Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 38 146
  • 598
  •   2
Отговори
# 45
Явно има разлика и при шезлонгите на хотелите-на Боряна само платените първи 2 реда са от меките,  останалите са добре познатите твърди. Аз медузи не видях, но като има повече вълни, водата се поразмътва. Жълто знаме вчера и днес.

# 46
От ресторанта ми е неудобно да снимам. Храним се в Лагуна Гардън. Ще опитам, ама..Вчера най-после хванах водната гимнастика, дори имам лична похвала)) Водата не е минерална, само в Лагуна бийч е.
Нощен изглед снощи от терасата в Албена в ляво

Сенди

И

И басейна на Лагуна биич

И

Нона отвън

И

И Елица

Елица басейн

Мура

И

И горските миналия ден  посетите. На Вита парк ми харесаха басейните, но не снимах . Ползвах ескалатори, голямо приключение имах и смях
Поздрави от две фламинга))

И

Последна редакция: вт, 27 авг 2024, 06:12 от Анонимен

# 47
fanfanito, ти хубаво качваш снимки, но ние си я знаем Албена. Пиши как ти минава почивката, доволна ли си от хотела, от храната. Става ли голямо струпване в ресторанта на Лагуна Гардън. Преди да заминеш голямо писане беше тук как нищо нямало да ти хареса. На плажа има ли шалтета за ръбестите шезлонги, юни месец ние като бяхме нямаше. На тях шезлонги ли стоиш или си на свободната зона?
Очакваме отзиви

# 48
Чакай си. На заяждане не отговарям

# 49
  • София
Фани, чудесни снимки и благодаря за поздрава!
Хайде, хайде, чакаме те с включване от водната гимнастика, как я правиш, щом си получила похвала Simple Smile

# 50
Няма пък. Щом не искате снимки, ще пиша подробно като се върна . На тел се изнервям да пиша и е бавно. Шалтета няма. Аз с ъм на текстилен шезлонг винаги. В сода съм, ама после ще описвам.

# 51
Чакай си. На заяждане не отговарям
Само не разбрах кое е заяждане за теб? Аз като човек те попитах.

# 52
Ама, не и от ресторанта, както си писала 😂

Еталон за мярка качеството на храната стана в нашето семейство. Децата са на лагер и като ги питах как е, отговориха, че е зле като в Акваклуба 😂

Фани, качвай си сними, на който му пречат да ползва скрола.
Ако не бяха снимките как щях да разбера, че само ние сме били прецакани с храната. Simple Smile

# 53
  • Русе
Няма пък. Щом не искате снимки, ще пиша подробно като се върна . На тел се изнервям да пиша и е бавно. Шалтета няма. Аз с ъм на текстилен шезлонг винаги. В сода съм, ама после ще описвам.

Ааааа не, не. Как така няма да кчваш снимки? Знаеш ли как се надъхвам от тях за септемврийската си почивка!
Очакваме нови снимки, а и още не си качвала от длугата част на коплекса- Калиакрите, Арабела......

# 54
Аз не съм по снимките, само да кажа, че ресторантът на Боряна освен с ябълков сок и по-добра храна, се представи и с българска вечер-все неща, които липсваха миналата година. Ако вземат да поизмият и стъклата на хотелската част, да пореновират стаите, цена няма да има този хотел.

# 55
Аз не съм по снимките, само да кажа, че ресторантът на Боряна освен с ябълков сок и по-добра храна, се представи и с българска вечер-все неща, които липсваха миналата година. Ако вземат да поизмият и стъклата на хотелската част, да пореновират стаите, цена няма да има този хотел.
Според интервюто на директора по експлоатация Маринела Цанева онзи ден ,предстои реновация на Боряна и ще бъде вече 4 звезди.

# 56

Подкрепям това мнение. Миналата седмица бяхме отседнали в "Боряна". Харесвам хотела, но има какво да се подобрява относно почистването на стаите, нужна е и реновация.

# 57
  • Русе
Как са апартаментите в Елица и Славуна? Колежка ме пита, а аз не съм била в нито единия хотел. Предполагам Славуна.

# 58
Фани, днес валя ли в Албена?

# 59
Да, страховити са прогнозите, че ще има бури, яко валежи, циклони...дано да не са познали, както почти никога не познават😀

Последна редакция: ср, 28 авг 2024, 21:44 от Татко Мецан

Общи условия

Активация на акаунт