Лято в Албена 2024/2025 г.! (Тема 1)

• 38 153
  • 598
  •   3
Отговори
# 30
Миниголф има.

# 31
  • БГ
fanfanito, първата снимка от 13-ти спасителен пост ли е, припознавам в съседство карето на Ралиците?! Има ли от текстилните шезлонги на 3-4-ти ред? Как е положението с ресторанта?

# 32
Не знам кой пост е. Утре ще проверя. Оранжевите са на лагуната и са смесени. Преди тях в ляво са изцяло текстилни. Ресторанта много народ. Не съм гладна аз , бе вкусно ми и. Пастите са хубави и плодовете. Салати има доста , не ми харесват. Готвенето има месо, риба...много тави, не гледам всичко. Сладолед на вечеря също има. Още нямам много впечатления. Стаята е за ремонт,много оскъдно и не е поддържано.  Хубава тераса и изглед

Тераса

Стая

И

И

Баня

И

# 33
Приятна изненада в ресторанта на Боряна -истински албенски ябълков сок, не тип степчето, като миналата година. Храната на вечеря също по-добра и разнообразна от 2023-та, ще видим другата седмица как ще е. Рибата е само вън, на скарата, скумрия ми се видя. Иначе стаята ни е по-зле от миналата година, на по-нисък етаж, по-очукана, ръждясала сушилка на малкото балконче, допотопен климатик,който едва-едва работи...В банята тази вана, като че си вкъщи и това перде, което залепва по теб, като се намокри...Много е "бедна "Албена,  при толкова туристи не може да сложи една душ кабина като хората!

# 34
Я, нова тема, аз тъкмо се чудех какво е това затишие.

# 35
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Прекрасно да е изкарването на всички!
Ние също вече сме в курорта, но вероятно това неприятно изживяване, ще ни остави достатъчно лош привкус, че повече да не се върнем тук, въпреки любовта ни към това място. Ще гледам да разкажа по-подробно, но като цяло - никога повече Вили Магнолия! Незная как е в хотела, но от вилите сме безкрайно разочаровани, както ние със съпруга ми, така и децата, въпреки че не сме от най-придирчивите.

# 36
  • В.Търново
Каквооо се случва?  Какви са тези цени? Какви са тези ниски отстъпки?

lika , от години са зле вилите, по-зле от повечето им хотели.

# 37
Добро утро от Албена

Някой питаше за 13 пост
Преди него

След него
И пак

След

Морето днес

И

Хубав ден

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 07:22 от Анонимен

# 38
Здравейте,
Има ли щипалки в морето?

# 39
Няма щипалки. Има много малко медузи, ама огромни. Водорасли малко и то на съвсем плитките. Днес има вятър, но емного топло

# 40
  • Русе
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Нещо картите още не са ги добавали в новата резервационна система.

# 41
Като гледаме снимките на Фани, да припомним и пейзажа около Герргана и срещата на морето с реката:

# 42
Прекрасно да е изкарването на всички!
Ние също вече сме в курорта, но вероятно това неприятно изживяване, ще ни остави достатъчно лош привкус, че повече да не се върнем тук, въпреки любовта ни към това място. Ще гледам да разкажа по-подробно, но като цяло - никога повече Вили Магнолия! Незная как е в хотела, но от вилите сме безкрайно разочаровани, както ние със съпруга ми, така и децата, въпреки че не сме от най-придирчивите.

Вили Магнолия са зле от много години. Една идея по-добре бяха тези на Вита парк с кухня, тези с хол не ставаха и преди 5-6 години. В Акваклуба на Ралица, вилите са ОК. Ние бяхме доволни тази година от настаняването.

# 43
Ама, не и от ресторанта, както си писала 😂
Фанито, да си изкараш страхотно!
По снимките, наистина обзавеждането е базово, в Ралиците е много по-добре дори и в сектор К. Но все пак е прилично, а природата и морето са уникални!

# 44
Като гледаме снимките на Фани, да припомним и пейзажа около Герргана и срещата на морето с реката:

Да ви подсиля почитателите на Гергана и Роналд специално))

И

И

И

И

И

И

И

И

И
И

Следва продължение))

Последна редакция: пн, 26 авг 2024, 23:00 от Анонимен