериозен километраж пеша из курорта... евалла, честно...

# 65
Ти пък, то за разходка се въртя, кат пумпал.  Аз само базарите съм ги разръчкала няколко пъти. Има гнездо в единия с малки пеещи птички не ги знам какви са, ама са страхотни. Имам си любима котка,  храня  я нелегално, красавица е, много ми е мъчно, защото е породиста и млада.
Пиленцата

Ето басейните да си ги припомниш.Хубаво е там, но далече от плажа. Предпочитам да съм русалка пред горска фея на морето))

Тук има жена за сладоледа

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 00:14 от Анонимен

# 66
Фани, в този хотел и аз искам Grinning
Както писах по-рано, беше единственият, който изглеждаше нов, приветлив и красив. И скъп Joy

Обаче горе в гората пък какви хотели намерихме, изглеждаха нереални. Или Панорама, или Компас беше, не видях име, по картата се ориентирах, изглеждаше напълно запуснат, зловещ, с тръни, пораснали на балконите, ръждясали и...изведнъж виждаш кърпи прострени на съседния балкон! В началото мислехме, че са зарязани от преди, но после видяхме и хора. Ум не ми побира кой почива в тази мизерия, допускам, че може да са някакви спортни лагери или от сорта.

# 67
Добро утро от едно сладко коте прд Лагуна Гардън

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 12:19 от Анонимен

# 68
Фани, в този хотел и аз искам Grinning
Както писах по-рано, беше единственият, който изглеждаше нов, приветлив и красив. И скъп Joy

Обаче горе в гората пък какви хотели намерихме, изглеждаха нереални. Или Панорама, или Компас беше, не видях име, по картата се ориентирах, изглеждаше напълно запуснат, зловещ, с тръни, пораснали на балконите, ръждясали и...изведнъж виждаш кърпи прострени на съседния балкон! В началото мислехме, че са зарязани от преди, но после видяхме и хора. Ум не ми побира кой почива в тази мизерия, допускам, че може да са някакви спортни лагери или от сорта.

Не се сещам къде са тези хотели, но може там да са били настанени чуждестранните работници. Има едни бунгала зад районното (детето намери кредитна карта и отидохме да я оставим) и пожарната, там със сигурност бяха настанили киргизстанци, сигурно и по други неподдържани хотели и вили правят така.

# 69
Виж, Ема, за чуждестранни работници не се бях сетила като вариант Grinning
Иначе това са два хотела между Орхидея и Алтея - като се качиш по ескалатора и тръгнеш наляво. Точно срещу ескалатора би трябвало да е Орхидя, следват двата утрепани хотела (единият изобщо не работеше), после е Алтея и след това вече се завива надолу към Вита парк и Ралица.

# 70
  • Русе
В Паморама до миналата година имаше настанени украйнци по държавната програмата предполагам, че още са си там наред с киргистанците. А иначе хотела за персонал е хотел Лазур.

https://www.google.com/maps/place/%D0%A5%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB … 814717,806m/data=!

# 71
Значи при толкова хотели и народ в тези жеги няма кой да сложи паничка с вода или да сложи от храната на бездомничетата. Много измъчени и наплашени, слаби и кротки. Иначе и те плажуваха, не закачат никой събрани заедно

Времето се оправи

# 72
Фани ,при нашите шезлонги в края при пътеката имаше едни бездомни кучета, които много смешно се натръшкваха да спят и около тях винаги имаше поне по десетина чаши с вода. Сега, не знам как те се оправяха с малките чаши, но е факт, че хората се опитваха да се погрижат за животинките.

# 73
Нямат си нищо милите. Дори на котето му взели чашата.
За Маритим е закуска и вечеря. Имам визитка, ако някой иска тел, ама вие си се оправяте. Представих им се аз, ама не ме харесаха.
Завещава котето на Татко Мецан да ми го гледа, като дойде ))

# 74
Аз не мисля, че в курорт с претенции като Албена трябва да се разхождат улични кучета. Предишни години нямаше такива. Камериерките ми споделиха, че в най-горещите дни тези кучета най-спокойно влизали да се разхлаждат в басейните...И после ще влезе да плува човек там! Изоставените хотели са по пътеката нагоре от Фламинго Гранд. Киргизтанци и украинците мисля, че са там. От снощи няма вече ябълков сок в ресторанта на Боряна, тъкмо ги похвалих за него тук и край.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 15:21 от Lady B

Общи условия

Активация на акаунт